Vitra ACX Mesh

Met zijn automatisch gesynchroniseerd mechanisme biedt de compacte ACX maximaal comfort voor elke gebruiker – en tegelijkertijd heeft hij een uitgesproken niet-technische look. De constructie, de materialen, de productie, de logistiek en het onderhoud van ACX zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Prijs

€ 655,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Zitmechanisme.

Synchroonmechanisme met automatische gewichtsaanpassing en twee standen voor de weerstand van de rugleuning (hard of zacht). Standaard uitgerust met regeling van de zithoogte en zitdiepte. Optioneel verkrijgbaar met of zonder gesynchroniseerde voorwaartse kanteling (kan uitgeschakeld worden indien nodig). Het mechanisme kan in de rechte zitstand worden vergrendeld. Het zitmechanisme heeft dezelfde kleur als het frame (zwart of lichtgrijs).

Zitbekleding.

Polyurethaanschuim of PU-schuimvrije vulling met voorgevormde zit. Geweven of stoffen stoelbekleding.

Rugleuning.

Rugframe met halfgesloten schaal en licht transparante bekleding van gebreide stof. Frame van plypropyleen (zwart of lichtgrijs) met optioneel in hoogte verstelbaar lendenkussen.

Armleuningen.

In hoogte verstelbare armleuningen of 3D-armleuningen met regelbare hoogte, breedte en diepte. Armleuningdragers van polyamide in zwart of lichtgrijs (in de kleur van het frame). Met kussens in zwart (bij frames in zwart) of grijs (bij frames in lichtgrijs), vrij van PU-schuim. Verkrijgbaar met vaste armleuningen in plypropyleen (zwart of lichtgrijs) of zonder armleuningen.

Onderstel.

Vijfsteronderstel van polyamide in zwart of lichtgrijs (in de kleur van het frame).

De getoonde prijs is de startprijs en kan verschillen naar gelang de stofkeuze en mogelijkheden.

Vitra ACX Mesh