Pure Lifestyle nu drie keer groter.

Negen jaar na zijn eerste winkel opende op 3 december 2018 de nieuwe showroom van Pure Lifestyle, een Apple Authorised Reseller én interieurzaak, aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center in Ninove. Pure Lifestyle heeft één van de mooiste panden van Ninia en zit in de vroegere winkel van Mexx, verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand kreeg van Pure Lifestyle een complete facelift en valt op door zijn strak maar warm ontwerp, een combinatie van Scandinavische invloeden en een knap staaltje industrieel design. Met 800m2 aan winkeloppervlakte is de nieuwe Pure Lifestyle maar liefst 3 keer groter dan voorheen.
Geïnspireerd door Apple.

Pure Lifestyle ging bijna 10 jaar geleden van start op initiatief van Steven Van den Eynde, journalist en voormalig marketing manager bij Apple België. Eind van de jaren ’90 bestond iPhone nog niet en ging Apple door een diep dal. Steven zocht nieuwe pistes om het merk terug op de rails te krijgen. Met de komst van iPod vond Apple zijn groeihonger terug. Het merk was aanwezig op alle muziekfestivals en Steven zorgde voor een samenwerking met Interieur Kortrijk, één van de grootste interieurbeurzen van het land. “Apple is een cool merk, en is een buitenbeentje op het vlak van design”, zegt Van den Eynde. “Op Interieur Kortrijk bereikten we een heel nieuwe doelgroep - mensen die houden van mooi design - en dat zorgde voor een enorme boost in onze computerverkoop.”

Nergens anders ter wereld.

Na zijn vertrek bij Apple startte Steven Pure Lifestyle op, gebaseerd op zijn ervaringen bij Apple en Interieur Kortrijk. Pure Lifestyle oogt anders en voelt anders dan alle andere winkels. De combinatie van Apple en de betere interieurmerken zorgt voor een uniek concept dat je nergens anders ter wereld kan vinden. Vandaag begint Pure Lifestyle aan een nieuw hoofdstuk aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center. Apple is méér dan ooit het vlaggeschip van Pure Lifestyle. Wie een nieuwe iPhone, iPad, Apple Watch of Mac zoekt, kan in de nieuwe Pure Lifestyle terecht op een oppervlakte die vijf keer groter is dan voorheen. De winkel bevat bovendien een grootschalig aanbod aan accessoires.

Service en workshops.

Als officiële Apple reseller is Pure Lifestyle sterk in service en productkennis. “In onze nieuwe winkel hebben we een aparte ruimte voor opleidingen en workshops”, aldus Van den Eynde. “Daar zullen we voortdurend nieuwe sessies organiseren, gratis voor al onze klanten. Want we maken er een erezaak van dat een klant van Pure Lifestyle perfect aan de slag kan met zijn product”. Bovendien zet Pure Lifestyle altijd gratis al je documenten over van oude naar nieuwe toestellen, krijg je een reservetoestel bij eventuele herstellingen en nemen de medewerkers hun tijd om je te helpen met al je vragen.

Interieurarchitectuur en totaalinrichting.

De interieurafdeling van Pure Lifestyle is met 600m2 ruim 3 keer groter dan voorheen. “We focussen op meubilair en een sterke selectie van woonaccessoires. Nieuw - en daar was reeds lang vraag naar - is totaalinrichting”, zegt Steven Van den Eynde. "Als interieurarchitecte helpt onze collega Julie Pirson je van A tot Z met de inrichting van je hele woning, inclusief je nieuwe keuken en maatwerkkasten." Julie maakt 3D-plannen zodat je vooraf al een uitstekend beeld hebt van hoe je nieuwe thuis er zal uitzien. Voor de uitvoering werkt Pure Lifestyle samen met de allerbeste vakmannen.


Team.

Het team van Pure Lifestyle groeide uit tot vijf medewerkers. De winkel wordt geleid door Steven Van den Eynde en retail manager Koen Van Liefferinge. Samen met Marie Lambrecht (professioneel fotografe) en Jonathan Van Den Berghe (fitnesser en personal coach) heeft Pure Lifestyle zo de beste Apple Product Professionals in huis. Koen en Julie Pirson helpen je bovendien met raad en daad bij je interieurinrichting.

Webshop.

Met zijn uniek concept en webshop zorgt Pure Lifestyle voor een revolutie in retailbeleving. Op onze website kan je 24/7, dag én nacht, al je favoriete producten bekijken. Gaat al dat technologisch geweld je te ver? En wil je onze producten zélf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Ninove!