Sonos Move 2

Groove. Move. Repeat.

De nieuwe akoestische architectuur vervangt de enkele tweeter van Move door twee, waardoor je nu kunt genieten van hi-fi stereogeluid. Met kristalheldere vocalen en instrumenten die tot in de details doorklinken in het linker- en rechterkanaal, voel je de emotionele impact van een live-optreden.

* Verplichte velden

Prijs

€ 499,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Op volle toeren.

De perfect getunede woofer zit in een afgesloten behuizing en wordt aangedreven door geavanceerde digitale signaalverwerking. De bass is daardoor diep, dynamisch en halder.

Afgestemd op zijn omgeving.

Met automatische Trueplay-tuning gebruikt Move 2 zijn microfoons om de unieke akoestiek van zijn omgeving te analyseren en het geluid voortdurend te optimaliseren. Dus waar je ook bent of wat je ook afspeelt: de luisterbeleving is altijd optimaal.

Meer power.

Luister twee keer zo lang als met de vorige generatie. Alle akoestische updates werken samen voor extra efficiëntie, en met één lading krijg je tot wel 24 uur afspeeltijd.

Supercharged opladen.

Als de batterij een boost nodig heeft hoe je Move 2 alleen maar op de draadloze oplader te zetten. De laadring heeft ook een upgrade gekregen en is nu voorzien van een compactere adapter die kan worden losgekoppeld. Zo kun je hem nog makkelijker overal neerzetten.

Een powerhouse buitenshuis.

Gebruik het geïntegreerde handvat om Move 2 overal met je mee te nemen. Het ultrarobuuste design heeft geen enkele moeite met gemorste vloeistof, spatten, regen, vuil, vocht en zon. Schokabsorberende materialen beschermen de speaker als hij mocht vallen.

Helemaal thuis in elke kamer.

Move 2 is ontworpen om eruit te zien alsof hij deel uit maakt van je huis. Met zijn elegante vorm en twee prachtige kleuren kan hij opvallen. Of juist niet.

Eén speaker. Oneindig veel mogelijkheden.

Of je nu een podcast aan wilt zetten in de keuken, naar de radio wilt luisteren in de tuin of je muziek mee wilt nemen voor een weekendje weg: met Move 2 kan het allemaal. Geniet nog intenser wanneer je van twee speakers een stereopaar maakt in dezelfde kamer, of creëer samen met andere Sonos-speakers een volledig home sound systeem.

Speel muziek af via Sonos Radio, Apple Music én tal van andere streamingdiensten.
Afspelen kan via Wifi, Bluetooth én via lijningang.

Touch & go.

Intuïtieve touchtoetsen maken snelle bediening mogelijk zonder dat je je scherm hoeft te gebruiken. Tik of swipe om af te spelen, te pauzeren, het volume aan te passen en je Sonos-speakers te groeperen.

Jouw stem, jouw keuze.

Move 2 is zo ontworpen dat je makkelijk en met een gerust hart kunt luisteren omdat je privacy op meerdere manieren kan worden beschermd.

Deactiveer je spraakassistenten door op de tekstballon bovenop de speaker te tikken. Het lampje schakelt ook uit. Je hebt dan wel nog toegang tot andere functies waarvoor de microfoon nodig is, zoals automatische Trueplay.

Zorg dat niemand per ongeluk je spraakassistent activeert door de schakelaar aan de achterkant van de speaker uit te zetten. Hierdoor wordt alle voeding naar de microfoonhardware uitgeschakeld voor extra beveiliging.

Microfoons.

De far field-microfoons maken gebruik van geavanceerde beamforming en meerkanaals echo-onderdrukking voor snelle en nauwkeurige stembediening en Trueplay-tuning. Verbreek de verbinding door de microfoonschakelaar uit te schakelen.

Versterkers.

Drie D-klasse digitale versterkers, die perfect zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van de speaker, zetten je luisterbeleving kracht bij.

Tweeters.

Twee gerichte tweeters zorgen voor een kristalheldere, nauwkeurige weergave van hoge tonen en stereoseparatie.

Woofers.

Eén mid-woofer zorgt voor de getrouwe weergave van stemmen op middenfrequenties en een diepe bass.

Aanpasbare EQ.

Pas de bass, treble en loudness aan met de Sonos-app.

Automatische Trueplay.

Deze software blijft het geluid van de speaker optimaliseren afhankelijk van je omgeving en wat je afspeelt.

Afmetingen.

Hoogte 24,1 cm - breedte 16 cm - diepte 12,7 cm

Sonos Move 2