Over Pure Lifestyle

Welkom bij Pure Lifestyle, je Apple Authorised Reseller én concept store uit Ninove. Nergens anders ter wereld vind je een Apple shop die de coolste technologie combineert met een woonwinkel en een foodconcept. Een ongewone cocktail? Ongetwijfeld, maar wel één die naar méér smaakt!


Apple Authorised Reseller

Pure Lifestyle is een snel groeiende Apple Authorised Reseller uit Ninove (Oost-Vlaanderen) met jarenlange ervaring én passie voor Apple. Pure Lifestyle is bovendien ontstaan dankzij Apple. De zaakvoerder werkte 10 jaar lang, van 1998 tot 2007, als marketing manager bij Apple Benelux. Hij lanceerde samen met zijn collega’s bij Apple de iPod en iPhone in België en stond mee aan de wieg van de iTunes Store in ons land. De Mac kreeg dankzij een nauwgezette mediacampagne en een opmerkelijke aanwezigheid op Interieur Kortrijk een tweede adem. Zijn passie voor Apple deelt hij met het hele team bij Pure Lifestyle, waarvan de Retail Manager Apple Product Professional is en dus de allerbeste service en ondersteuning kan garanderen voor elke klant: consumenten én bedrijven.

Concept store

Daarnaast is Pure Lifestyle een concept store met een woon- en foodafdeling. Ook die ervaring haalt Pure Lifestyle uit een jarenlange samenwerking bij Apple met onder meer Interieur Kortrijk. Pure Lifestyle maakt het verschil op het vlak van service, productkennis en shopbeleving. Zo zijn er regelmatig kookworkshops, laatavondopeningen én introductielessen over iPad, iPhone en de Mac, niet toevallig ‘s werelds beste pc allertijden!

Kwaliteitsnormen

Elk product uit de Pure Lifestyle-collectie is eindeloos gewikt en gewogen. Past het wel in het concept? En voldoet het aan onze kwaliteitsnormen? Voor elk product dat we introduceren bij Pure Lifestyle, zeggen we 1000 keer ‘neen’ tegen andere producten. Voor ons staan de beleving en klantentevredenheid voorop. We vragen ons bij elke nieuwe collectie de toegevoegde waarde af. Hoe kan dit product het leven van onze klanten verrijken en makkelijker maken?


Unieke combinatie

We kozen niet voor de goedkoopste producten, wél voor premium merken met een toegevoegde waarde uit de technologiesector, de meubel- en woonindustrie en de wereld van food en drinks. We verenigen sectoren die je nergens anders bij elkaar vindt, maar die wél perfect bij elkaar passen.

Webshop

Met zijn uniek concept, zijn gedurfd productaanbod én ongeëvenaarde winkelbeleving, brengt Pure Lifestyle een revolutie teweeg in Ninove en via onze website ook ver daarbuiten. Pure Lifestyle opende zijn deuren in Ninove op 4 september 2009 en breidde zijn website sindsdien voortdurend uit. Vandaag is purelifestyle.be één van de grootste design- en technologiewebshops van het land, waarop je dag én nacht, 24/7, vanuit je luie zetel de meest coole producten kan bestellen, van waar dan ook in Vlaanderen en de rest van de wereld. Gaat al dat technologiegeweld je net iets te ver? Spring dan gerust eens binnen in onze shop in Ninove!