Philips Hue White Ambiance starterkit

Van warm wit tot koel helder daglicht, van zonsopkomst tot zonsondergang. Met het Philips Hue White Ambiance startpakket haal je direct een complete set aan slimme verlichting in huis. Met de meegeleverde draadloze schakelaar bedien je eenvoudig je lampen en dankzij de gratis Hue app op je iPhone, iPad en Apple Watch kan je overal ter wereld vanop afstand je verlichting bedienen en lichtschema's instellen.


Slimme, energiezuinige led-verlichting.

De Philips Hue White Ambiance is een energiezuinige led-lamp met een vermogen van 9,5 watt en meer dan 50.000 tinten wit licht. Van warm wit licht tot koel helder daglicht en alles ertussen. Aangepast aan het moment van de dag en met lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten.Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.

Van warmwit tot koelwit licht.

Creëer je eigen sfeer.Creëer voor elk moment de juiste sfeer en verlicht je woning met warmwit tot koelwit licht, eventueel aangepast aan de seizoenen. Van het helderwitte licht in de lente tot het warmwitte licht van de zomerzon en het ijskoude daglicht van de winter.

Altijd het meest geschikte licht

bij je dagelijkse activiteiten.

Meer ontspannen. Beter gefocust. Energieker met lichtinstellingen.

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk seconde van de dag te genieten. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.


Helderwit licht.

Concentratie.

Blijf geconcentreerd met nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Dat is de beste manier om dingen snel en efficiënt te doen, zonder afgeleid te worden.


Koel, helderwit daglicht.

Energieboost.

Begin opgewekt aan je dag met koel, helderwit daglicht, de perfecte energieboost voor lichaam en geest. Ideaal voor een vliegende start of om je energieniveau op te krikken.De beste instelling om te

lezen.

Ga volledig op in je favoriete romans. Philips Hue geeft je het juiste witte licht om urenlang te lezen.


Ontspannend wit licht.

Relaxen.

Ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfecte afsluiting van de dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten en 's nachts beter te slapen.

Intelligente bediening, thuis en onderweg

Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Met de Philips Hue app voor iOS en Android kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld. Controleer of je de lampen hebt uitgeschakeld voordat je van huis ging, en schakel ze in als je niet voor het donker thuis bent.

Philips Hue app

Bedien je verlichting vanop afstand.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Dimmen zonder installatie.

Met de Philips Hue app en de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je je Philips Hue lampen eenvoudig dimmen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of installatie aan te pas. En ook geen elektricien.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de meegeleverde Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De Philips Hue afstandsbediening werkt op batterij en is draadloos. Gebruik hem gewoon los of bevestig hem als lichtschakelaar aan de muur. Geen kabels vereist.

Regel het op je eigen manier.

Bedien je Philips Hue lampen met de draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app. Die app is geschikt voor iOS en Android en werkt ook met je Apple Watch. Voeg eventueel extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue app kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.Bediening met je stem.

Philips Hue is compatibel met Siri voor bediening van je verlichting met je stem en werkt ook met Amazon Alexa en Google Home.

Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app sluit je de meegeleverde Philips Hue bridge eenvoudig aan op je internetmodem. De bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.

Philips Hue White Ambiance starterkit