Ninove kot terug naar school

Maak een vliegende start.

Tot 15% korting op de inrichting van je studeerkamer of kot!

Studeren is bouwen aan je toekomst. En dat gaat een stuk vlotter als je studeerkamer cosy én tegelijk efficiënt is ingericht. En daarvoor is Pure Lifestyle de ideale partner. Van je Mac tot iPad en zelfs de volledige inrichting van je studentenkot, compleet met bureau, ergonomische bureaustoel, verlichting, kastjes, zitbank én accessoires. Tot 30 september geniet je bij Pure Lifestyle van wel 15% korting op meubelen. En da's lang niet alles. Want leerlingen, studenten en leerkrachten genieten ook van 5% korting op iPad, 10% op Mac én alle Mac-accessoires die je erbij koopt. Je krijgt ook extra's bij bepaalde bureaustoelen van Vitra, zoals de bovenstaande Rookie bureaustoel. Die zit uiterst comfortabel én is buitengewoon ergonomisch met een rugleuning die licht doorbuigt en zich aanpast aan je houding. Als je de Rookie aankoopt tijdens deze actie, krijg je er naast je korting gratis een Toolbox bovenop, waarin je alle kleine spullen op je bureau een plek geeft.


Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Je geniet van 10% korting op meubels als wij alles bij jou gratis komen leveren en installeren. En maar liefst 15% als je alles zelf komt ophalen en zelf de handen uit de mouwen steekt. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2019.


Meer info en voorwaarden bij onze Apple-actie.
 

Verzelloni Irving zitbank

Met de Irving sofa van Verzelloni haal je puur Italiaans design met een warme en uitnodigende uitstraling in huis. Heerlijk genieten in alle comfort krijgt een heel nieuwe betekenis!

Meer info

Indera Sintese

Met de Sintese van het Limburgse meubelmerk Indera haal je een uitnodigende én comfortabele zitbank in huis. De Sintese is perfect moduleerbaar: je kan 'm volledig op maat van je woonkamer samenstellen. De zitbank bestaat uit losse elementen waarmee je kan puzzelen tot je voelt dat het goed zit!

Meer info

Bekijk ook onze andere sofa's.


Moduleerbare kasten.

Pure Lifestyle heeft een zorgvuldig uitgekozen aanbod aan moduleerbare kasten van de Scandinavische merken Muuto, Hay, Montana, String en Woud en van de Italiaanse merken DeRosso en Caccaro. Een deurtje links of rechts, met of zonder lade? Met legplanken of met een akoestisch paneel? Met of zonder open vakken? Je kan de kleuren zelf kiezen, en ook de lengte en het onderstel. En uiteraard kan je ook opteren voor wandmontage.

Meer info

 

Baobab Collection.
Artisanale geurkaarsen made in Belgium.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie. Sinds 2004 worden de kaarsen van Baobab volledig artisanaal in België geproduceerd.