MacBook Pro

Een geniale touch.

Superdun. Superlicht. Sneller en krachtiger dan ooit. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou. Verkrijgbaar in 13-inch en 15-inch versies. Vanaf € 1499.

 

13" MacBook Pro (€ 1499)

13" MacBook Pro met Touch Bar (€ 1999)

15" MacBook Pro met Touch Bar (€ 2449)


Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.


Mac

Ruil je oude computer in én geniet van extra korting.

Pure Lifestyle neemt, indien je dat wenst, je oude (nog werkende) Mac of pc over. De waarde ervan krijg je als extra korting bij aankoop van een nieuwe Mac.
Accessoires.Pure Lifestyle & Apple

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove.Apple Store Ninove