Apple iPhone SE

Meer dan verwacht. Voor minder dan je dacht.

Met iPhone SE geniet je van Apple's krachtigste chip in een handig formaat, tegen de betaalbaarste prijs. Precies waar je op zat te wachten!

Materialen

Oersterk design van glas en aluminium.

iPhone SE is voor- en achteraan helemaal gemaakt uit supersterk glas en aluminium.

Display

Schitterend 4,7-inch Retina HD-display

iPhone SE heeft een haarscherp en kristalhelder 4,7-inch Retina HD-display met True Tone-technologie. Die stemt dynamisch de witbalans af, zodat afbeeldingen er natuurlijker uitzien en aangenamer zijn voor je ogen.

Prestaties

Bedankt voor de chip, iPhone 11!

De krachtige A13 Bionic-chip van iPhone 11 zit nu in de body van iPhone SE. Alles voelt soepel aan, of je nu apps opent, de nieuwste games speelt of nieuwe mogelijkheden van augmented reality ontdekt.

Camera

Lach eens naar de portretmodus.

Dankzij het geavanceerde camera­systeem en de A13 Bionic-chip kan iPhone SE foto's maken in de Portretmodus, waarmee je de achter­grond onscherp maakt om het onderwerp beter uit te laten komen. Ook wanneer je selfies maakt.

Portret­belichting

Schitterend in beeld.

Kies uit zes belichtings­effecten van studiokwaliteit en pas dan de intensiteit aan, zodat je onderwerp schitterend in beeld komt.
Slimme HDR

Licht. Schaduw. Contouren.
Alles in de juiste balans.

Slimme HDR van de volgende generatie weet een gezicht altijd te herkennen en belicht het indien nodig opnieuw, zodat contouren en huidtinten er natuurlijker uitzien. Het zorgt ook voor meer detail in lichte en donkere elementen op de achtergrond. Elk deel van je foto ziet er dus fantastisch uit.

4K-video

Video met heel, heel, heel, heel veel detail.

Dankzij 4K-video zie je vier keer zoveel detail ziet als in 1080p HD-video’s. En uitgebreid dynamisch bereik voegt nog meer detail toe in lichte en donkere elementen.

Handig

QuickTake.

Als je van foto naar video wilt, hoef je alleen maar de sluiterknop ingedrukt te houden om direct te beginnen met filmen.

Touch ID

Welkom thuisknop.

Met Touch ID - vingerafdrukherkenning - kun je veilig je iPhone ontgrendelen, moeiteloos inloggen bij apps en betalen met Apple Pay.

Privacy is standaard.

Bij alles wat Apple maakt, geven ze jou volledige controle over je gegevens. Alle iMessages die je stuurt, zijn versleuteld. De gegevens van je vingerafdruk worden bewaard op je device, niet op Apple servers of in iCloud. Apple Pay deelt nooit je creditcardnummer. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Oeps-bestendig.

iPhone SE is waterbestendig tot 1 meter diep en 30 minuten lang. Hij is ook niet bang voor een beetje koffie, thee of limonade. En stof? Geen probleem.

Bingewaardige batterij.

Als je eenmaal begint met kijken, kun je maar moeilijk stoppen. Daarom kun je op iPhone SE tot 13 uur lang video’s kijken zonder opladen. En als je toch meer power nodig hebt, leg je hem gewoon neer op een draad­loze oplader. Of gebruik een adapter van 18 W die geschikt is voor snelladen. Dan zit hij na 30 minuten weer op 50 procent.

Gemaakt voor om voorsprong te maken.

iPhone SE is gemaakt voor de nieuwste features, en zelfs voor een paar die nog niet zijn uitgevonden. Je kunt bijvoorbeeld nu al de ‘Donkere modus’, ‘Opdrachten voor Siri’ en de nieuwe Foto’s-app gebruiken. En in de toekomst profiteer je van nog meer features en beveiligings­updates.Uitvoeringen.


In zwart.

Wit.

En wow.

En nog veel meer moois.

True Tone

True Tone

Stemt dynamisch de witbalans af, zodat afbeeldingen er natuurlijker uitzien en aangenamer zijn voor je ogen.

Haptic Touch

Haptic Touch

Als je een symbool ingedrukt houdt, krijg je snelle opties te zien. Door een lichte trilling voelt het net alsof je een fysieke knop indrukt.


Augmented reality

Augmented reality

Gebruik de nieuwste AR-apps om objecten in de echte wereld te meten, sterren­beelden aan de hemel te ontdekken en nog veel meer.

wifi en dataverbindingen

Snellere wifi en dataverbindingen

Met Wifi 6 en 4G LTE Advanced profiteer je van hogere download­snelheden, of je nu wifi of mobiele data gebruikt.


Audio opnemen in stereo

Audio opnemen in stereo

Met iPhone SE kun je video’s opnemen in stereo, zodat het geluid net zo meeslepend is als het beeld.

Audio delen

Audio delen

Door twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons met één iPhone te pairen, kun je samen met iemand naar dezelfde playlist luisteren.


Dual-sim

Dual-sim, 2 nummers

Dankzij dual-sim met eSIM kun je op dezelfde iPhone een zakelijk nummer en een privénummer gebruiken.Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service.

Welke iPhone je ook kiest, wij installeren 'm gratis voor jou en we zetten je graag op weg zodat je perfect met je nieuwe iPhone aan de slag kan! Tijdens het opstarten én gratis workshops. En bij een eventuele herstelling, val je geen seconde zonder want van ons krijg je intussen een gratis vervangtoestel.

Apple iPhone SE