MacBook Air

Een nieuw licht op licht.

Dunner, lichter én krachtiger. Een schitterend Retina-display met True Tone-technologie. Touch ID-vingerafdrukherkenning en een batterij die de hele dag meegaat. MacBook Air is de ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.

MacBook Air.
Vanaf € 1249. Meer info.

MacBook Pro

Meer power.
Meer prestaties.
Meer pro.

Ga soepeler dan ooit van idee naar resultaat met extreem krachtige processors, nog sneller geheugen, geavanceerde graphics, razendsnelle opslag en meer. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.

MacBook Pro.
Verkrijgbaar in 13- en 16-inch.
Vanaf € 1499. Meer info.


Mac mini

Kracht tot de zoveelste macht.

Apple's kleinste desktop was nog nooit zo krachtig. De nieuwe Mac mini is uitgerust met een quad-core of 6-core Intel-processor van de 8e generatie. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, toetsenbord en muis.

Mac mini.
Vanaf € 899. Meer info.


 

iMac

Beauty. En Beast.

Het idee achter iMac is onveranderd: een krachtige desktop­computer in een elegant all-in-one design. En de nieuwe iMac gaat nog een stap verder. Compleet met de nieuwste processors, sneller geheugen en indruk­wekkende graphics. Het komt allemaal tot leven op het helderste en kleurrijkste Retina-display op Mac. Alles wat je nodig hebt, met meer power dan ooit.

iMac.
Vanaf €1299. Meer info.


   

iMac Pro

Power voor de pro.

iMac Pro is gemaakt voor professionals. Hij heeft de krachtigste processors en graphics ooit in een iMac, en een indruk­wekkende combinatie van geheugen, opslag en I/O. En dat alles achter een prachtig Retina 5K-display in een slank all-in-one design.

iMac Pro.
Meer info.


Trade In.

Ruil je oude computer in
én krijg korting op een nieuwe.

Wij laten je oude computer recycleren. Goed voor het milieu. En goed voor jou, want jij krijgt korting bij aankoop van een nieuwe Mac!

Bereken hier de restwaarde van je oude computer.


Accessoires


Van pc naar Mac Ninove


Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.


Apple Authorised Reseller

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove. Je zal trouwens nooit zonder Mac vallen, want als je Mac van bij ons komt, krijg je gratis een vervangtoestel bij een eventuele herstelling.

Lees meer over Pure Lifestyle.