Vitra ID Air

De innovatieve kunststof rugleuning van de ID Air wordt uit één stuk vervaardigd. Het patroon van strategisch geplaatste perforaties verschaft een grote bewegingsvrijheid en biedt tevens de benodigde ondersteuning voor een gezonde zithouding. De flexibiliteit van de rugleuning en de goede luchtcirculatie zorgen samen met een aangename zitbekleding voor een hoog comfort.

Prijs

€ 714,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Zitmechanisme.

FlowMotion-mechanisme, vergrendelbaar in een rechte zitpositie. Het zitmechanisme heeft dezelfde kleur als het frame (zwart of lichtgrijs). Optioneel met of zonder voorwaartse kanteling (kan uitgeschakeld worden) of regeling van de zitdiepte. Tegendruk van de rugleuning en voorwaartsneiging afzonderlijk instelbaar.

Rugleuning.

Geperforeerd polypropyleen (zwart of lichtgrijs).

Armleuningen.

In hoogte en breedte verstelbare 2D-armleuningen of in hoogte, breedte en diepte verstelbare en 360° draaibare 3D-armleuningen. Armleuningdragers van gepolijst of gepoedercoat aluminium in de kleur van het frame (zwart of lichtgrijs). De bekleding van de armleuningen in polyamide is afgestemd op de kleur van het frame (zwart of lichtgrijs). Met kussens in zwart (bij frames in de kleur zwart) of grijs (bij frames in de kleur lichtgrijs), vrij van PU-schuim. Optioneel verkrijgbaar met ringarmleuningen voor gebruik bij conferenties, gemaakt van gepolijst of gepoedercoat spuitgietaluminium in de kleur van het frame (zwart of lichtgrijs).

Zitting.

Polyurethaanschuimvulling. Optionele contourzitting of PU-schuimvrije zitting. Bekleding van de zitting in geweven stof of 3D-weefsel.

Onderstel.

Vijfsteronderstel van polyamide (zwart) of gepolijst of gepoedercoat spuitgietaluminium in de kleur van het frame (zwart of lichtgrijs) met dubbele zwenkwielen.

De getoonde prijs is de startprijs en kan verschillen naar gelang de stofkeuze en mogelijkheden.

Nomad AirPod Case