Bolia

Scandinavisch design
geïnspireerd door de natuur.


Een rustpunt in huis. De hele collectie van Bolia is met de hand gemaakt van de mooiste materialen uit de natuur, met de wisselende seizoenen als grootste inspiratiebron. De collectie van Bolia bestaat uit meubels, verlichting, tapijten en woonaccessoires ontworpen door bekende designers, gemaakt van natuurlijke materialen en geproduceerd door een aantal van de beste meubelmakers van Europa.

Fritz Hansen Ninove Series 7 vlinderstoel Essay tafel Pure Lifestyle Ninove
Fritz Hansen Series 7 vlinderstoel
Shop
HAY Mags sofa
Shop

Ontdek ook deze inspirerende
Scandinavische merken.By Lassen Frame kasten

Een praktische eye-catcher.

Met de iconische Frame kasten van By Lassen kan je je fantasie de vrije loop laten. Frame bestaat in diverse maten en dieptes, open varianten, met legplanken of met een deurtje. Geschikt om op te hangen of als kast op een onderstel.

Muuto

Een frisse kijk op
Scandinavisch design.

Ontdek de collectie

Muuto Stacked

Scandinavisch én toch Belgisch!

Met het Muuto Stacked opbergsysteem - ontworpen door de Belgische designer en architect Julien De Smedt - laat je je inspiratie de vrije loop. Stacked bestaat uit losse open kastjes die je naar eigen inzicht kunt stapelen en aan elkaar bevestigen met de meegeleverde clips. Zo creëer je zelf een uniek wandmeubel of vrijstaand rek dat precies bij je interieur past.
Vakmanschap. Superieure materialen. Geavanceerde technieken. En een verfrissende creativiteit.

Muuto, één van de leidinggevende Deense designfabrikanten, verwijst verrassend genoeg naar de Finse vertaling van 'nieuw perspectief'. En dat is precies waar Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen. Muuto komt niet alleen verrassend uit de hoek, en met oog voor zelfs het kleinste detail, de designers besteden evenzeer minutieus aandacht aan functionaliteit. Vakmanschap, superieure materialen, geavanceerde technieken en een verfrissende creativiteit zijn de hoekstenen van Muuto. Het merk heeft een groot assortiment aan meubels, verlichting en accessoires.

Ontdek Muuto bij Pure Lifestyle in onze winkel in Ninove.

String Furniture

Buitengewoon veelzijdig.

Ontdek String

Onze Scandinavische verlichtingsmerken

Baden in het licht.

Van puur functioneel tot exclusieve sfeermakers.