Drie typen van Philips Hue verlichting.

Philips Hue is verkrijgbaar in tal van losse lampen, lichtstrips, tafellampen en armaturen met energiezuinige led-verlichting. De losse lampen hebben een universele fitting - E27, E14 of GU10 - en passen dus ook in je bestaande armaturen. Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen.


 
Philips hue lightstrips

Philips Hue White

Eenvoudige bediening en comfort.

Maak je leven een stuk eenvoudiger. Philips Hue verwelkomt je thuis en laat je al je lampen bedienen, vanuit je slaapkamer of vanaf de andere kant van de wereld. Het geeft zelfs de indruk dat je thuis bent wanneer dat niet zo is. Meer info.

 
Philips hue licht voor je speciale momenten

Philips Hue White Ambiance

Licht voor je speciale momenten.

Creëer de juiste atmosfeer voor elk moment met alle tinten van wit licht, van warm wit tot koel helder daglicht. Philips Hue White Ambiance helpt je om op natuurlijke wijze te ontwaken en om je energiek te voelen. Philips Hue White Ambiance heeft licht voor al je dagelijkse activiteiten. Het helpt je om je beter te concentreren, om te ontspannen, comfortabeler te lezen en helpt je zelfs om in slaap te vallen. Meer info.

 
Philips hue

Philips Hue White & Color Ambiance

Onbegrensde mogelijkheden.

Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring. Laat je verbeelding de vrije loop, speel met kleuren en synchroniseer je slimme lampen met je muziek, games en films. Meer info.

 
Philips hue

Philips Hue

Vergelijking.

Bekijk hier de verschilpunten tussen Philips Hue White, Hue White Ambiance en Hue White & Color Ambiance.

Philips hue