Apple AirPods

Met de nieuwe AirPods kan je langer bellen en Siri activeren met je stem. Ze zijn verkrijgbaar met een oplaadcase. Haal de AirPods uit hun case en ze zijn direct klaar voor gebruik met al je Apple devices. Stop ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij maximaal kan genieten van je favoriete muziek, films en series. Met AirPods gaat alles als vanzelf.

Op en top draadloos.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze altijd verbonden. De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Vraag het gewoon aan Siri.

Met je favoriete persoonlijke assistent communiceren is nu nog eenvoudiger. Zeg gewoon: 'Hé Siri'. 'Bel mijn broer'. 'Speel mijn hardloop-playlist', 'zet het geluid wat harder' of 'hoe kom ik bij de dierentuin?'. En dat alles zonder dat je je iPhone moet pakken.

Dit moet je horen.

AirPods bevatten nu de compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip, voor een snellere en stabielere draadloze verbinding met je devices. Van device wisselen gaat nu tot 2x sneller. En als je wilt bellen, heb je 1,5x zo snel verbinding. Dankzij de H1-chip kun je Siri bovendien met je stem bedienen en is de vertraging bij games tot 30 procent lager. Dus of je nu van muziek geniet, aan het gamen bent of naar podcasts luistert, de geluids­kwaliteit is beter dan ooit.

Ze weten wanneer je luistert.

Optische sensoren en versnellings­meters regelen automatisch het geluid en de microfoon voor telefoon­gesprekken en toegang tot Siri. Ze zorgen er ook voor dat je direct geluid hebt zodra je de AirPods in doet. Je kunt één of beide AirPods gebruiken. En met twee tikjes muziek afspelen of nummers overslaan.

Ze weten wanneer je praat.

Een speciale versnellings­meter detecteert wanneer je praat en werkt samen met twee straal­vormende microfoons om achter­grondgeluid weg te filteren, zodat je stem beter hoorbaar is.

Een powernap voor je devices.

Met de nieuwe draad­loze oplaad­case heb je zelfs geen kabel meer nodig om je AirPods en case op te laden. Leg de case gewoon op een optionele Qi-lader. Dat is alles. Het ledlampje vooraan op de case gaat branden als je AirPods worden opgeladen. En als er geen Qi-lader in de buurt is, kan je de case ook gewoon opladen met een Lightning-connector.

De power van een batterij die 24 uur meegaat.

Eén keer opladen is goed voor een luistertijd van 5 uur en tot 3 uur bellen. En met de draad­loze oplaad­case kan je je AirPods extra opladen voor meer dan 24 uur luistertijd. Een kwartiertje opladen in de case is goed voor tot wel 3 uur luisteren en 2 uur bellen. Voor de batterij­status houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?”

Meer dan 24 uur gebruik, met oplaad­case.

Tot 5 uur luisteren zonder opladen.

Slechts 15 minuten opladen voor 3 uur luistergenot.

Direct klaar om los te gaan.

AirPods maken direct verbinding met je iPhone of Apple Watch. En van device switchen gaat soepel en snel. Iets beluisteren op je Mac of iPad? Kies dan op je device voor AirPods. Zo gekoppeld. Meteen genieten.

Apple AirPods (2e gen.)