Apple Financial Services
Apple Financial Services

Flexibele financiering voor bedrijven.

Meer info in onze winkel.

Samsung TV Ninove
Grenzeloze kijkervaring.

Ontdek ons aanbod aan TV's.

Meer info

Accessoires voor je Mac.

Van hippe sleeves, printers, laptoptassen en rugzakken, toetsenborden, muizen, externe schijven, laders en adapters tot Microsoft Office voor je Mac. En Parallels Desktop waarmee je zelfs Windows op je Mac draait.


Bekijk ze hier.

Apple Arcade

Gamen zoals nooit tevoren.

Exclusieve games. Probeer ze een maand gratis uit.

Proefabonnement van 1 maand op Apple Arcade.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV.Ruil je oude iPhone, iPad of Mac in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude Mac, iPhone of iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone, iPad of Mac. En we zetten de gegevens over van je oude toestel. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun Apple device bij Pure Lifestyle aankopen.
Haal àlles uit je Mac.


Apple workshops

Gratis als je Mac van bij ons komt.

Komt je Mac niet van bij ons? Voor €25 kan iedereen deelnemen.

Schrijf je hier in.


Apple Store Ninove