Primus op school. En daarna.

5% op iPad, 10% op Mac én alle accessoires die je erbij koopt.

Met een Mac of iPad ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. En met de kortingen bij Pure Lifestyle kan het al helemaal niet meer stuk. Tot en met 2 november 2018 geniet je als school, leerkracht, student én leerling vanaf 12 jaar van kortingen van 5% op iPad, 10% op Mac én alle accessoires die je erbij koopt.


De kortingen worden verrekend in onze winkel in Ninove en zijn niet geldig op onze webshop. Eén Mac en één iPad per klant. Facturatie op naam van de leerkracht, student of leerling. Pure Lifestyle behoudt zich het recht voor om deze actie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.


 

iPad

Zoals een computer.
Zoals geen computer.

Met de nieuwe 9,7-inch iPad beleef je nog méér fun, ben je nog productiever en kan je nog creatiever aan de slag. Hij kan met de Apple Pencil overweg en brengt Augmented Reality binnen het bereik van iedereen.
iPad. Vanaf € 359. Meer info.


 
   

iPad Pro

Alles wat je kan, kun je nog beter.

De nieuwe iPad Pro heeft veel meer power dan de meeste pc-laptops, werkt heerlijk eenvoudig en het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed aan als het oogt. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.
iPad Pro. Vanaf € 739. Meer info. 

 

iPad mini 4

Gigantisch. Klein.

iPad mini 4 kan heel wat meer dan zijn formaat doet vermoeden. En al die mogelijkheden passen gewoon in je hand. Hij is dunner en lichter dan ooit en toch krachtig genoeg om je ideeën naar een hoger niveau te tillen.
Vanaf € 439. Meer info.Accessoires voor iPad.

Bekijk hier de beste en leukste accessoires voor je iPad!
Meer info.