Ninove terug naar school

10% korting op MacBook Pro
én alle accessoires die je erbij koopt.

Tot 19 oktober geniet je als leerling, student of leerkracht van 10% korting op Mac én alle accessoires die je erbij koopt, zoals een externe schijf, printer, kabeltjes en adapters, muis, AppleCare, Microsoft Office, luidspreker, hoofdtelefoon, sleeve en rugzak.


Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Actie geldig tot en met 19 oktober 2019. Eén Mac per student/leerkracht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en is voorbehouden voor leerlingen, studenten en leerkrachten. Facturatie op naam van de student of leerkracht (zonder BTW-nummer).macOS Catalina

Trade In.

Ruil je oude computer in én krijg korting op een nieuwe.

Wij laten je oude computer recycleren. Goed voor het milieu. En goed voor jou, want jij krijgt korting bij aankoop van een nieuwe Mac!

Bereken hier de restwaarde van je oude toestel.

MacBook Pro Ninove

MacBook Pro

Meer power.
Meer prestaties.
Meer pro.

Ga soepeler dan ooit van idee naar resultaat met extreem krachtige processors, nog sneller geheugen, geavanceerde graphics, razendsnelle opslag en meer. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.


13" MacBook Pro met Touch Bar (€1499)

15" MacBook Pro met Touch Bar (€2699)MacBook Pro Ninove


MacBook Pro

Krachtiger tot in de kern.

MacBook Pro levert topprestaties in een compacte behuizing. Het nieuwe Retina Display met True Tone-technologie zorgt voor levensechte beelden. En met de veelzijdige Touch Bar krijg je in minder tijd meer gedaan.


Van pc naar Mac Ninove


Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.


Apple Authorised Reseller

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove. Je zal trouwens nooit zonder Mac vallen, want als je Mac van bij ons komt, krijg je gratis een vervangtoestel bij een eventuele herstelling.

Lees meer over Pure Lifestyle.