Philips Hue White Ambiance E14-kaarslampen duopak

Voeg een paar Philips Hue White Ambiance-lampen toe aan je Philips Hue slimme verlichting en verrijk je woning met wit licht, in meer dan 50.000 tinten, van warm wit tot koel helder daglicht. Creëer de juiste sfeer voor elke gelegenheid met lichtrecepten voor al je dagelijkse activiteiten. Stel lichtschema's in en bedien en dim je verlichting vanop afstand.

Slimme, energiezuinige led-verlichting.

De Philips Hue White Ambiance E14 kaarslamp is een energiezuinige led-lamp. Van warm wit licht tot koel helder daglicht met lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten.Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.

Van warmwit tot koelwit licht.

Creëer je eigen sfeer.Creëer voor elk moment de juiste sfeer en verlicht je woning met warmwit tot koelwit licht, eventueel aangepast aan de seizoenen. Van het helderwitte licht in de lente tot het warmwitte licht van de zomerzon en het ijskoude daglicht van de winter.

Altijd het meest geschikte licht

bij je dagelijkse activiteiten.

Meer ontspannen. Beter gefocust. Energieker met lichtinstellingen.

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk seconde van de dag te genieten. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.


Helderwit licht.

Concentratie.

Blijf geconcentreerd met nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Dat is de beste manier om dingen snel en efficiënt te doen, zonder afgeleid te worden.


Koel, helderwit daglicht.

Energieboost.

Begin opgewekt aan je dag met koel, helderwit daglicht, de perfecte energieboost voor lichaam en geest. Ideaal voor een vliegende start of om je energieniveau op te krikken.De beste instelling om te

lezen.

Ga volledig op in je favoriete romans. Philips Hue geeft je het juiste witte licht om urenlang te lezen.


Ontspannend wit licht.

Relaxen.

Ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfecte afsluiting van de dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten en 's nachts beter te slapen.

Intelligente bediening, thuis en onderweg

Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Met de Philips Hue app voor iOS en Android kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld. Controleer of je de lampen hebt uitgeschakeld voordat je van huis ging, en schakel ze in als je niet voor het donker thuis bent.

Philips Hue app

Bedien je verlichting vanop afstand.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Dimmen zonder installatie.

Met de Philips Hue app en de optionele draadloze afstandsbediening kan je je Philips Hue lampen eenvoudig dimmen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of installatie aan te pas. En ook geen elektricien. Om de verlichting te dimmen of op afstand te bedienen met de Philips Hue app is de Philips Hue Bridge (los te koop) vereist.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de optionele Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De optionele Philips Hue afstandsbediening werkt op batterij en is draadloos. Gebruik hem gewoon los of bevestig hem als lichtschakelaar aan de muur.

Regel het op je eigen manier.

Bedien je Philips Hue lampen met de optionele draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app. Hiervoor is de Philips Hue Bridge (los te koop) vereist. De Hue app is geschikt voor iOS en Android en werkt ook met je Apple Watch. Voeg eventueel extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue app kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.Bediening met je stem.

Philips Hue is mits de optionele Philips Hue Bridge (los te koop) compatibel met Siri voor bediening van je verlichting met je stem. Hue werkt ook met Amazon Alexa en Google Home.

Optionele Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen en te dimmen met de Philips Hue app of de optionele schakelaar is de Philips Hue bridge vereist. Die is los te koop en zit ook in de Philips Hue starterkits. Sluit de bridge eenvoudig aan op je internetmodem. De bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.

Philips Hue White Ambiance E14-kaarslampen duopak