Vitra ACX Light

Met zijn automatisch gesynchroniseerd mechanisme biedt de compacte ACX maximaal comfort voor elke gebruiker – en tegelijkertijd heeft hij een uitgesproken niet-technische look. De constructie, de materialen, de productie, de logistiek en het onderhoud van ACX zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Prijs

€ 575,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

De rugleuning van ACX Light, die uitsluitend verkrijgbaar is in zwart, is standaard bekleed met netstof en biedt ergonomisch zitcomfort en een uitstekende luchtcirculatie.

Zitmechanisme.

Synchroonmechanisme met automatische gewichtsaanpassing en twee standen voor de weerstand van de rugleuning (hard of zacht). Standaard uitgerust met regeling van de zithoogte en zitdiepte. Optioneel verkrijgbaar met of zonder gesynchroniseerde voorwaartse kanteling (kan uitgeschakeld worden indien nodig). Het mechanisme kan in de rechte zitstand worden vergrendeld. Het zitmechanisme heeft dezelfde kleur als het frame (zwart).

Binnenbekleding.

Polyurethaanschuim. Bekleding van de zitting in Silk Mesh (zwart).

Rugleuning.

Rugframe met halfgesloten schaal en transparante netstofbekleding. Het frame is gemaakt van zwarte plypropyleen met optioneel een inhoogte verstelbaar lendenkussen.

Armleuningen.

De armleuningen zijn in hoogte verstelbaar en hebben een zacht kussen vrij van PU-schuim. Optioneel verkrijgbaar zonder armleuningen.

Onderstel.

Vijfsteronderstel in polyamide (zwart) met dubbele zwenkwielen.

De getoonde prijs is de startprijs en kan verschillen naar gelang de stofkeuze en mogelijkheden.

Vitra ACX Light