Ninove terug naar school

Maak een vliegende start!

10% korting op Mac én alle Mac-accessoires die je erbij koopt!

Met een Mac ga je met plezier terug naar school! Een Mac is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe Mac gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent. En da's lang niet alles, want tot 30 september geniet je bij Pure Lifestyle van 5% korting op iPad, 10% op Mac én alle Mac-accessoires die je erbij koopt, zoals een externe schijf, printer, kabeltjes en adapters, muis en toetsenbord, Microsoft Office, luidspreker, hoofdtelefoon, sleeve en rugzak.


Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén Mac of iPad per student/leerkracht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Deze actie is voorbehouden voor leerlingen, studenten en leerkrachten. Ze is niet van toepassing voor bedrijven en zelfstandige ondernemers (in hoofd- of bijberoep). Facturatie op naam van de student of leerkracht.MacBook Air Retina

Dunner en lichter. Een schitterend Retina-display. Nu met Touch ID. De ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.
Vanaf € 1249. Meer info.


MacBook Pro

Superdun. Superlicht. Sneller en krachtiger dan ooit. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.
Verkrijgbaar in 13- en 15-inch. Vanaf € 1299. Meer info.iMac Ninove
 

iMac

Het idee achter iMac is onveranderd: een superieure desktop­computer vol geavanceerde, gebruiks­vriendelijke technologie in een elegant all-in-one design. En de nieuwe iMac gaat nog een stap verder. Compleet met de nieuwste processors, sneller geheugen en indruk­wekkende graphics. Het komt allemaal tot leven op het helderste en kleurrijkste Retina-display op Mac. Alles wat je nodig hebt, met meer power dan ooit.

 
iMac Ninove
 

iMac.

 

Ontdek 'm hier.

 

iMac 21,5 inch (€1299)

iMac 21,5-inch met Retina 4K-display (€1499)

iMac 27-inch met Retina 5K-display (€2099)

 
   

iMac Pro

De krachtigste Mac ooit.

iMac Pro is gemaakt voor professionals. Hij heeft de krachtigste processors en graphics ooit in een Mac, en een indruk­wekkende combinatie van geheugen, opslag en I/O. En dat alles achter een prachtig Retina 5K-display in een slank all-in-one design.
Meer info.

 
Van pc naar Mac Ninove

Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.macOS Mojave


Ruil je oude computer in én geniet van extra korting.

Pure Lifestyle neemt, indien je dat wenst, je oude Mac of pc over. De waarde ervan krijg je als extra korting bij aankoop van een nieuwe Mac.
Accessoires.