iPad kortingl

Trade In.

Ruil je oude iPad in
én krijg korting op een nieuwe.

Laat je oude iPad recycleren. Goed voor jou én het milieu!

Bereken hier de restwaarde van je oude toestel.

 

De nieuwe iPad

Nu met 10,2-inch Retina-display. 
 

iPad mini

Kleiner is nu nog fijner.

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. Zoals 10 uur autonomie, een krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine en een 7,9-inch Retina-display met True Tone-technologie, dat meer rust geeft voor je ogen. De nieuwe iPad mini is bovendien geschikt voor Apple Pencil, met tal van nieuwe mogelijkheden. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.

 
iPad mini €459. Koop 'm hier.


 

iPad Air

Power voor iedereen.

Dankzij iPad Air kan iedereen nu aan de slag met Apple's krachtigste technologie. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 10,5-inch Retina-display met True Tone-technologie en brede kleurweergave. Tien uur autonomie en ondersteuning voor Apple Pencil en Smart Keyboard. iPad Air weegt nog geen 500 gram, is dun en ideaal om overal mee te nemen.

 
iPad Air €569. Koop 'm hier.

 
 

iPad Pro

Eén en al scherm, power en vernieuwing.

Een iPad uit één magisch stuk glas met Apple's meest geavanceerde technologie, waar onder Face ID. Het Liquid Retina-display is het beste scherm uit de hele industrie. Het bevat de meeste kleuren en is voorzien van True Tone-technologie, wat meer rust geeft voor je ogen. iPad Pro is de dunste iPad en is krachtiger dan de meeste notebooks. Van multitasking tot grafische hoogstandjes, geweldige camera's en nieuwe mogelijkheden met Apple Pencil 2: iPad Pro werpt een heel nieuw licht op wat je met iPad kan doen.

 
iPad Pro 11-inch €899. Koop 'm hier.

iPad Pro 12,9-inch €1119. Koop 'm hier.
 AirPods Store Ninove
AirPods

Ongehoord vernieuwend.

AirPods zijn niet alleen draadloos, je kan ze ook draadloos opladen. En met de nieuwe AirPods kan je langer bellen, langer van je muziek genieten en Siri met je stem activeren.

AirPods.
Vanaf €179. Koop ze hier.

 


Apple Store Ninove

Apple Authorised Reseller

Waarom Pure Lifestyle?

Welke iPad je ook kiest, wij installeren 'm gratis voor jou en we zetten je graag op weg zodat je perfect met je nieuwe iPad aan de slag kan! Tijdens het opstarten én gratis workshops. En bij een eventuele herstelling, val je geen seconde zonder want van ons krijg je intussen een gratis vervangtoestel.


Lees meer over Pure Lifestyle.