COR Ninove

COR

Uit liefde voor het vak.


Buitengewoon comfortabel zitmeubilair.

COR maakt comfortabel, praktisch en functioneel zitmeubilair met een verfijnde, haast tijdloze schoonheid. Alles wordt gemaakt in Duitsland, in een eigen atelier, met passie en liefde voor het vak. Het familiebedrijf - dat in de jaren '60 werd opgericht - gebruikt alleen duurzame materialen van de beste kwaliteit. Zitmeubilair van COR is zalig om in te zitten en om te relaxen en is bedoeld om er jarenlang plezier aan te beleven.


Cor sofa Ninove

Volledig gemaakt in Duitsland, volgens de hoogste standaarden van vakmanschap.


Ecologische voetprint.

COR houdt z'n ecologische voetprint wel heel klein. Alle materialen komen uit Europa en de hele productie zit in Duitsland. Heen en weer vliegen naar Aziatische landen komt er dus niet aan te pas. Dat is goed voor de planeet én het geeft COR 100% kwaliteitscontrole. COR weert tropische houtsoorten, zware metalen en vervuilende producten. Er gaat ook niets verloren: met houtrestanten en zonnepanelen voorziet COR in z'n eigen energievoorziening.Cor sofa Ninove

Duurzaam.
En milieubewust.


Maak kennis met de COR-familie!

COR maakt zitbanken, lounge chairs, stoelen, tafels, bureaus en bijzettafels. En dat doet het Duitse familiebedrijf van A tot Z in eigen beheer, met oog voor het kleinste detail. We brengen in onze winkel in Ninove en op deze pagina een selectie, maar uiteraard kan je voor alles van COR bij Pure Lifestyle terecht.
Conseta

Tijdloos vernieuwend.


Mell Lounge.

Comfortabel. Uitnodigend.
En elegant.

Mell Lounge is een zalige zetel waarin je eindeloos kan relaxen en languit tv-kijken. Dankzij z'n unieke vormgeving en combinatie van kussens is Mell Lounge ook een buitengewoon comfortabele zitbank om gasten te ontvangen. Mell Lounge geeft een uitnodigende en zwevende indruk dankzij diepe zitkussens en elementen die rusten op een slank en elegant afgerond stalen of gelakt frame. Je kan 'm ook met een discreet, half verscholen onderstel op poten verkrijgen, waardoor Mell Lounge een nóg lichtere indruk nalaat en hij optisch lijkt te zweven. Mell Lounge is volledig moduleerbaar samen te stellen zodat hij in elk ruimte past. En z'n prijs is afhankelijk van de gekozen opstelling, van de stoffering of ledersoort, van het onderstel en van de hoeveelheid en soort kussens. In onze winkel in Ninove maken we je graag een offerte op maat.Moss.

Genieten krijgt een nieuwe betekenis.

Met de Moss sofa van COR krijgt chillen en lekker languit genieten een heel nieuwe betekenis. Hij voelt fluweelzacht aan en nodigt met z'n diepe, dikke kussens uit om van elke seconde te genieten. Moss is afgewerkt met liefde voor detail. Z'n prijs is afhankelijk van de gekozen opstelling en afwerking. We maken je in onze winkel in Ninove graag een offerte op maat.Moss

Chillen. Luieren. Genieten.

COR Moss zetel Ninove

Moss detail

COR Moss lounge Ninove

Moss detail

COR Moss leren zitbank Ninove

Moss lederuitvoering
Pilotis bijzettafeltjes

Architecturale blikvangers.

De Pilotis bijzettafeltjes vormen met hun architecturale vormgeving en warme uitstraling de perfecte aanvulling op de COR-sofa's. Ze zijn er in verschillende hoogtes, lengtes, breedtes en diameters, van rond tot vierkant en lang en smal. De tafelbladen zijn gemaakt uit vol eikenhout of gelakte MDF en rusten op een slank metalen onderstel. Kom ze ontdekken in onze winkel in Ninove.


COR Pilotis bijzettafeltjes Ninove

COR bijzettafeltjes Ninove

COR bijzettafeltjes Ninove

COR salontafeltjes Ninove

COR

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina