iPhone XR

Briljant. In elk opzicht.

6,1-inch Liquid Retina-display, het meest geavanceerde LCD-display ooit. Aangestuurd door de A12 Bionic-chip, de slimste en krachtigste chip in een smart­phone. De veiligste vorm van gezichtsherkenning dankzij Face ID. De langste batterijduur in een iPhone ooit. Baanbrekende camera met foto's van studiokwaliteit.
 
iPhone XR. Vanaf €829. Meer info.

iPhone XS

De ultieme iPhone. In twee formaten.

Super Retina-display in twee formaten: 5,8-inch en 6,5-inch, het grootste scherm ooit op een iPhone. De snelste prestaties dankzij de A12 Bionic-chip, de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone. De veiligste vorm van gezichtsherkenning dankzij Face ID. Baanbrekende dubbele camera met diepteregeling.
 
iPhone XS. Vanaf €1159. Meer info.
iPhone XS Max. Vanaf €1259. Meer info.
 

Kies je iPhone.

Er is al een iPhone vanaf € 349.
 

Bezoek onze iPhone-pagina's.
   

AirPods

Draadloos opladen. Siri met je stem activeren. Ongehoord vernieuwend.
 

AirPods. Vanaf € 179. Meer info.


   
 

Apple Watch Series 4

Krachtiger. En kleurrijker.

Vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Fysiek even groot, maar met groter display. En dunner. Apple Watch Series 4 is gemaakt om actiever en gezonder te zijn. En om connected te blijven.

Vanaf € 429. Meer info
 



 

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 houdt je actief, gemotiveerd en connected.

Vanaf € 299. Meer info
 

Apple Watch verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan.

Met Apple Watch hou je meer dan alleen het uur bij. Het is een fitness coach. Een veelzijdige gezondheidstool. En een personal assistant.

Lees meer over Apple Watch.
 
 

iPad mini

Kleiner is nu nog fijner.

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. Zoals de krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine en een 7,9-inch Retina-display met True Tone. En hij is geschikt voor Apple Pencil. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.
iPad mini. Vanaf € 459. Meer info.


 
 

iPad

Met iPad beleef je nog méér fun, ben je nog productiever en kan je nog creatiever aan de slag. Hij kan met de Apple Pencil overweg en brengt Augmented Reality binnen het bereik van iedereen.

iPad. Vanaf € 359. Meer info.
 

 

iPad Air

Power is niet alleen voor de pro's.

Dankzij iPad Air kan iedereen nu aan de slag met Apple's krachtigste technologieën. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 10,5-inch Retina-display met True Tone. Ondersteuning voor Apple Pencil en het Smart Keyboard. En omdat hij amper 500 gram weegt en maar 6,1 mm dun is, neem je al dat vermogen moeiteloos mee.
iPad Air. Vanaf € 569. Meer info.


 
 

iPad Pro

Eén en al scherm. Eén en al power. En één en al vernieuwing.

Apple wilde van iPad altijd al één magisch stuk glas maken, met onbegrensde mogelijkheden. En met de nieuwe iPad Pro is het zover. Elk aspect van iPad is opnieuw ontworpen. In het nieuwe design zit Apple's meest geavanceerde technologie en dat werpt een heel nieuw licht op wat je met iPad kan doen.
iPad Pro. Vanaf € 899. Meer info.

 

Apple TV

Met Apple TV 4K bekijk je films en series in een schitterende 4K HDR-kwaliteit. En via Apple TV krijg je ook toegang tot content van de beste apps, met live concerten, sportwedstrijden, nieuws, documentaires, reality shows, games en zoveel meer. Tv-kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Apple TV. Vanaf € 159. Meer info
 
Van pc naar Mac Ninove

Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.



macOS Mojave


Ruil je oude computer in én geniet van extra korting.

Pure Lifestyle neemt, indien je dat wenst, je oude Mac of pc over. De waarde ervan krijg je als extra korting bij aankoop van een nieuwe Mac.



MacBook Air Retina

Dunner en lichter. Een schitterend Retina-display. Nu met Touch ID. De ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.
Vanaf € 1149. Meer info.


MacBook Pro

Superdun. Superlicht. Sneller en krachtiger dan ooit. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.
Verkrijgbaar in 13- en 15-inch. Vanaf € 1379. Meer info.



wysiwyg/imac-landing-technologie.jpg  

iMac

Beauty & Beast.

Het idee achter iMac is onveranderd: een superieure desktop­computer vol geavanceerde, gebruiks­vriendelijke technologie in een elegant all-in-one design. En de nieuwe iMac gaat nog een stap verder. Compleet met de nieuwste processors, sneller geheugen en indruk­wekkende graphics. Het komt allemaal tot leven op het helderste en kleurrijkste Retina-display op Mac. Alles wat je nodig hebt, met meer power dan ooit.

 

iMac 21,5 inch (€1299)

iMac 21,5-inch met Retina 4K-display (€1499)

iMac 27-inch met Retina 5K-display (€2099)  

iMac Pro

De krachtigste Mac ooit.

iMac Pro is gemaakt voor professionals. Hij heeft de krachtigste processors en graphics ooit in een Mac, en een indruk­wekkende combinatie van geheugen, opslag en I/O. En dat alles achter een prachtig Retina 5K-display in een slank all-in-one design.
Meer info.