Ergonomie

Hoe ZIT dat nu juist?
Beleef het bij Pure Lifestyle.
Een exclusief event, samen met Vitra.


Meer infoErgonomie


De ultieme bureaustoel.


Begin het nieuwe werk- en academiejaar met een ergonomische bureaustoel voor een correcte zithouding en voorkom zo nekklachten, rugpijn en schouderklachten. Een goede bureaustoel verbetert je houding en zorgt voor extra dynamiek in je hele bewegingsbereik.

Waar rekening mee houden?


Een ergonomische bureaustoel voorkomt rug-, nek- en schouderklachten.


Verschillende factoren hebben een invloed op de beslissing welke bureaustoel de juiste is voor je studentenkamer of thuiskantoor: hoeveel tijd breng je al zittend door? Is het alleen de jouwe of deel je hem met anderen? Zit je aan een bureau of aan de eettafel? Wat voor werk doe je en hoe zit je het liefst? Een ergonomische bureaustoel is afgestemd op de individuele behoeften van de gebruiker, je lengte en lichaamsbouw. Spring gerust even binnen in onze winkel in Ninove voor vrijblijvend advies.

Bureaustoelen van Vitra


Dé referentie.


Bureaustoelen van Vitra voldoen aan ergonomische eisen door veelzijdige gebruiksmogelijkheden, terwijl hun kwaliteit en design gericht zijn op duurzaamheid en een bovengemiddelde levensduur. Ze spelen dan ook al tientallen jaren lang een centrale rol op werkplekken over de hele wereld.


Kies je bureaustoel
Vitra bureaus


De perfecte match tussen functionaliteit en een leuke studeer- en werkplek.


Thuiswerkplekken en studentenkamers hoeven niet te voldoen aan strenge werkplekvoorschriften, maar ze moeten wel een duurzame en ergonomische omgeving creëren om thuis te werken. Vitra biedt een verscheidenheid aan designs om aan individuele smaken en eisen te voldoen. Terwijl sommige tafels in hoogte verstelbaar zijn, zijn andere verkrijgbaar in individueel geselecteerde vormen en maten. Met het oog op duurzaamheid zijn ze stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

Kies je bureau


Vitra Joyn 2


Samenwerken in een gemoedelijke sfeer.


Geïnspireerd door de gezinstafel in het hart van hun ouderlijk huis in Bretagne ontwikkelden ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec samen met Vitra het kantoortafelsysteem Joyn: extra grote gedeelde tafels dienen als platform voor communicatie en teamwork. Joyn vormde de basis voor een nieuwe kantoortypologie die dynamische en spontane samenwerking stimuleert. Twintig jaar later is het in veel bedrijven nog steeds de norm. Joyn 2 versterkt het iconische radicalisme van het oorspronkelijke ontwerp door de toegevoegde dynamische functionaliteit van een modern, toekomstgericht kantoortafelsysteem, waar medewerkers open werkplekken delen voor gezamenlijke taken.String Furniture


In hoogte verstelbare bureau.


Of je nu thuis studeert, op kot of een combinatie van beiden, String Furniture heeft de ideale werkruimte voor je. Van ingebouwde bureaubladen in rekken en kastopstellingen, ideaal voor bij je thuis, tot elektrisch in hoogte verstelbare bureaus met kabelmanagement voor thuis en op kantoor. Bovendien zijn er tal van handige accessoires beschikbaar.


Ontdek String
Bolia


Scandinavisch design,
geïnspireerd door de natuur.


De hele collectie van Bolia is met de hand gemaakt van de mooiste materialen uit de natuur, met de wisselende seizoenen als grootste inspiratiebron. Duurzame bosbouw, ideale werkomstandigheden voor arbeiders doorheen het hele productieproces - van het ruwe materiaal tot het afgewerkte product - zijn naast de hoogste kwaliteitseisen de belangrijkste normen van Bolia.


Ontdek Bolia
Home office


Je werkplek bij jou thuis.


Ook andere merken van Pure Lifestyle, zoals Fritz Hansen, Bolia, HAY en Muuto, hebben een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen, bureaustoelen en bureaus.

Thuiskantoor op maat


Je eigen werkplek, geheel volgens jouw smaak.


Hou je van een persoonlijke touch? Laat je thuiskantoor op maat ontwerpen en uitvoeren door Pure Lifestyle.

Pure Lifestyle advies


We zijn er voor jou!


Spring gerust even binnen in onze winkel in Ninove voor vrijblijvend advies of maak een afspraak met onze interieurarchitecte Evchen en Koen, onze Retail Manager. En maak een vliegende start met een functionele, eigentijdse én aangename werkomgeving. Helemaal aangepast aan je eigen wensen en stijl.
Woud Canvas kussens