Tech21 Pure Case

De Pure beschermhoezen van Tech21 zijn ultradun en kristalhelder. Ze laten je genieten van het design van je iPhone SE én beschermt je iPhone tegen vuil, krassen en valpartijen van 3 meter hoogte.

* Verplichte velden

Prijs

€ 39,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Eigenschappen van kogelwerend glas.

Het geheim achter de Pure Clear schuilt in BulletShield, een schokabsorberend materiaal, dat ook wordt gebruikt in kogelwerend glas. In de Pure Clear is je iPhone bestand tegen valpartijen tot op 3 meter hoogte. Bij een val wordt de schok opgevangen door de BulletShield, die de klap wegleidt van je iPhone.

En toch superdun.

BulletShield is zo efficiënt dat het hoesje helemaal niet lomp of zwaar moet uitvallen om je iPhone perfect te beschermen. De Pure Clear voegt dan ook slechts 2 mm toe aan de zijkanten en 1,5 mm aan de achterkant van je iPhone. Dankzij het transparant ontwerp van de Pure Clear blijf je genieten van de originele look van je iPhone. De smoke afwerking maakt de Pure Clear beschermhoes dan terug iets stoerder. De case is ook bestand tegen krassen en vlekken.

Ultieme gebruikservaring.

De Pure Clear biedt een perfecte pasvorm en geeft vrije toegang tot de Lighting connector en toetsen van je iPhone. De kracht van de BulletShield zorgt bovendien niét voor storingen of beperkingen in ontvangst. Het hoesje is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en laat geen sporen na. De Pure Clear is compatibel met het iPhone Lightning Dock van Apple.

Draadloos opladen.

Je hoeft je hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone SE draadloos op te laden!

Geschikt voor iPhone SE (2e & 3e generatie).