Ninove terug naar school

Maak een vliegende start!

5% korting op iPad.

Met een iPad ga je met plezier terug naar school! Een iPad is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe iPad gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent. En da's lang niet alles, want tot 30 september geniet je bij Pure Lifestyle van 5% korting op iPad.


Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén iPad per student/leerkracht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Deze actie is voorbehouden voor leerlingen, studenten en leerkrachten. Ze is niet van toepassing voor bedrijven en zelfstandige ondernemers (in hoofd- of bijberoep). Facturatie op naam van de student of leerkracht. 

iPad mini

Kleiner is nu nog fijner.

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. Zoals de krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine en een 7,9-inch Retina-display met True Tone. En hij is geschikt voor Apple Pencil. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.
iPad mini. Vanaf € 459. Meer info.

   

iPad

Met iPad beleef je nog méér fun, ben je nog productiever en kan je nog creatiever aan de slag. Hij kan met de Apple Pencil overweg en brengt Augmented Reality binnen het bereik van iedereen.
iPad. Vanaf € 359. Meer info.  
 

iPad Air

Power is niet alleen voor de pro's.

Dankzij iPad Air kan iedereen nu aan de slag met Apple's krachtigste technologieën. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 10,5-inch Retina-display met True Tone. Ondersteuning voor Apple Pencil en het Smart Keyboard. En omdat hij amper 500 gram weegt en maar 6,1 mm dun is, neem je al dat vermogen moeiteloos mee.
iPad Air. Vanaf € 569. Meer info.

   

iPad Pro

Eén en al scherm. Eén en al power. En één en al vernieuwing.

Apple wilde van iPad altijd al één magisch stuk glas maken, met onbegrensde mogelijkheden. En met de nieuwe iPad Pro is het zover. Elk aspect van iPad is opnieuw ontworpen. In het nieuwe design zit Apple's meest geavanceerde technologie en dat werpt een heel nieuw licht op wat je met iPad kan doen.
iPad Pro. Vanaf € 899. Meer info.

 

Accessoires voor iPad

Bekijk hier de beste en leukste accessoires voor je iPad!
Meer info.