Apple AirPods Max

De perfecte combinatie van high-fidelity audio en het moeiteloze gemak van AirPods. Jouw meest persoonlijke luisterervaring ooit.

High-fidelity audio.


Actieve ruisonderdrukking
met transparantie-modus.

Ruimtelijke audio.
Surround-sound zoals in de bioscoop.

Prachtig design.
Perfecte pasvorm.

High-fidelity audio.

De speciaal ontwikkelde speakerdriver zorgt voor een breed frequentiebereik waardoor je van elke klank het volledige scala aan details hoort.

Actieve ruisonderdrukking.

Voor geluid waar je helemaal in opgaat. Transparantie-modus waarmee je hoort wat er om je heen gebeurt.

Ruimtelijke audio.
Surround-sound zoals in de bioscoop.

Voor geluid dat klinkt alsof je in de bioscoop zit en dynamische headtracking.

Prachtig design.
Perfecte pasvorm.

Oorkussens van akoestisch traagschuim en afwerking met mesh.

Design

Een radicaal nieuwe compositie.

Apple heeft de over-ear-koptelefoon opnieuw uitgevonden. Van de superzachte oorkussens tot de zwevende hoofdband: AirPods Max is zo ontworpen dat hij perfect aansluit op ieder hoofd. Zo ga je helemaal op in elk geluid.

De zwevende hoofdband is gemaakt van ventilerende mesh en verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd, zodat je minder druk voelt.


Het frame van roestvrij staal is bedekt met een zacht materiaal voor een bijzondere combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en draagcomfort.


De telescopische armen zijn soepel verstelbaar en blijven zitten hoe jij ze instelt. Zo ben je verzekerd van een consistente pasvorm en afsluiting.


De prachtige oorschelpen van geanodiseerd aluminium zijn voorzien van een baanbrekend mechanisme waardoor ze los van elkaar kunnen draaien, voor een evenwichtige drukverdeling.
De oorkussens zijn gemaakt van akoestisch traagschuim dat speciaal ontwikkeld is om geluid te isoleren. Ze voelen licht en zacht aan, terwijl ze je oren volledig afsluiten – de basis voor ongelofelijk goed geluid.Een speciaal ontwikkelde netstof bedekt de oorkussens, zodat ze fluweelzacht om je oren sluiten terwijl jij van je muziek geniet.
Met de Digital Crown pas je het volume heel precies aan, ga je naar het volgende of vorige nummer, beantwoord je telefoon­gesprekken en activeer je Siri.

Vijf kleuren.
Allesbehalve monotoon.

Audiokwaliteit

Je oren weten niet wat ze horen.

AirPods Max combineert high-fidelity audio met de beste actieve ruis­onderdrukking ooit. Elk onderdeel van de speciaal ontwikkelde speakerdriver draagt bij aan het produceren van een verfijnd geluid. En de vervorming wordt in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Dus elke noot, van diepe, donkere bassen tot volle midden­tonen en kraakheldere hoge tonen, hoor je nu duidelijker dan ooit.


Geluid waar je in opgaat. Om geluid van buitenaf weg te nemen heeft AirPods Max maar liefst zes microfoons aan de buitenkant die het omgevings­geluid registreren. En twee microfoons aan de binnenkant die meten wat jij hoort. Straalvormende microfoons helpen je stem te isoleren tijdens telefoon­gesprekken, zodat je altijd duidelijk verstaanbaar bent. Ook als het waait.Hoor elk detail. De dynamische speakerdriver van Apple zorgt voor een breed frequentie­bereik waardoor je van elke klank alle details hoort. Zo krijgen je favoriete songs meer diepte en karakter dan ooit tevoren.

Geluid dat niet vervormt. De dubbele ringmagneet van neodymium in de speaker­driver is geïnspireerd op de magneten in hoogwaardige staande speakers. Hierdoor wordt vervorming in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Het resultaat: altijd kristalhelder geluid, ook op maximaal volume.


Computational audio. Toonaangevende prestaties.

Dankzij de twee krachtige H1-chips van Apple, een speciaal ontwikkeld akoestische design, geavanceerde software en computational audio geniet je met AirPods Max van weergaloos geluid. Met tien audiocores per stuk maken de H1-chips computational audio mogelijk die omgevingsgeluid buitensluit. Je muziek wordt afgestemd op de manier waarop de oorkussens op je hoofd aansluiten. En films klinken alsof je er middenin zit.


Met Adaptieve EQ wordt het geluid automatisch afgestemd op de manier waarop de oorkussens op je hoofd aansluiten. De twee microfoons aan de binnenkant meten wat jij hoort en passen de frequenties van je muziek daarop aan. Zo hoor je altijd een vol en rijk geluid en wordt elke toon goed weergegeven.

Toonaangevende actieve ruisonderdrukking heft geluid van buitenaf op door middel van antigeluid. Dus waar je ook naar luistert, je wordt er volledig in ondergedompeld.


Druk op de knop voor ruis­onderdrukking om te switchen naar de Transparantie-modus. Die laat omgevingsgeluid door, zodat je weer contact maakt met de wereld om je heen.

Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking zorgt ervoor dat je films en series hoort in surround sound, net alsof je in de bioscoop zit. Met ingebouwde gyroscopen en versnellings­meters meten AirPods Max en je iPhone of iPad de subtiele bewegingen van je hoofd en passen het geluid daarop aan.Betoverende ervaring

Knap eenvoudig.

Met AirPods Max geniet je van het draadloze gemak dat je kent van de rest van de AirPods-serie. Van snel instellen tot het activeren van Siri: met AirPods Max voelt het alsof alles vanzelf gaat. Waar je ook naar luistert, op welk device dan ook.

Instellen met één tikje. AirPods Max maakt meteen verbinding met je iPhone of iPad. Hou je AirPods Max gewoon in de buurt van je device en verbind ’m met één tikje op je scherm.


Soepel switchen. Schakel naadloos over tussen je iPhone, iPad en Mac. Ben je muziek aan het beluisteren op je Mac en word je gebeld op je iPhone? Dan schakelt AirPods Max automatisch over.


Audio delen. Deel eenvoudig een audiostream tussen verschillende AirPods met je iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV. Hou de AirPods of AirPods Max gewoon in de buurt van het device waar je naar luistert en maak met één tikje verbinding.

Draagdetectie. AirPods Max pauzeert je muziek als je ’m afzet en gaat verder zodra je ’m weer opzet. Zo hoef je geen noot te missen.

Berichten aankondigen. Met ‘Berichten aankondigen’ leest Siri automatisch de berichten voor die je binnenkrijgt. En je kunt Siri zelfs meteen een bericht terug laten schrijven. Alles zonder handen.

Always-on Siri. Krijg routeaanwijzingen, check het weer, plan een meeting en nog veel meer. Je hoeft alleen maar “Hé, Siri” te zeggen.

Een case met uithoudings­vermogen.

Zodra je AirPods Max opbergt in de zachte, strak vormgegeven Smart Case, schakelt hij over naar een ultra-energiezuinige stand die de batterij spaart.

Een batterij die het langer uitzingt.

20 uur

luisteren, kijken of bellen, ook als je actieve ruisonderdrukking en ruimtelijke audio aan hebt staan. Je laadt hem gewoon op met de Lightning-connector. Na slechts 5 minuten opladen kun je alweer 1,5 uur door.

Apple AirPods Max