Philips Hue

Verlicht je huis slimmer.

Philips Hue combineert helder en energiezuinig led-licht met slimme technologie. Samen veranderen ze voorgoed de manier waarop je licht ervaart en bedient.

   
Philips hue verlichting

Ontdek wat licht kan doen.

Met Philips Hue maak je van je dagelijkse activiteiten momenten om van te genieten. Licht beïnvloedt immers onze stemming, gedrag, alertheid en routines. Met Philips Hue leg je ook altijd het juiste accent, ben je alerter of juist relaxer, energieker en beter gefocust.


Philips hue bediening op afstand

Bediening buitenshuis.

Met de Philips Hue app kan je je verlichting vanop afstand bedienen, zélfs vanaf de andere kant van de wereld. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of je het licht hebt uitgedaan voor je vertrok en je komt ook nooit meer in het donker thuis. Ongewenste bezoekers worden hopeloos op een verkeerd spoor gezet want dankzij de lichtschema's kan je op gelijk welk moment waar dan ook in huis lampen aansteken en weer doven.


Philips Hue spraakbesturing

Stembediening.

Je verlichting aan- of uitzetten, het licht helderder maken of dimmen en de kleuren veranderen zodat ze aan elk moment worden aangepast. Je kan je Philips Hue verlichting met je stem bedienen via Siri, maar ook met Amazon Alexa en Google Assistant.


Philips Hue lichtkleuren

Drie typen van Philips Hue verlichting.

Philips Hue is verkrijgbaar in tal van losse lampen, lichtstrips, tafellampen en armaturen met energiezuinige led-verlichting. De losse lampen hebben een universele fitting - E27, E14 of GU10 - en passen dus ook in je bestaande armaturen. Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen.


 
Philips hue lightstrips

Philips Hue White

Eenvoudige bediening en comfort.

Maak je leven een stuk eenvoudiger. Philips Hue verwelkomt je thuis en laat je al je lampen bedienen, vanuit je slaapkamer of vanaf de andere kant van de wereld. Het geeft zelfs de indruk dat je thuis bent wanneer dat niet zo is. Meer info.

 
Philips hue licht voor je speciale momenten

Philips Hue White Ambiance

Licht voor je speciale momenten.

Creëer de juiste atmosfeer voor elk moment met alle tinten van wit licht, van warm wit tot koel helder daglicht. Philips Hue White Ambiance helpt je om op natuurlijke wijze te ontwaken en om je energiek te voelen. Philips Hue White Ambiance heeft licht voor al je dagelijkse activiteiten. Het helpt je om je beter te concentreren, om te ontspannen, comfortabeler te lezen en helpt je zelfs om in slaap te vallen. Meer info.

 
Philips hue

Philips Hue White & Color Ambiance

Onbegrensde mogelijkheden.

Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring. Laat je verbeelding de vrije loop, speel met kleuren en synchroniseer je slimme lampen met je muziek, games en films. Meer info.

 
Philips hue

Philips Hue, je persoonlijke draadloze verlichtingssysteem.

Kies je Philips Hue-producten.

Philips Hue is eenvoudig in gebruik en kan makkelijk worden uitgebreid. Begin met een starterkit of een Philips Hue tafellamp en ontdek hoe je je slimme woning tot leven kunt brengen met een reeks slimme lampen, schakelaars en sensoren.

 
 

 

Philips Hue

Vergelijking.

Bekijk hier de verschilpunten tussen Philips Hue White, Hue White Ambiance en Hue White & Color Ambiance.

Philips hue