Nieuw

13-inch MacBook Pro met M2-chip


Overal Pro.

Vanaf €1619 


Nu veelzijdiger dan ooit dankzij de nieuwe M2‑chip. Met een prachtig Retina-display, een FaceTime HD-camera, microfoons van studiokwaliteit en een batterij die tot 20 uur meegaat. ShopBekijk ook 13-inch MacBook Pro met M1-chip (zolang de voorraad strekt). Vanaf €1453,80 Shop


14- en 16-inch MacBook Pro
met M1 Pro- of M1 Max-chipPro gaat Turbo.

Vanaf €2253,80  14-inch   16-inch


De krachtigste MacBook Pro met M1 Pro- en M1 Max-chips voor baanbrekende prestaties en buitengewoon lange batterijduur. Een prachtig Liquid Retina XDR-display, de beste camera en audio ooit in een Mac‑notebook, en alle poorten die je maar nodig hebt.

Trade In.

Ruil je oude Mac in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.