Philips Hue dimmer

Met de Philips Hue draadloze dimschakelaar kan je je Philips Hue-lampen eenvoudig aan- en uitzetten en dimmen. Je kan er ook lichtrecepten en scènes mee inschakelen. Gebruik de dimschakelaar als afstandsbediening of bevestig 'm aan de muur. Er komt geen kabel, geen stopcontact of geen elektricien aan te pas.

Dim je Philips Hue-lampen.

Met de draadloze dimschakelaar kan je je Philips Hue lampen eenvoudig dimmen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of stopcontacten aan te pas. En ook geen elektricien. De schakelaar werkt op batterijen.


Philips Hue dimmer

Draadloze bediening.

Met de Philips Hue dimschakelaar bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte. Je kan de schakelaar aan de muur bevestigen of simpelweg uit zijn wandplaat halen en als afstandsbediening gebruiken.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

Wil je de schakelaar aan de muur bevestigen? Dat kan met de meegeleverde schroeven of plakstrip.
Schakel tussen scènes en lichtrecepten.

Gebruik je de dimschakelaar met Philips Hue White Ambiance- of Philips Hue White & Color Ambiance-lampen, dan kan je met de 'Aan'-knop schakelen tussen vier lichtrecepten. En met de Philips Hue app kan je je vier favoriete scènes configureren om die vervolgens ook te gebruiken met de schakelaar.

Het kloppend hart van Hue

Philips Hue Bridge

Om je verlichting te dimmen met de draadloze schakelaar is de Philips Hue Bridge vereist. Die is los te koop en zit ook standaard in de starterkits van Philips Hue. Sluit de Hue Bridge met de meegeleverde netwerkkabel aan op je internetmodem. Download de app én klaar! Hij maakt vervolgens via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen, met de Hue app en de schakelaar.

Philips Hue dimmer