Sonos Era 300

Met Era 300 beleef je je muziek zoals die écht bedoeld is door de muzikanten. Dankzij ruimtelijke audio en Dolby Atmos Music geniet je van elke dimensie van je favoriete muziek, alsof je je middenin een concertzaal bevindt. En je voélt de spanning in films en tv-reeksen, zeker als je Era 300 combineert met een Sonos ARC-tv-speaker. Met zes optimaal gepositioneerde drivers projecteert het baanbrekende akoestische ontwerp van Era 300 geluid van muur tot muur en van vloer tot plafond. Era 300, tijd voor een compleet nieuw geluidstijdperk!

* Verplichte velden

Prijs

€ 499,00

€ 399,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Maak van je hele kamer de sweet spot.

Waar je ook bent en wat je maar wilt spelen, de luisterervaring is gewoonweg buitengewoon. Speciale golfgeleiders verspreiden het geluid naar links, rechts, naar voren en naar boven om een sensationeel ruimtelijk geluidsveld te creëren dat je overal in je kamer kunt voelen.

Speelt vanaf elke dienst of apparaat.

  • WiFi, de beste geluidservaring.

Stream audio in de hoogste kwaliteit van waar je maar wilt. Zonder onderbrekingen van telefoontjes of notificaties.

  • Bluetooth, altijd verbonden.

Met één druk op de knop kunnen jij, je familie en je vrienden rechtstreeks vanaf een gekoppeld bluetooth-apparaat streamen.

  • Lijningang, ontdek nieuwe mogelijkheden.

Verbind een platenspeler, computer of andere geluidsbron met een aux-kabel en de lijningangsadapter.

Surrealistische surround sound.

Ervaar sensationeel surroundgeluid door twee speakers te koppelen met Arc of Beam (Gen 2). Aangedreven door Dolby Atmos creëren de laterale en overheadkanalen in elke speaker een allesomvattend geluidsveld.

Stelt zichzelf af voor je.

Met één tik in de Sonos-app analyseert Trueplay tuning-technologie de unieke akoestiek van je ruimte en optimaliseert het de EQ van de speaker. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is.

Jouw stem, jouw keuze!

Era 300 is zo ontworpen dat je makkelijk en met een gerust hart kunt luisteren omdat je privacy op meerdere manieren kan worden beschermd.
Deactiveer al je spraakassistenten door op de tekstballon bovenop de speaker te tikken. Het lampje schakelt ook uit. Je hebt dan nog wel toegang tot andere functies waarvoor de microfoon nodig is, zoals Trueplay.
Zorg dat niemand per ongeluk je spraakassistent activeert door de schakelaar aan de achterkant van de speaker uit te zetten. Hierdoor wordt alle voeding naar de microfoonhardware uitgeschakeld voor extra beveiliging.

Inhoud van de verpakking:

  • Era 300
  • Stroomkabel 2m
  • Informatie
 
 
Sonos Era 300