Verzelloni Irving zitbank

Met de Irving sofa van Verzelloni haal je puur Italiaans design met een warme en uitnodigende uitstraling in huis. Heerlijk genieten in alle comfort krijgt een heel nieuwe betekenis!

Meer info

Indera Sintese

Met de Sintese van het Limburgse meubelmerk Indera haal je een uitnodigende én comfortabele zitbank in huis. De Sintese is perfect moduleerbaar: je kan 'm volledig op maat van je woonkamer samenstellen. De zitbank bestaat uit losse elementen waarmee je kan puzzelen tot je voelt dat het goed zit!

Meer info

Bekijk ook onze andere sofa's.


Moduleerbare kasten.

Pure Lifestyle heeft een zorgvuldig uitgekozen aanbod aan moduleerbare kasten van de Scandinavische merken Muuto, Hay, Montana, String en Woud en van de Italiaanse merken DeRosso en Caccaro. Een deurtje links of rechts, met of zonder lade? Met legplanken of met een akoestisch paneel? Met of zonder open vakken? Je kan de kleuren zelf kiezen, en ook de lengte en het onderstel. En uiteraard kan je ook opteren voor wandmontage.

Meer info

 

Baobab Collection.
Artisanale geurkaarsen made in Belgium.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie. Sinds 2004 worden de kaarsen van Baobab volledig artisanaal in België geproduceerd.