Philips Hue White E27-lampen duopak

Voeg deze duoset Philips Hue White-lampen toe aan je Philips Hue slimme verlichting en verrijk je woning met warm wit licht. Met Philips Hue kan je lichtschema's instellen en je verlichting automatiseren voor je eigen gemak en om de indruk te wekken dat je thuis bent wanneer dat niet het geval is. Je kan de verlichting draadloos dimmen en vanop afstand aan- en uitschakelen.

Slimme, energiezuinige led-verlichting

De Philips Hue White E27 led-lamp verspreidt een warm wit licht en heeft een vermogen van 9,5 watt. Je kan de lampen direct uit de doos gebruiken. Als je ze wil dimmen en vanop afstand bedienen, kan je ze toevoegen aan je Philips Hue slimme verlichting. Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Met de optionele draadloze afstandsbediening kan je de verlichting aan- en uitzetten en ook dimmen. En met de Philips Hue app voor iOS en Android kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld.

Philips Hue app

Bedien je verlichting vanop afstand.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Dimmen zonder installatie.

Met de Philips Hue app en de optionele draadloze afstandsbediening kan je je Philips Hue lampen eenvoudig dimmen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of installatie aan te pas. En ook geen elektricien.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de optionele Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De Philips Hue afstandsbediening werkt op batterij en is draadloos. Ze is los te koop en zit ook in de meeste starterkits van Philips Hue. Gebruik hem los of bevestig hem met schroeven of met de plakstrip achteraan als lichtschakelaar aan de muur.

Regel het op je eigen manier.

Bedien je Philips Hue lampen met de optionele draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app. Die app vereist de Philips Hue bridge. Die is los te koop en zit ook in de Philips Hue starterkits. De app is geschikt voor iOS en Android en werkt ook met je Apple Watch. Met de Hue app kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.Bediening met je stem.

Philips Hue is compatibel met Siri voor bediening van je verlichting met je stem en werkt ook met Amazon Alexa en Google Home.

Optionele Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app en om ze te dimmen met de optionele schakelaar is de Philips Hue bridge vereist. Die is los te koop en zit ook in de Philips Hue starterkits. Sluit de bridge eenvoudig aan op je internetmodem. De bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.

Philips Hue White E27-lampen duopak