iPad Pro
Met de superkracht
van de Apple M1-chip.

Vanaf €899
iPad Pro 11-inch  iPad Pro 12,9-inch

Apple Financial Services
Apple Financial Services

Flexibele financiering voor bedrijven.

Meer info in onze winkel.


Apple Arcade

Gamen zoals nooit tevoren.

Exclusieve games. Probeer ze drie maanden gratis uit.

Proefabonnement van drie maanden op Apple Arcade.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV.
Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPad tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPad op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPad. En we zetten de gegevens over van je oude iPad. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPad bij Pure Lifestyle aankopen.
Haal àlles uit je iPad.


Apple workshops

Gratis als je iPad van bij ons komt.

Voor €25 kan iedereen deelnemen.


Schrijf je hier in.