Ninove terug naar school

Student of leerkracht?

12% korting op MacBook Air en MacBook Pro

en alle Mac-accessoires die je er bij koopt.


Meer info.

Apple Watch Series 6 NinoveMeet het zuurstofgehalte in je bloed. Maak een elektrocardiogram waar en wanneer het jou uitkomt en bekijk in één oogopslag je work-outgegevens op het verbeterde always-on Retina-display.

Apple Watch SE Ninove


Een groot Retina-display waarop je in een oogopslag meer kunt zien. Geavanceerde sensoren die precies bijhouden hoe je beweegt. Veelzijdige functies voor je gezondheid en veiligheid.iPad Air heeft een all-screendesign met een 10,9-inch Liquid Retina-display. De nieuwe A14 Bionic-chip. En ondersteuning voor Apple Pencil en het Magic Keyboard.De nieuwe iPad is nu veelzijdiger dan ooit. Hij heeft de snellere A12 Bionic-chip, ondersteuning voor Apple Pencil en Smart Keyboard, en de fantastische nieuwe features van iPadOS 14.


Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. En dat maakt je Mac gebruiksvriendelijk, veilig én betrouwbaar. macOS bevat unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken en nog méér plezier haalt uit je Mac.


Kies hier je Mac.Ruil je oude toestel in voor korting op een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple Watch.


Bereken hier de restwaarde van je toestel.

Apple Store Ninove trade in

Accessoires

Sleeves, hoesjes, glasbescherming, toetsenborden, Qi-laders, gaming, kabeltjes, laders en nog zoveel méér accessoires voor al je Apple producten.


Ontdek ze hier.


Samsung TV Ninove
Grenzeloze kijkervaring.

Ontdek ons aanbod aan TV's.

Meer info

1 jaar gratis Apple TV+ bij aankoop van een iPhone, iPad, Mac of Apple TV.

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst van Apple met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Krijg een gratis jaarabonnement bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV.

Bezoek hier onze Apple TV-pagina's.

Apple TV+


Apple Arcade

Gamen zoals nooit tevoren.

Exclusieve games. Probeer ze een maand gratis uit.

Proefabonnement van 1 maand op Apple Arcade.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV.


Haal àlles uit je Apple product.


Apple workshops

Gratis als je toestel van bij ons komt.

Komt het niet van bij ons? Voor €25 kan iedereen deelnemen.


Schrijf je hier in.

Apple Store Ninove

Apple Authorised Reseller

Waarom Pure Lifestyle?

Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We maken je toestel ook gratis gebruiksklaar. En als je toestel van bij ons komt, krijg je gratis een vervangtoestel bij een eventuele herstelling.


Lees meer over Pure Lifestyle.