Sonos Beam (Gen 2)

Van muziek tot films: de nieuwste generatie van de Sonos Beam soundbar verrijkt al je entertainment met krachtig, nauwkeurig geluid van muur tot muur.

High-definition
geluidDolby Atmos

Geweldig geluid.
Overal om je heen.

Geavanceerde verwerking creëert virtuele hoogtekanalen voor Dolby Atmos-content om je onder te dompelen in een multidimensionaal geluidsveld. Je hoort vliegtuigen alsof ze over je heen vliegen, krijgt de indruk dat voetstappen door de kamer bewegen en voelt de muziek om je heen.Slimmer van binnen

Een 40% snellere chip verlegt de grenzen voor een soundbar van dit formaat door twee nieuwe audiopaden en een virtuele surround soundbeleving te creëren.

Mooier van buiten

De nieuwe, precies geperforeerde grille versterkt het elegante design en past naadloos in je huis. Of je Beam nu op een meubel plaatst of ergens aan bevestigt.
Kristalheldere dialogen

Beam is gefinetuned met behulp van Oscar-winnende geluidsengineers zodat je elk woord verstaat en het verhaal altijd kunt volgen. Zet spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de actie losbarst.


Hoge kwaliteit bij zacht volume

Geniet van gebalanceerd geluid van muur tot muur bij elk volume. Als je tv wilt kijken maar het geluid niet te hard mag staan, kun je de Nachtmodus inschakelen in de app om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken en de zachtere geluiden beter te horen.


Gemaakt voor muziek

Stream gedetailleerd stereogeluid vanaf al je favoriete diensten, en voel elke dimensie van het nummer met ondersteuning voor geluidsformats van de hoogste resolutie, inclusief Dolby Atmos Music.


“Als we een soundbar ontwikkelen besteden we evenveel aandacht aan muziek als aan home cinema.”

- Giles Martin
Grammy-winnende muziekproducent en Sonos Sound Experience Leader

In een handomdraai geïnstalleerd

Met maar twee kabels en een duidelijke stap-voor-stap-uitleg in de Sonos-app kun je binnen een paar minuten beginnen met luisteren naar ongelooflijk geluid.Perfect afgestemd op de kamer

Sonos Trueplay gebruikt de microfoons van je iPhone of iPad om de unieke akoestiek van je ruimte te analyseren en de EQ van de speaker te optimaliseren. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is en bereikt het je oren op precies het juiste moment.BedieningsoptiesAfstandsbediening van je tv

Sonos Beam synchroniseert met je huidige afstandsbediening voor gestroomlijnde bediening zonder extra gedoe.


Touch

Tik op of swipe over de bovenkant van de soundbar om de muziek te pauzeren, het volume aan te passen, een nummer over te slaan en meer.


Apple AirPlay 2

Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac, en vraag Siri om het volume te verhogen.Sonos-app

De Sonos-app combineert al je content en instellingen voor een moeiteloze ervaring. Maak verbinding met al je streamingdiensten, ontdek nieuwe muziek op Sonos Radio en personaliseer je instellingen.


Vraag de Google Assistent op Android of Amazon Alexa om je smart home-apparaten te bedienen, je agenda te beheren en nog veel meer.

Surround-sound, vereenvoudigd.

Geniet van een nog meeslependere ervaring door naast de soundbar - voor een indrukwekkende helderheid - ook een subwoofer - voor een krachtige bass - en een paar achterspeakers - voor surround-sound - toe te voegen. Sonos-producten maken snel, makkelijk en draadloos verbinding.Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop