Nieuw

MacBook Air met M2-chipSuperlicht zwaargewicht.

Vanaf juli 2022, €1519 


Gloednieuw en opvallend dun design, ontwikkeld rondom de nieuwe M2‑chip. Met een prachtig Liquid Retina-display, een 1080p FaceTime HD-camera, vier speakers en een batterij die tot 18 uur meegaat. In vier kleuren. Shop
Bekijk ook MacBook Air met M1-chip. Vanaf €1219. Shop


Nieuw

13-inch MacBook Pro met M2-chip


Overal Pro.

Vanaf €1619 


Nu veelzijdiger dan ooit dankzij de nieuwe M2‑chip. Met een prachtig Retina-display, een FaceTime HD-camera, microfoons van studiokwaliteit en een batterij die tot 20 uur meegaat. Shop

Er is al een MacBook Pro vanaf €1453,80. Shop

Nieuw: Mac Studio

Weergaloze prestaties dankzij de M1 Max- of de nieuwe, nog krachtigere, M1 Ultra-chip. Enorm compact design. Uitgebreid aansluitbaar.


Vanaf €2333,80  ShopTrade In.

Ruil je oude Mac in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


HomePod mini

Zo heb je kleur nog nooit gehoord.

€109  Shop

6 maanden gratis Apple Music
bij aankoop van HomePod mini,
AirPods of Beats

Meer info


Apple Store Ninove


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone, iPad of Mac. En we zetten de gegevens over van je oude toestel. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun Apple device bij Pure Lifestyle aankopen.


Apple workshops

Pure Lifestyle werkt momenteel aan een nieuwe reeks workshops over de Mac. Van een gratis kennismaking met de belangrijkste functies van je Mac tot betalende opleidingen waarin we je elk detail van je Mac leren kennen op jouw tempo en op basis van je interesses.

`