Welkom bij Pure Lifestyle!

We helpen je van A tot Z bij je interieurinrichting.
Met adembenemende moodboards,
professionele 3D-plannen, maatwerk
én de beste merken.


Nieuw van Baobab Collection
Pure Lifestyle

Totaalinrichting op maat van je woning en onderneming.


Onze interieurarchitecte Evchen en Koen, onze Retail Manager, inspireren je met warme settings, adembenemende moodboards en 3D-tekeningen. Ze helpen je van A tot Z bij de totaalinrichting van je woning en onderneming met maatwerk, materiaal-, kleur- en lichtadvies, uitnodigende 3D-renders, professionele technische plannen en de coördinatie van de werken.Maatwerk.

Of je nu droomt van een nieuwe keuken, een dressing met maatwerkkasten of een complete inrichting of facelift van je woning, thuiskantoor, onderneming of horecazaak: we coördineren en begeleiden het hele project, van groot tot klein en van concept tot de volledige interieurafwerking.Vakwerk.

Voor de uitvoering van maatwerk, totaalinrichting en grotere projecten werken we samen met de allerbeste vaklui. Van aannemers tot keukenbouwers, schrijnwerkers, schilders, enz. Ook voor de coördinatie en opvolging kan je op ons rekenen. Zo kan jij met een gerust gemoed het startschot geven voor je nieuwe project!
Project- en kantoorinrichting.


Is je onderneming, kantoor of horecazaak toe aan een facelift of start je binnenkort je eigen bedrijf op? Maak vrijblijvend een afspraak met Koen en Evchen en maak een vliegende start met een functionele, eigentijdse én aangename werkomgeving. Helemaal aangepast aan je eigen wensen en stijl.Spring even binnen of maak een afspraak.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Spring even binnen in onze winkel in Ninove. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak.


Studio HENK

Nederlands design met een doel.

Ontdek meer

Gratis salontafel bij elke aankoop van Studio HENK van meer dan €1.000.

van 13/05 t/m 12/08/2024
Niet cumuleerbaar met andere acties.HENK-aankopen tussen €1.000 en €2.499
Gratis New Co salontafel twv €359 (diameter 40 of 50 cm) in alle eikenhouten uitvoeringen (geen HPL), met randafwerking en kleur van het frame naar keuze.HENK-aankopen tussen €2.5000 en €4.499
Gratis New Co salontafel twv €619 (diameter 70 of 90 cm) in alle eikenhouten uitvoeringen (geen HPL), met randafwerking en kleur van het frame naar keuze.Studio HENK-aankopen van meer dan €4.500
Gratis Slot salontafel twv €1219 (lengte 133cm x 76cm breedte) in alle eikenhouten uitvoeringen en afwerkingen (geen notenhout).


Fritz Hansen Ninove Series 7 vlinderstoel Essay tafel Pure Lifestyle Ninove
Fritz Hansen Series 7 vlinderstoel
Shop


De finishing touch voor je woning en onderneming.

Van sofa's tot tafels, stoelen, kasten, maatwerk en verlichting. En alle details om het helemaal af te maken.