Pure Lifestyle

Apple Authorised Reseller én interieurarchitectuur

Elke afdeling met zijn eigen team

Negen jaar na zijn eerste winkel opende op 3 december 2018 de nieuwe showroom van Pure Lifestyle aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center in Ninove. Pure Lifestyle heeft één van de mooiste panden van Ninia en zit in de vroegere winkel van Mexx, verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand kreeg van Pure Lifestyle een complete facelift en valt op door zijn strak maar warm ontwerp, een combinatie van Scandinavische invloeden en een knap staaltje industrieel design. Met 800m2 aan winkeloppervlakte is de nieuwe Pure Lifestyle maar liefst 3 keer groter dan voorheen.

   

Apple zit in ons DNA.

 
Pure Lifestyle ging in 2009 van start op initiatief van Steven Van den Eynde, journalist en voormalig marketing manager bij Apple België. Eind van de jaren ’90 ging Apple door een diep dal. Steven zocht nieuwe pistes om het merk terug op de rails te krijgen. Met de komst van iPod vond Apple zijn groeihonger terug. Het merk was aanwezig op alle muziekfestivals en Steven zorgde voor een samenwerking met Interieur Kortrijk, één van de grootste interieurbeurzen van het land. “Apple is een cool merk, en is een buitenbeentje op het vlak van design”, zegt Van den Eynde. “Op Interieur Kortrijk bereikten we een heel nieuwe doelgroep - mensen die houden van mooi design - en dat zorgde voor een enorme boost in onze computerverkoop.”
 

Nergens anders ter wereld.

 
In 2009 startte Steven Pure Lifestyle op, gebaseerd op zijn ervaringen bij Apple en Interieur Kortrijk. Pure Lifestyle oogt anders en voelt anders dan alle andere winkels. De combinatie van Apple met totaalinrichting en premium meubelmerken zorgt voor een uniek concept dat je nergens anders ter wereld zal vinden.

En Apple is méér dan ooit het vlaggeschip van Pure Lifestyle. Wie een nieuwe iPhone, iPad, Apple Watch of Mac zoekt, kan in de nieuwe Pure Lifestyle terecht op een oppervlakte die vijf keer groter is dan voorheen. De winkel bevat bovendien een grootschalig aanbod aan accessoires voor al je Apple toestellen. Bescherming, intelligente toestellen voor je smart home, maar ook luidsprekers en hoofdtelefoons van Apple, Beats, Bose en Sonos. En nog zoveel meer.
 Premium service.

 
Als Apple Authorised Reseller maakt Pure Lifestyle een prioriteit van service. Voor bedrijven en particulieren. Zo organiseren we met de regelmaat van de klok workshops en opleidingen, gratis voor al onze Apple klanten.

Bovendien levert Pure Lifestyle je nooit zomaar een doos af. We maken, indien je dat wenst, je Apple product gebruiksklaar. We zetten gratis al je documenten over en nemen graag onze tijd om je te helpen met al je vragen.

Als je toestel van bij ons komt, zal je ook nooit zonder vallen. Want we zorgen bij een eventuele herstelling voor een gratis vervangtoestel.
 


Interieur.

 
Pure Lifestyle mag dan de enige winkel ter wereld zijn die Apple combineert met wooninrichting, dat verandert helemaal niets aan onze kennis, focus en service. Want naast het team van Apple, heeft ook de woonafdeling van Pure Lifestyle zijn eigen team. "Specialisatie is van ontzettend groot belang", zegt Steven Van den Eynde. "We willen dat zowel onze Apple-klanten als onze klanten voor interieur de beste begeleiding krijgen. En daarom werken beide afdelingen onafhankelijk van elkaar, met specialisten in elke business unit." De interieurafdeling is met 600m2 ruim drie keer groter dan voorheen. “We focussen op meubels, verlichting en collecties van premium merken zoals Piure, Kettnaker, COR, Indera, Vitra, Fritz Hansen, Bolia, Prostoria, Gubi, Brokis, Secto Design en nog zoveel andere grote merken uit de sector."
 

Totaalinrichting.

 
"Nieuw - en daar was reeds lang vraag naar - is totaalinrichting”, zegt Van den Eynde. "We helpen je van A tot Z met de inrichting van je hele woning, winkel, bedrijf of horecazaak, inclusief maatwerk." We maken 3D-plannen zodat je vooraf al een uitstekend beeld hebt van hoe je nieuwe thuis er zal uitzien. Voor de uitvoering werkt Pure Lifestyle samen met de allerbeste vakmannen in maatwerk, schilderwerken en totaalinrichting.