Welkom bij Pure Lifestyle!

Je Apple Authorised Reseller in Ninove


Welkom!

Onze Apple specialisten zijn er onafgebroken voor jou, op weekdagen van 10 tot 18u30 en op zaterdag van 10 tot 18u. En dat kan ook op afspraak. Bel ons op +32 (0)54 34 25 00 of stuur een berichtje.

Nog dezelfde dag je bestelling aan huis!

Bestel je vóór 17u online, dan leveren we bestellingen vanaf €100 nog dezelfde avond gratis, veilig en contactloos aan huis in een omtrek van 40 km rondom Ninove. Meer info.Accessoires voor je Mac.

Sleeves, toetsenborden, muizen, adapters, kabeltjes, laders en nog zoveel méér accessoires voor je Mac.

Bekijk ze hier.
Apple Financial Services
Apple Financial Services

Flexibele financiering voor bedrijven.

Meer info in onze winkel.

Samsung TV Ninove
Grenzeloze kijkervaring.

Ontdek ons aanbod aan TV's.

Meer info

Apple Arcade

Gamen zoals nooit tevoren.

Exclusieve games. Probeer ze een maand gratis uit.

Proefabonnement van 1 maand op Apple Arcade.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV.Ruil je oude iPhone, iPad of Mac in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude Mac, iPhone of iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone, iPad of Mac. En we zetten de gegevens over van je oude toestel. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun Apple device bij Pure Lifestyle aankopen.
Haal àlles uit je Apple product.


Apple workshops

Gratis als je toestel van bij ons komt.

En voor €25 kan iedereen deelnemen.


Schrijf je hier in.