MacBook Air Retina

Dunner en lichter. Een schitterend Retina-display. Nu met Touch ID. De ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.
Vanaf € 1349. Meer info.


iMac

Een schitterend idee. Meer dan ooit.

De nieuwe iMac is superkrachtig en supersnel. En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac ooit.
Vanaf € 1299. Meer info.


iMac Pro

De krachtigste Mac ooit.

iMac Pro is gemaakt voor professionals. Hij heeft de krachtigste processors en graphics ooit in een Mac, en een indruk­wekkende combinatie van geheugen, opslag en I/O. En dat alles achter een prachtig Retina 5K-display in een slank all-in-one design.
Meer info.


MacBook

Meer kracht in elke millimeter.

MacBook is de dunste en lichtste notebook die Apple ooit heeft gemaakt. Zowat elk onderdeel is van A tot Z opnieuw uitgevonden om nóg beter te functioneren. MacBook is een snelheidsduivel met megaveel ruimte, verkrijgbaar in vier kleuren.
Vanaf € 1499. Meer info.


MacBook Pro

Een geniale touch.

Superdun. Superlicht. Sneller en krachtiger dan ooit. MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.
Verkrijgbaar in 13- en 15-inch. Vanaf € 1499. Meer info.


MacBook Air

De perfecte notebook voor elke dag.

MacBook Air is flinterdun, krachtig en snel. En z'n batterij gaat maar liefst 12 uur mee.
Vanaf € 949. Meer info.

 
Mac

Waarom je volgende pc een Mac is.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. En voor wie het écht niet laten kan: je Mac kan ook Windows aan.


macOS Mojave


Ruil je oude computer in én geniet van extra korting.

Pure Lifestyle neemt, indien je dat wenst, je oude (nog werkende) Mac of pc over. De waarde ervan krijg je als extra korting bij aankoop van een nieuwe Mac.

   

Accessoires.


   

Pure Lifestyle & Apple

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove.Apple Store Ninove