Luidsprekers

Haal méér uit je muziek.

De beste luidsprekers voor thuis en onderweg.

Meer info

Merken.

Van Beats tot Bose, Bowers & Wilkins en Sonos.

Meer info


Hoofdtelefoons

Eindeloos luistergenot.

Met de hoofdtelefoons bij Pure Lifestyle geniet je altijd en overal van je muziek. Glashelder. En levensecht.

Meer info
Merken.

Van Apple en Beats tot Bose en Bowers & Wilkins. Bij Pure Lifestyle vind je alleen de beste merken.

Meer infoSonos

Perfect geluid. Overal in huis.

Sonos is dé referentie in multiroom speakers, luidsprekers die in elke kamer - via je WiFi-thuisnetwerk - gelijktijdig dezelfde muziek kunnen afspelen. Of juist andere muziek in één of meerdere kamers. Op zoek naar dé ultieme home cinema? Ook dan zit je helemaal goed bij Sonos!

Meer info

 

Bose SoundTouch

Een wereld aan muziek.

Met Bose SoundTouch luister je overal in huis via WiFi of Bluetooth naar je favoriete muziek, internetradio en online muziekdiensten. Laat SoundTouch (verkrijgbaar in 3 maten en 2 kleuren, allen met 6 voorkeurtoetsen) overal in huis dezelfde muziek afspelen. Of kies in elke kamer voor iets anders.

Meer info

Bose SoundWear Companion speaker
 

Bose SoundWear Companion speaker

Omgeven door geluid. Bewust van je omgeving.

Bose SoundWear Companion ligt comfortabel op je schouders en zit boordevol technologie voor een ongeëvenaarde en unieke luisterervaring.

Meer info

 

Bowers & Wilkins

Het summum in geluidskwaliteit.

Audiokenners zweren bij Bowers & Wilkins. En dat heeft alles te maken met de onberispelijke geluidskwaliteit van het Britse merk. Met Zeppelin Wireless brengt B&W zijn ijzersterke reputatie naar het groot publiek. Zeppelin Wireless werkt via WiFi en Bluetooth samen met al je favoriete apps en apparaten, met iTunes en met Apple Music en Spotify.

Meer info


Beats

Beats brengt de energie, emotie en opwinding van de opnamestudio terug in premium hoofdtelefoons en oortjes. Je muziek klinkt zoals het door de artiest oorspronkelijk is bedoeld. En dat hoor je. En dat voel je. Een geweldige sound in een strak en hip ontwerp met een comfortabele pasvorm.

Meer info


Bose

Bose hoofdtelefoons onderscheiden zich door hun schitterende prestaties, superieur geluid en uitstekend comfort.

Meer info


Bowers & Wilkins

Audiokenners zweren bij Bowers & Wilkins. En dat heeft alles te maken met de onberispelijke geluidskwaliteit van het Britse merk. En ook de afwerking straalt pure klasse uit.

Meer info