Pure Lifestyle

Apple én interieurarchitectuur


Pure Lifestyle, da's Apple én interieurarchitectuur. Elke afdeling met zijn eigen team. In àlles wat we doen, staat onze passie, kennis en service centraal.

En terwijl onze Apple experten je nieuwe toestel installeren, kan je je door onze interieuradviseurs laten inspireren. Zij richten je woning of onderneming in van A tot Z.Apple zit in ons DNA.

Pure Lifestyle is in 2009 opgericht door Steven Van den Eynde, journalist en voormalig marketing manager bij Apple België. Eind van de jaren ’90 ging Apple door een diep dal. Steven zocht nieuwe pistes om het merk terug op de rails te krijgen. De traditionele recepten werkten niet meer. Met iPod en iTunes vond Apple zijn groeihonger terug. Het merk schitterde op alle muziekfestivals en Steven werkte samen met Interieur Kortrijk, één van de grootste interieurbeurzen van het land, om ook de Mac een tweede adem te geven. “Apple is een cool merk, en is een buitenbeentje op het vlak van design”, zegt Van den Eynde. “Op Interieur Kortrijk bereikten we een heel nieuwe doelgroep - mensen die houden van mooi design - en dat zorgde voor een enorme boost in onze verkoop. We kregen er de unieke kans om te tonen hoe verrassend compatibel een Mac is, en zoveel béter dan een pc.”


Nergens anders ter wereld.

Pure Lifestyle is gebaseerd op de ervaringen van Steven bij Apple en Interieur Kortrijk. Pure Lifestyle oogt anders en voelt anders dan alle andere winkels. De combinatie van Apple met totaalinrichting en premium meubelmerken zorgt voor een uniek concept dat je nergens anders zal vinden.


De showroom van Pure Lifestyle, 800m2 verspreid over twee verdiepingen, opende eind 2018 aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center in Ninove. En Apple is méér dan ooit het vlaggeschip.


Premium service.

Als Apple Authorised Reseller maakt Pure Lifestyle een wereld van verschil in beleving, productkennis, service en ondersteuning.
Onze Apple experten maken, indien je dat wenst, je Apple product gebruiksklaar. Ze installeren je nieuwe toestel en migreren je gegevens. Als je toestel van bij ons komt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.


Genius. Zoals het hoort.

Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel.
Interieurarchitectuur

We richten je woning in van A tot Z.


Naast het team van Apple geven ook onze interieuradviseurs het beste van zichzelf om jou als klant gelukkig te maken. "Specialisatie is van ontzettend groot belang", zegt Steven Van den Eynde. "We willen dat zowel onze Apple-klanten als onze klanten voor interieur de beste begeleiding krijgen. En daarom werken beide afdelingen onafhankelijk van elkaar."

Wooninspiratie met topmerken uit binnen- en buitenland.

In onze showroom in Ninove vind je twee verdiepingen boordevol wooninspiratie. Van de iconische fauteuils, stoelen en tafels van Artek, Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, Gubi en Vitra. Tot het ongeëvenaard zitcomfort van COR, Design On Stock, EYYE, Indera, Moome en Prostoria. Maatwerkkasten van Caccaro, Kettnaker en Piure. Studio Henk en Scandinavische merken zoals ArchitectMade, AYTM, Bolia, By Lassen, Ferm Living, HAY, Kay Bojesen, Menu, Montana, Muuto, Normann Copenhagen, String Furniture en Woud. Schitterende verlichting van Brokis, New Works, Northern, Philips Hue, Secto Design en Tala. Merken van eigen bodem zoals Baobab Collection, Ethnicraft, Serax en XLBoom. En nog zoveel andere grote namen uit de sector.

Mensen maken het verschil.

"The only way to do great work is to love what you do", zei Steve Jobs, oprichter en voormalig topman van Apple. En gelijk had hij. Beleving en passie voor wat we doen, staat centraal. Onze interieuradviseurs inspireren je met warme settings en helpen je bij de materiaal- en merkkeuze met adembenemende moodboards en 3D-tekeningen.

Maatwerk.

En het stopt heus niet alleen bij meubels, verlichting en decoratie. Ook voor maatwerk en totaalinrichting kan je bij Pure Lifestyle terecht. Of je nu droomt van een nieuwe keuken, een op en top inrichte dressing met maatwerkkasten of een complete inrichting of facelift van je woning, thuiskantoor, onderneming of horecazaak. En dat bedoelen we letterlijk: we coördineren en begeleiden het hele project, van groot tot klein. Van ruwbouwwerken tot de volledige interieurafwerking. En ICT met Apple.

Vakwerk.

Voor de uitvoering van maatwerk, totaalinrichting en grotere projecten werken we samen met de allerbeste vaklui. Van aannemers tot keukenbouwers, schrijnwerkers, schilders, enz. Ook voor de coördinatie en opvolging kan je op ons rekenen. Zo kan jij met een gerust gemoed het startschot geven voor je nieuwe project!

Zin om met ons in zee te gaan?

Spring eens binnen of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Unieke voordelen.

Wist je dat Pure Lifestyle niet werkt met klantenkaarten maar dat je als klant op élke aankoop van woonaccessoires in onze winkel in Ninove 5% directe korting krijgt? En dat als je vijf stoelen koopt wij er een zesde gratis bovenop doen? Voor grotere projecten of afhalingen van meubels gelden bovendien extra voordelen.