Philips Hue Bridge

Met de Philips Hue Bridge kan je je Philips Hue verlichting vanop afstand bedienen op je iPhone, iPad of Apple Watch, of zelfs met je stem. De Philips Hue Bridge is het hart van het systeem. Hij ontgrendelt de eindeloze mogelijkheden via de Philips Hue App. Het toestelletje installeren, is kinderspel. Gewoon de kabels aansluiten en de gratis Hue app downloaden.

Het kloppend hart van Hue: Philips Hue Bridge

Dankzij de Philips Hue Bridge heb je volledige controle over je Philips Hue-verlichting vanaf je iOS- of Android-toestel. Bedien je lampen vanaf je smartphone of tablet, of zelfs met je stem. De Philips Hue Bridge is het hart van het systeem. Hij ontgrendelt de eindeloze mogelijkheden via de Philips Hue App.

Supereenvoudig.

De installatie is kinderspel. Sluit Philips Hue Bridge met de meegeleverde kabels aan op je internetmodem, download de app én klaar! Philips Hue Bridge legt via het Wifi-netwerk bij je thuis automatisch verbinding met Philips Hue-lampen, -schakelaars en -accessoires. En jij kan die verlichting via je iPhone, iPad en Apple Watch van waar dan ook ter wereld bedienen.

Philips Hue.

Met Philips Hue kan je je verlichting dimmen, versterken en personaliseren, afhankelijk van de sfeer die je wil creëeren. Van koel vitaliserend daglicht - dat je lichaam en geest energie geeft, ideaal om geconcentreerd te werken - tot sfeerverlichting. Met Philips Hue krijgt ook televisiekijken, muziek beluisteren en gamen een heel nieuwe dimensie met schitterende lichteffecten.Thuis en onderweg.

Slimme bediening.

Met de Philips Hue app voor iOS en Android kun je je lampen op afstand bedienen van waar je ook bent. Controleer of je de lampen wel hebt uitgedaan voordat je van huis vertrok of schakel ze in nog voor je thuiskomt, activeer meldingen, stel wekkers in om met licht wakker te worden en maak gebruik van lichtschema's.

Stembediening.

Philips Hue werkt met Siri en Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Home om je lampen ook met je stem te bedienen. Schakel je lampen in en uit. Dim ze naar de gewenste helderheid voor een perfecte sfeer. Je kunt zelfs vooraf ingestelde scènes oproepen, kleuren aanpassen en nog veel meer, alles zonder ook maar een vinger te bewegen.

Ondersteunt tot 50 Hue-lampen en 10 Hue-schakelaars.

Makkelijk uit te breiden.

De Philips Hue Bridge is krachtig genoeg om tot 50 lampen te kunnen bedienen, dus je kunt je hele woning uitrusten met Hue. En de Bridge werkt ook met de Hue accessoires. Met één Bridge kan je zo'n 10 schakelaars bedienen.

Zigbee-technologie

Veilig, betrouwbaar en universeel.

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een betrouwbare technologie met laag vermogen voor het bedienen van je lampen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Updates voor zowel software als firmware worden draadloos en naadloos uitgevoerd, direct op je Philips Hue-product.

Philips Hue Bridge