Vitra Tyde 2

De Tyde 2 in hoogte verstelbare bureaus hebben een waaier aan mogelijkheden. Van een enkele bureau tot dubbele bureau tot werkeilanden. De indeling van de tafels kan gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften en situaties.

Prijs

€ 1.992,00

(Incl. BTW)

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Tyde 2 wordt gekenmerkt door strakke lijnen gecombineerd met afgeronde contouren, waardoor zelfs ruime structuren een ingetogen esthetiek krijgen. Het kabelbeheersysteem is netjes en overzichtelijk dankzij een kabelgoot en andere elektrificatiefuncties. Extra elementen en accessoires, zoals lamphouders, monitorarmen of schermen, kunnen vrij worden geplaatst en bevestigd met behulp van het geavanceerde Tyde 2-beugelsysteem.

Het tafelsysteem is verkrijgbaar in verschillende materialen, waardoor Tyde 2 een geschikte aanvulling is voor uiteenlopende omgevingen. En het gebruik van polyesterfleece voor de kabelgoot onder het tafelblad helpt het lawaai in open kantoorlandschappen te verminderen - vooral in combinatie met akoestische schermen.

Afwisselend zittend en staand werken aan de computer heeft een bewezen gunstig effect op de gezondheid, in tegenstelling tot enkel zitten. Bij het plannen van kantooromgevingen die passen bij moderne werkconcepten zijn er echter vaak compromissen nodig. Bij Tyde 2 is dat niet het geval: het sta-zit-tafelsysteem biedt meerdere configuratie- en uitrustingsmogelijkheden, waardoor alles mogelijk is, van een afzonderlijk bureau tot een grote werkbank. Afzonderlijke bureaus, dubbele clusters en vergadertafels kunnen worden omgevormd tot platforms en bieden oplossingen voor geconcentreerd werken, dynamisch teamwerk en vergaderingen. En Tyde 2 voldoet aan een van de belangrijkste noden van moderne werkplekken: configuraties kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende situaties en behoeften.

Ontdek Tyde 2 in onze winkel in Ninove. We helpen je er graag verder met het configureren van jouw opstelling.
De prijs vermeld is de startprijs voor Tyde 2.

 

Vitra Tyde 2