HomePod mini

Apple HomePod mini. Zo heb je kleur nog nooit gehoord. Kamerbreed geluid. Een intelligente assistent. Bedien je slimme woning. Werkt naadloos samen met iPhone. Privé en beveiligd.

Met HomePod mini geniet je van kamervullend geluid, in alle richtingen. En met meerdere HomePod mini-speakers in huis, heb je een volledig verbonden soundsysteem. Zo kan je overal dezelfde muziek afspelen of juist in alle kamers iets anders. En je kan gebruikmaken van Intercom. Je hebt alleen je stem nodig om je agenda of het weerbericht te checken, wekkers te zetten en je slimme woning te bedienen. Siri, je intelligente assistent, doet de rest.

Zo groots
kan klein klinken.

HomePod mini zit boordevol innovaties en produceert veel meer geluid dan je van een speaker van dit formaat zou verwachten. Hij is amper 8,43 cm hoog en neemt nauwelijks ruimte in beslag, maar weet toch de hele kamer te vullen met rijke 360°-audio die altijd fantastisch klinkt, waar je ook luistert. En als je nóg breder geluid wilt, zet je gewoon meer HomePod mini-speakers neer.

Mini klinkt machtig.

Grensverleggende computational audio zorgt voor een prachtig, vol geluid dat bij een veel grotere speaker past. Ook als je dat geluid op z’n hardst laat klinken, hoort HomePod mini toch gewoon al je gesproken opdrachten.

Glashelder geluid

De door Apple ontworpen full‑range driver maakt gebruik van een ongelooflijk krachtige neodymium­magneet om diepe bassen en glasheldere hoge tonen te produceren.

360°-audio

De unieke akoestische golfgeleider stuurt het geluid via de onderkant van de speaker naar buiten. Daardoor ontstaat een geluidsveld van 360°, zodat je overal in de ruimte exact hetzelfde hoort.

Gebalanceerd bij elk volume

De minuscule maar krachtige Apple S5-chip maakt computational audio mogelijk. Complexe algoritmes worden in real time verwerkt, zodat je bij elk volume een gebalanceerd en perfect getuned geluid hoort.

Prachtige lage tonen

De door Apple ontworpen force-cancelling passieve radiatoren zijn verantwoordelijk voor de ongelooflijke mooie lage tonen die uit HomePod mini komen.

Ruis­onderdrukking

Vier microfoons werken samen om ruis te onderdrukken en “Hé Siri” op te vangen. Ook in een lawaaierige omgeving hoef je het volume niet lager te zetten of dichterbij te gaan staan om jezelf verstaanbaar te maken.

Vormgeving

HomePod mini is zo vormgegeven dat hij overal perfect tot zijn recht komt, waar je hem ook neerzet. De sierlijke speaker is omgeven door een perfect passende netstof waar het geluid zonder enige moeite doorheen gaat. En het verlichte touchoppervlak aan de bovenkant maakt ’m heel eenvoudig te bedienen.

Multiroom

Volledig verbonden soundsysteem.

Als je meerdere HomePod mini-speakers in huis neerzet, heb je een volledig verbonden soundsysteem. Wil je één bepaald nummer in het hele huis laten horen, of juist in elke kamer een ander nummer, dan vraag je dat gewoon aan Siri, de intelligente assistent die alles voor je regelt.


Makkelijker dan dit wordt het niet om overal in huis geweldig geluid te hebben. En de bediening is al net zo simpel, want daarvoor kun je elke HomePod mini gebruiken. HomePod mini werkt ook samen met al je Apple devices, zodat je ’m onder meer als intercom kunt gebruiken.

Opnemen als iemand je op je iPhone belt, een serie op je Apple TV kijken of naar muziek op je Mac luisteren: met HomePod mini kan het allemaal. Die werkt naadloos samen met al je Apple devices, dus je bent verzekerd van prachtige audio.


Je kunt zelfs een stereopaar maken door twee HomePod mini-speakers in dezelfde ruimte aan elkaar te koppelen. De ene fungeert dan als linkerkanaal en de andere als rechterkanaal, zodat je helemaal kunt opgaan in het geluid.

Als je de deur uit moet terwijl je net van een leuk nummer of een interessante podcast geniet, kun je gewoon verder luisteren op je iPhone. Daarvoor hoef je alleen je iPhone in de buurt van je HomePod mini te houden. Je voelt dan dat je HomePod mini contact maakt om het geluid aan je Phone door te geven.


Zodra je je iPhone naast je HomePod mini houdt, verschijnen er vanzelf gepersonaliseerde luister­suggesties. En de regelaars staan op het toegangs­scherm, dus je hoeft je iPhone niet eens te ontgrendelen.

Intelligente assistent.

Siri doet het allemaal.
Zonder moeite.

Siri is de intelligente assistent die alles voor je regelt. Zo wordt HomePod mini de spil van het gezin. Als je meerdere HomePod mini-speakers in huis hebt staan, kun je overal iets aan Siri vragen. Koppel je je iPhone, dan bieden HomePod mini en Siri allerlei extra mogelijk­heden.

Hé Siri, speel popsongs in de slaapkamer

Luister naar nummers van een artiest, playlist, album of genre of naar nummers met een bepaalde songtekst.


