iPad mini

Kleiner is nu nog fijner.

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. Zoals de krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine en een 7,9-inch Retina-display met True Tone. En hij is geschikt voor Apple Pencil. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.
iPad mini. Vanaf € 459. Meer info.

   

iPad

Met iPad beleef je nog méér fun, ben je nog productiever en kan je nog creatiever aan de slag. Hij kan met de Apple Pencil overweg en brengt Augmented Reality binnen het bereik van iedereen.
iPad. Vanaf € 359. Meer info.  
 

iPad Air

Power is niet alleen voor de pro's.

Dankzij iPad Air kan iedereen nu aan de slag met Apple's krachtigste technologieën. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 10,5-inch Retina-display met True Tone. Ondersteuning voor Apple Pencil en het Smart Keyboard. En omdat hij amper 500 gram weegt en maar 6,1 mm dun is, neem je al dat vermogen moeiteloos mee.
iPad Air. Vanaf € 569. Meer info.

   

iPad Pro

Eén en al scherm. Eén en al power. En één en al vernieuwing.

Apple wilde van iPad altijd al één magisch stuk glas maken, met onbegrensde mogelijkheden. En met de nieuwe iPad Pro is het zover. Elk aspect van iPad is opnieuw ontworpen. In het nieuwe design zit Apple's meest geavanceerde technologie en dat werpt een heel nieuw licht op wat je met iPad kan doen.
iPad Pro. Vanaf € 899. Meer info.

 

Accessoires voor iPad

Bekijk hier de beste en leukste accessoires voor je iPad!
Meer info.