Sonos Arc

Laat al je entertainment tot leven komen en ervaar adembenemend realistische ruimtelijke audio aangedreven door Dolby Atmos.

BioscoopgeluidDolby Atmos

Omring jezelf
met het verhaal.

Duik dieper in elke scène met ruimtelijke audio. Dolby Atmos en omhooggerichte drivers werken samen om je onder te dompelen in een multidimensionaal geluidsveld. Je hoort vliegtuigen alsof ze over je heen vliegen, krijgt de indruk dat voetstappen door de kamer bewegen en voelt de muziek om je heen.Geniet nog meer van je
home cinema-beleving.


Met elf nauwkeurig ontworpen interne speakers, waaronder twee speciale hoogtekanalen, stuurt Arc het geluid alle richtingen op. Daardoor wordt elke fluistering, explosie en beat weergegeven met indrukwekkende helderheid, detail en diepte.


Mis nooit meer een woord

Arc is gefinetuned door Oscar-winnende geluidsengineers die ervoor hebben gezorgd dat dialogen kristalhelder zijn en je het verhaal altijd kunt volgen. Zet Spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de actie losbarst.


Laat je meeslepen door de muziek

Stream vanaf al je favoriete diensten en krijg het gevoel dat je omringd wordt door het nummer met ondersteuning voor geluidsindelingen met de hoogste resolutie, inclusief Dolby Atmos Music.


“Als we een soundbar ontwikkelen besteden we evenveel aandacht aan muziek als aan home cinema.”

- Giles Martin
Grammy-winnende muziekproducent en Sonos Sound Experience Leader
Eenvoudige installatie

Gewoonweg prachtig

Met maar twee kabels en stap-voor-stap-uitleg in de Sonos-app is Arc in een paar minuten te installeren. En het elegante design past naadloos in je huis, of je hem nu op een meubel plaatst of aan de muur bevestigt.
Perfect afgestemd op de kamer

Sonos Trueplay gebruikt de microfoons van je iPhone of iPad om de unieke akoestiek van je ruimte te analyseren en de EQ van de speaker te optimaliseren. Het kalibreert zelfs de hoogtekanalen voor een nauwkeurige lokalisatie. Dankzij Trueplay klinkt al je content zoals het bedoeld is en bereikt het je oren op precies het juiste moment.
BedieningsoptiesAfstandsbediening van je tv

Sonos Arc synchroniseert met je huidige afstandsbediening voor gestroomlijnde bediening zonder extra gedoe.


Touch

Tik op of swipe over de bovenkant van de soundbar om de muziek te pauzeren, het volume aan te passen, een nummer over te slaan en meer.


Apple AirPlay 2

Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac, en vraag Siri om het volume te verhogen.Sonos-app

De Sonos-app combineert al je content en instellingen voor een moeiteloze ervaring. Maak verbinding met al je streamingdiensten, ontdek nieuwe muziek op Sonos Radio en personaliseer je instellingen.


Vraag de Google Assistent op Android of Amazon Alexa om je smart home-apparaten te bedienen, je agenda te beheren en nog veel meer.
Bioscoopgeluid
bij je thuis.Surround-sound, vereenvoudigd.

Breng films, tv, games en meer tot leven en geniet van een nog meeslependere ervaring door naast de soundbar - voor een indrukwekkende helderheid - ook een subwoofer - voor een krachtige bass - en een paar achterspeakers - voor surround-sound - toe te voegen. Sonos-producten maken snel, makkelijk en draadloos verbinding.
Een buitengewone
thuisbioscoopervaring

Schakel het tv-geluid van Sonos Arc naar de Sonos Ace hoofdtelefoon als je niemand in huis wilt storen, en laat je omringen door meeslepend surroundgeluid en ruimtelijke audio.Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop
Sonos Arc