Hé Siri, hoeveel ounces zitten er in een cup?

Laat maten en eenheden omrekenen.


Hé Siri, voeg bloem toe aan de boodschappenlijst

Maak boodschappenlijstjes of stel herinneringen in. Siri werkt ze automatisch bij op al je devices.

Hé Siri, hoe lang is het naar het vliegveld?

Vraag informatie over je eigen locatie op, zoals een route die rekening houdt met de huidige verkeersinformatie.


Hé Siri, waar zijn mijn sleutels?

Ping je Apple devices of je spullen met een AirTag, zodat je ziet waar ze zijn.


Hé Siri, stuur Christel een berichtje dat ik onderweg ben

Stuur iemand een berichtje, laat een binnenkomend bericht voorlezen of voer een telefoongesprek.

Hé Siri, sluit de gordijnen om 8 uur

Stuur de slimme accessoires in je woning aan, zoals de thermostaat, de verlichting en de jaloezieën.


Hé Siri, is de voordeur op slot?

Vraag de status van je gekoppelde accessoires op.


Hé Siri, het is filmavond

Stel een scène samen, zodat je met één gesproken opdracht meerdere devices tegelijk bedient.

Siri herkent jou,
hem, haar en hen.

Siri kan via HomePod mini de stem van wel zes gezinsleden herkennen en voor elk van hen een persoonlijke ervaring creëren. Als papa om een leuk muziekje vraagt, krijgt hij dus iets heel anders te horen dan wanneer de kinderen dat doen. Dankzij de feature ‘Persoonlijke verzoeken’ kan Siri een bepaalde stem herkennen en de gegevens van die persoon ophalen uit iPhone-apps als Berichten, Agenda, Herinneringen en Contacten. En uiteraard gaat dat allemaal 100% veilig, dus je privacy is gegarandeerd.

Intercom zegt het voort.

Heb je meerdere HomePod mini-speakers in huis, dan kun je via de intercomfeature met de rest van je gezin praten. Vraag Siri bijvoorbeeld om je bericht in het hele huis te laten klinken, of alleen in een bepaalde kamer. En antwoorden is voor de anderen al net zo simpel.

Hé Siri, intercom voor de woonkamer, onderweg naar huis, moet ik iets ophalen?

De intercom werkt ook op je andere Apple devices. Berichten sturen of ontvangen kan dus via CarPlay in de auto, via je AirPods als je in de sport­school een work‑out doet of via je Apple Watch als je boodschappen doet.

Slimme woning.

Makkelijk aan te sluiten, eenvoudig te bedienen.

Of je nu al een volledige functionele slimme woning hebt of net je eerste slimme device hebt gekocht, met de Woning-app en HomePod mini is de configuratie altijd supersimpel – net als de bediening, waar je ook bent.


Wanneer je een HomePod mini configureert, komt die automatisch in de Woning-app te staan. Vanaf dat moment kun je al je HomeKit-devices met je stem bedienen.


HomePod mini kan ook als woninghub fungeren, zodat je al je HomeKit-accessoires op afstand kunt bedienen. Dat betekent dat je overal, waar je ook bent, via de Woning-app kunt zien wie er aanbelt, de garagedeur kunt sluiten en de voordeur op slot kunt doen.Wil je weten wat de voordelen van een slimme woning zijn? Dan ben je in het tabblad ‘Ontdek’ in de Woning-app aan het juiste adres. Daar zie je wat er allemaal mogelijk is en welke accessoires perfect samen­werken met je HomePod mini.

Privé en beveiligd

Een speaker die je privacy bewaakt.

Privacy is belangrijk, en al helemaal in je eigen huis. HomePod mini is zo ontworpen dat je persoonlijke gegevens goed beveiligd zijn. Je haalt dus een uiterst betrouwbare assistent in huis.
HomePod mini vangt alleen “Hé Siri” op, dus je kunt vrijuit spreken. Wat je thuis ook zegt, het blijft allemaal binnenskamers. Dat verandert pas als je Siri activeert door te tikken of de magische woorden “Hé Siri” uit te spreken.
Als je Siri iets vraagt, wordt er een willekeurige identificatiecode aan je vraag gekoppeld, dus niet je Apple ID.Doordat ‘Veilige video in HomeKit’ wordt ondersteund, kan HomePod mini de beelden van je ondersteunde camera’s analyseren om te zien of er iemand in beeld is, en ook of dat een bekende is. Ook huisdieren en auto’s worden herkend. Alle videobeelden worden op het device zelf verwerkt en daarna volledig versleuteld naar iCloud gestuurd. De opnames zijn alleen zichtbaar voor jou en de mensen met wie je ze deelt. Apple ziet er dus niks van.HomePod mini werkt samen met je iPhone als je Siri vraagt om je berichten of notities voor te lezen. Dat soort verzoeken wordt dus op je device uitgevoerd en niet naar Apple gestuurd.

Koop HomePod mini en krijg 6 maanden lang gratis Apple Music.

Stream 90 miljoen nummers zonder reclame. Download je favoriete nummers. En speel ze offline af. Luister naar exclusieve playlists en liveradio op al je devices. Probeer Apple Music gratis uit.