De toekomst komt thuis.

Sluit je favoriete devices aan en tover je huis om tot een superslimme woning vol gemak en entertainment. Bedien de verlichting en thermostaat met je iPhone, of zelfs gewoon met je stem. Speel elke song, in elke kamer, vanaf welke plek dan ook. En maak van een filmavondje een bioscoop­ervaring met geweldig beeld en geluid. Allemaal met de beveiliging en privacy van Apple.Apple TV+
Gratis proefabonnement bij een nieuwe Apple TV, iPhone, iPad of Mac.

Sonos

Van draagbaar tot full surround home-cinema.

Shop Sonos

Tot €200 korting


op Sonos Home Cinema speakers,
én 3 maanden gratis Apple Music bij élke nieuwe Sonos speaker.

Actie geldig van 26/05/2023 t/m 11/06/2023
Shop Sonos Home Cinema


Sonos Era 300

Met ruimtelijke audio
€499   Shop

Sonos ARC home cinema soundbar Ninove

Sonos Sub

Van 26/05 t/m 11/06/2023 aan €719 ipv €899   Shop

Sonos Ray

Van 26/05 t/m 11/06/2023 aan €239 ipv €299   Shop

Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Apple TV+ is een streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteenlopende genres en elke maand nieuwe Apple Originals. Altijd zonder advertenties en on demand. In 4K-kwaliteit en met Dolby Atmos surround sound. Apple TV+ heb je voor slechts €4,99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. En bij aankoop van een nieuwe Apple TV, iPad, iPhone of Mac kijk je als nieuwe abonnee 3 maanden lang gratis. Met een abonnement op Apple TV+ kunnen tot zes gezinsleden hun favoriete series en films downloaden en offline bekijken. Ideaal voor onderweg.

Apple Arcade

Gamen zoals nooit tevoren.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV.

Probeer Apple Arcade een maand gratis uit.