iMac Ninove

iMac

Beauty. En Beast.

Een krachtige desktop­computer in een elegant all-in-one design. Compleet met de nieuwste processors, sneller geheugen en indruk­wekkende graphics. Het komt allemaal tot leven op het helderste en kleurrijkste Retina-display op Mac. Alles wat je nodig hebt, met meer power dan ooit.


21,5-inch iMac
Alles in één. In alles uniek.
Vanaf €1299.  Meer info

27-inch iMac
Je raakt niet uitgekeken.
Vanaf €2099.  Meer info

Accessoires

De beste maatjes met je Mac.

Van printers, toetsenborden, muizen, externe schijven en wifi-uitbreiders tot Microsoft Office voor je Mac. En Parallels Desktop waarmee je zelfs Windows op je Mac draait.


Ontdek ze hier.1 jaar gratis Apple TV+ bij aankoop van een nieuwe Mac.

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst van Apple met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Krijg een gratis jaarabonnement bij aankoop van een nieuwe Mac én kijk ook gratis op je iPhone, iPad en Apple TV.

Bezoek hier onze Apple TV-pagina's.

Apple TV+


Apple Arcade

Gamen zoals nooit tevoren.

Exclusieve games. Probeer ze een maand gratis uit.

Proefabonnement van 1 maand op Apple Arcade.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV.


Haal àlles uit je Mac.


Apple workshops

Gratis als je Mac van bij ons komt.

Komt je Mac niet van bij ons? Voor €25 kan iedereen deelnemen.


Schrijf je hier in.


Apple Authorised Reseller

Waarom Pure Lifestyle?

Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We maken je toestel ook gratis gebruiksklaar. En als je Mac van bij ons komt, krijg je gratis een vervangtoestel bij een eventuele herstelling.


Lees meer over Pure Lifestyle.