Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.

Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date.
Met Apple Financial Services maak je plannen voor de lange termijn en neem je tegelijkertijd beslissingen op de korte termijn om je bedrijfsdoelen te realiseren. Of je nu een nieuwe strategie ontwikkelt of de nieuwste Apple technologie snel wil toepassen in je bedrijf, met Apple Financial Services neem je altijd de beste beslissing.
Innovatieve betalingsschema’s. Apple producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een hoge restwaarde. Een slimme investering dus. Apple Financial Services houdt rekening met deze langdurige waarde, wat interessant is voor de financiële structuur van je bedrijf of organisatie.

Duidelijke contracten. Je kunt op een eenvoudige, flexibele en prettige manier gebruikmaken van alle technologie die je organisatie of instelling nodig heeft, precies zoals je van Apple kunt verwachten.

Flexibele termijnen. Je kunt de termijnen aanpassen aan de behoeften van je organisatie of instelling. Apple Financial Services biedt klantvriendelijke opties voor het beëindigen van de termijn, zodat je kunt bijsturen op veranderingen. Jij bepaalt wanneer het tijd is om over te stappen op andere devices.

Vraag ernaar in onze winkel.