Sonos Ace hoofdtelefoon

De Ace hoofdtelefoon van Sonos werd zorgvuldig ontworpen en meesterlijk getuned. Voel je één met het geluid dat het belangrijkst voor je is.

Zorgvuldig ontworpen,
meesterlijk getuned.


Persoonlijk luisteren,
geperfectioneerd.Geluid zoals je het nog nooit hebt gevoeld.

Zorgvuldig ontworpen en afgestemd door de meest geoefende oren in de industrie: Sonos Ace creëert de diepste connectie met geluid. Elk speciaal ontworpen onderdeel werkt samen met de geavanceerde software om je te omringen met high-fidelity audio. Van kristalheldere hoge tonen tot krachtig laag: élke noot komt binnen.

Extreem zuiver.

Dankzij de dynamische driver hoor je het meest uitgebalanceerde geluidsprofiel dat optimaal is gepositioneerd voor een precieze geluidsweergave. Zo hoor je élke frequentie zonder vervorming.

Superieure bass.

De getunnelde akoestische architectuur verbetert de bassweergave van elke driver zodat het alle nuances en details in je favoriete muziek en entertainment onthult.

Ruimtelijke audio

Ronduit adembenemend.

Geniet van een toonaangevende Dolby Atmos-ervaring met dynamische hoofdtracking. Voel je omringd door hyperrealistisch geluid dat van elke kant komt, en ontdek de verschillende elementen van de muziek terwijl je beweegt.

Lossless audio

Alle details, nog gedetailleerder.

Hoor elke subtiele noot en beat als je lossless audio streamt via Bluetooth of USB-C.

Active noise cancellation

Verdwaal in je luisterervaring

De active noise cancellation van wereldklasse maakt gebruik van optimaal geplaatste microfoons die extern geluid heel nauwkeurig opvangen en neutraliseren. Zo geniet je optimaal van wat je wél wilt horen.


Aware-modus

Blijf in contact met je omgeving

De Aware-modus zorgt ervoor dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt terwijl je muziek luistert. Zo krijg je het beste van beide werelden.


Kristalheldere gesprekken

Beamforming microfoons richten zich op je stem en onderdrukken achtergrondgeluid tijdens telefoon- en videogesprekken.

Ongeëvenaard design

Elk element van Sonos Ace is zorgvuldig ontworpen voor akoestische topprestaties, maximaal comfort en dagelijks gebruik.Als gegoten

De roestvrijstalen hoofdband is makkelijk te verstellen en blijft op z'n plek. Binnenin de oorschelp zorgt een innovatief mechanisme ervoor dat je precies kunt afstellen. Zo wordt de druk op je hoofd gelijk verdeeld en is er een perfecte akoestische afsluiting.

Superzacht en lichtgewicht

Het oorkussen is verpakt in zacht memory foam en vegan leerachtig materiaal, en minimaliseert het contact met je oor. Omdat het ontwerp zo licht is vergeet je bijna dat je een koptelefoon draagt.

Comfort voor iedereen

Sonos Ace is uitgebreid getest zodat je hem gegarandeerd comfortabel kunt dragen, urenlang. Sonos hield bij het ontwerp zorgvuldig rekening met verschillende hoofdvormen, -maten, kapsels en accessoires zoals brillen en oorbellen.

Intuïtieve bediening

Schuif de Content Key op en neer om het volume aan te passen. Druk hem in om het afspelen te bedienen en oproepen aan te nemen.
Accenten versterken

Een speciaal ontworpen mesh rondom de microfoons minimaliseert het geluid van wind tijdens telefoongesprekken.

In elk opzicht onderscheidend

Een contrasterende kleur aan de binnenkant van de oorschelp zorgt ervoor dat je meteen ziet wat links en wat rechts is.


Simpelweg moeiteloos

EVan het installeren tot het schakelen tussen apparaten, Sonos Ace stroomlijnt elk aspect van je luisterervaring. Je hoeft alleen na te denken over wat je wilt luisteren.

Eenvoudige installatie

Laat je meteen meeslepen

Verbind Sonos Ace direct uit de doos met je Apple- of Android-apparaten. Je hoeft hem maar aan te zetten, te koppelen en te spelen.


Bluetooth multipoint

Naadloos switchen

Je kunt twee apparaten tegelijkertijd met Sonos Ace koppelen. Zo kun je een film kijken op je tablet en probleemloos een telefoontje aannemen.


Draagdetectie

Slim gevonden

Ingebouwde sensoren detecteren of je Sonos Ace draagt, en pauzeren automatisch waar je naar luistert als je hem afzet. Om weer verder te gaan waar je gebleven was zodra je 'm weer op zet.


Een batterij die maar doorgaat (en doorgaat)

Luister of praat tot wel 30 uur terwijl active noise cancellation ingeschakeld is.

Razendsnel opladen

Als je batterij bijna leeg is, hoef je maar 3 minuten op te laden om 3 uur verder te kunnen luisteren.


Een buitengewone
thuisbioscoopervaring

Schakel het tv-geluid van Sonos Arc naar Sonos Ace als je niemand in huis wilt storen, en laat je omringen door meeslepend surroundgeluid en ruimtelijke audio.

Uniek interactief

Dolby Atmos dompelt je onder in een driedimensionaal geluidsveld. De dynamische hoofdtracking detecteert zelfs de kleinste bewegingen van je hoofd, en past het geluid aan zodat je altijd in het midden van elke scène zit.Ontgrendel alle mogelijkheden van Sonos Ace

Download de Sonos-app en haal het meeste uit je koptelefoon. Pas de EQ aan, schakel dynamische hoofdtracking in, en houd je ervaring up to date met nieuwe functies.Draadkrachtig

Gebruik de USB-C-kabel om Sonos Ace op te laden of om bedraad te luisteren. De 3,5 mm-kabel zorgt ervoor dat je met je favoriete analoge audiobronnen of in-flight-entertainment kunt verbinden.
Just in case

De opmerkelijk smalle en duurzame travel case is vervaardigd uit gerecyclede materialen en beschikt over een magnetisch afneembaar kabeltasje.Wat zit er in de doos?

Sonos Ace koptelefoon. Travel case met kabeltasje. USB-C-naar-USB-C-kabel en USB-C-naar-3,5 mm-kabelDuurzaamheid boven alles

Van gerecyclede materialen tot vervangbare oorkussens: Sonos Ace is verantwoord ontworpen om je luisterervaring te versterken en onze impact op het milieu te verminderen.

Hergebruikte materialen

Om circulariteit te bevorderen en afval te minimaliseren, worden zowel Sonos Ace als de travel case gemaakt met post-consumer recycled plastic.


Gemaakt om lang mee te gaan

Duurzame materialen, inclusief makkelijk vervangbare oorkussens, zorgen voor duurzame prestaties voor jou en minder impact voor de planeet.


Ecologische verpakking

De verpakking is volledig recyclebaar en gemaakt van duurzaam vervaardigd papier dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council.Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop

Sonos Ace hoofdtelefoon