Sonos Roam 2

Ongelofelijk licht, robuust en krachtig: Roam 2 maakt het makkelijk om overal te genieten van Sonos-geluid. Waar het leven je ook brengt.

Groots geluid.
Overal.

In elk opzicht fantastisch.

De nauwkeurig ontworpen akoestiek overtreft alle verwachtingen voor zo'n kleine speaker, die ongelofelijke helderheid en indrukwekkende bass produceert. Automatische Trueplay stemt het geluid af voor je omgeving.

Een batterij met uithoudingsvermogen.

Geniet van tot 10 uur continue afspeeltijd. Gebruik de aan/uit-knop om batterij te sparen, en laad hem efficiënt op met de meegeleverde USB-C-kabel en een compatibele adapter.
Robuust en klaar voor avontuur.

Waterspatten, zon, vuil, zand, sneeuw, extreme temperaturen: Roam 2 is nauwkeurig ontworpen en getest om het allemaal aan te kunnen.


Bluetooth en wifi

Speel hoe je wilt.

Roam 2 is een ongelofelijk veelzijdige alles-in-één speaker. Gebruik hem waar je wilt als bluetoothspeaker en thuis als een smart speaker.

Ontgrendel alle kracht van Sonos.

Download de Sonos-app en maak thuis verbinding met wifi voor een next-level luisterbeleving met geluid van hogere kwaliteit en extra controle.

Vergroot je bereik

Luister overal in huis zonder dat je de buurt van je telefoon of computer hoeft te blijven.

Stream ononderbroken

Je hebt nooit last van telefoongesprekken of meldingen die tussen jou en je muziek komen.

Vul je hele huis

Geniet overal in huis van geweldig geluid met meerdere Sonos-speakers.


Ongelofelijk, hoe je hem ook neerzet.

Verfijnd en veelzijdig: Roam 2 is overal in huis op zijn plek. Zet hem rechtop om ruimte te besparen of leg 'm op zijn kant voor extra stabiliteit. Het geluid past zich automatisch aan voor de beste luisterbeleving.
Bedien op jouw manier

Intuïtieve touchtoetsen maken snelle bediening mogelijk. Je kan ook gebruikmaken van de Sonos-app en Apple AirPlay 2, spraakbediening en apps van Spotify enz.

Sonos Radio

Ontdek gratis muziek, originele content en duizenden radiostations van over de hele wereld met Sonos Radio. Je vindt het in de Sonos-app zodra je je systeem hebt geïnstalleerd.


Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop
Sonos Roam 2