Ninove terug naar school

Maak een vliegende start!

10% korting op Mac én alle Mac-accessoires die je erbij koopt!

Met een Mac ga je met plezier terug naar school! Een Mac is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe Mac gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent. En da's lang niet alles, want tot 30 september geniet je bij Pure Lifestyle van 5% korting op iPad, 10% op Mac én alle Mac-accessoires die je erbij koopt, zoals een externe schijf, printer, kabeltjes en adapters, muis en toetsenbord, Microsoft Office, luidspreker, hoofdtelefoon, sleeve en rugzak.


Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén Mac of iPad per student/leerkracht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Deze actie is voorbehouden voor leerlingen, studenten en leerkrachten. Ze is niet van toepassing voor bedrijven en zelfstandige ondernemers (in hoofd- of bijberoep). Facturatie op naam van de student of leerkracht.MacBook Pro

Superdun. Superlicht. Sneller en krachtiger dan ooit. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou. Verkrijgbaar in versies van 13- en 15-inch. Vanaf € 1299.


13" MacBook Pro (€1299)

13" MacBook Pro met Touch Bar (€1499)

15" MacBook Pro met Touch Bar (€2699)

Accessoires

De beste accessoires voor je Mac. Ontdek ze hier.

Meer info

macOS Catalina

Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.macOS Mojave

Ruil je oude computer in én geniet van extra korting.

Pure Lifestyle neemt, indien je dat wenst, je oude Mac of pc over. De waarde ervan krijg je als extra korting bij aankoop van een nieuwe Mac.