MacBook Air Retina

€100 extra korting bovenop de waarde van je oude Mac of pc.

Koop tussen 18 en 31 maart 2019 een nieuwe MacBook Air Retina bij Pure Lifestyle en geniet van €100 extra korting bovenop de waarde van je oude Mac of pc.
Meer info.
iPhone XR


iPhone XR

Briljant. In elk opzicht.

Gloednieuw 6,1-inch Liquid Retina-display, het meest geavanceerde LCD-display in de industrie. Nog snellere Face ID. A12 Bionic-chip, de slimste en krachtigste chip in een smart­phone. En een baanbrekende camera. Verkrijgbaar in 6 kleuren: zwart, wit, geel, blauw, koraal en (Product) Red.

iPhone XR. Vanaf €859. Meer info.

 

iPhone Xr


Kies je iPhone.

 

AirPods


 

Apple Watch
Series 4

 

Apple Watch
Series 3

   

iPad

Zoals een computer.
Zoals geen computer.

Met de nieuwe 9,7-inch iPad beleef je nog méér fun, ben je nog productiever en kan je nog creatiever aan de slag. Hij kan met de Apple Pencil overweg en brengt Augmented Reality binnen het bereik van iedereen.
iPad. Vanaf € 359. Meer info.


 

Apple TV

De toekomst van televisie.

Met Apple TV 4K bekijk je films en series in een schitterende 4K HDR-kwaliteit. En via Apple TV krijg je ook toegang tot content van de beste apps, met live concerten, sportwedstrijden, nieuws, documentaires, reality shows, games en zoveel meer. Tv-kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Apple TV. Vanaf € 159. Meer info
Waarom je volgende pc een Mac is.


iMac

Een schitterend idee. Meer dan ooit.

De nieuwe iMac is superkrachtig en supersnel. En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac ooit.
Vanaf € 1299. Meer info.


iMac Pro

De krachtigste Mac ooit.

iMac Pro is gemaakt voor professionals. Hij heeft de krachtigste processors en graphics ooit in een Mac, en een indruk­wekkende combinatie van geheugen, opslag en I/O. En dat alles achter een prachtig Retina 5K-display in een slank all-in-one design.
Meer info.


MacBook

Meer kracht in elke millimeter.

MacBook is de dunste en lichtste notebook die Apple ooit heeft gemaakt. Zowat elk onderdeel is van A tot Z opnieuw uitgevonden om nóg beter te functioneren. MacBook is een snelheidsduivel met megaveel ruimte, verkrijgbaar in vier kleuren.
Vanaf € 1499. Meer info.


MacBook Pro

Een geniale touch.

Superdun. Superlicht. Sneller en krachtiger dan ooit. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.
Verkrijgbaar in 13- en 15-inch. Vanaf € 1499. Meer info.


MacBook Air

De perfecte notebook voor elke dag.

MacBook Air is flinterdun, krachtig en snel. En z'n batterij gaat maar liefst 12 uur mee.
Vanaf € 949. Meer info.Mac

Ruil je oude computer in én geniet van extra korting.

Pure Lifestyle neemt ook je oude (nog werkende) Mac of pc over. De waarde ervan krijg je als extra korting bij aankoop van een nieuwe Mac.
iPod.

Al je muziek op zak. En je foto’s. Films. Games. En nog zoveel méér!

Meer info 

Haal méér uit je muziek.

Van Apple en Beats tot Bose, Bowers & Wilkins en Sonos: bij Pure Lifestyle vind je alleen de beste hoofdtelefoons en luidsprekers voor thuis en onderweg.

Meer info


 

De beste maatjes.

Vind hier de beste accessoires voor al je Apple producten. Van kabels en laders tot opslag, muizen en toetsenborden, printers, software, beschermhoesjes, rugzakken en tassen, polsbandjes, sportbenodigdheden en musthaves.

Meer info

Slimme woning.

Bedien je huis slimmer met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac.

Meer info


Verlicht je huis slimmer.

Philips Hue combineert helder en energiezuinig led-licht met slimme technologie. Samen veranderen ze voorgoed de manier waarop je licht ervaart en bedient.

Meer info

Herbeleef al je avonturen.

Met een GoPro actiecamera leg je je wildste avonturen vast in een schitterende kwaliteit. Zet ze om in QuikStories, direct op je iPhone.

Meer info

macOS Mojave


Pure Lifestyle & Apple

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove.Apple Store Ninove