Sonos Era 100

Met zijn next-gen akoestisch ontwerp en nieuwe verbindingsmogelijkheden vult Era 100 elke kamer met een perfect afgestemd stereogeluid en de rijke bass die je muziek verdient.

Geremasterd icoonSuperieure geluidskracht

Het next-gen akoestische binnenwerk brengt je muziek tot leven met gedetailleerde stereoseparatie en diepe bass bij elk volume.


Twee gerichte tweeters sturen kristalheldere hoge frequenties naar links en rechts voor rijk stereogeluid.


Klein formaat voor grootse veelzijdigheid

Plaats Era 100 waar je maar wilt luisteren. Het compacte design past overal. Of het nu op je boekenplank, aanrecht, bureau of nachtkastje is.


Speel vanaf elke dienst of apparaat

Speel muziek, podcasts, radio, luisterboeken en meer van honderden diensten, waaronder Apple Music, Spotify, Tune In, enz.Wifi

De beste geluidservaring

Stream audio in de hoogste kwaliteit van waar je maar wilt. Zonder onderbrekingen van telefoontjes of notificaties.


Bluetooth

Altijd verbonden

Met één druk op de knop kunnen jij, je familie en je vrienden rechtstreeks vanaf een gekoppeld bluetooth-apparaat streamen.


Lijningang

Ontdek nieuwe luistermogelijkheden

Verbind een platenspeler, computer of andere geluidsbron met een aux-kabel en de Sonos lijningangsadapter.Verbazingwekkend makkelijke installatie

Ga van uitpakken naar ongelofelijk geluid in maar een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, verbind je telefoon of tablet met wifi en open de Sonos-app.


Sonos Radio

Muziek inbegrepen

Ontdek gratis muziek, originele content en duizenden radiostations van over de hele wereld met Sonos Radio. Je vindt het in de Sonos-app zodra je je systeem hebt geïnstalleerd.


Stelt zichzelf voor je af

Met één tik in de Sonos-app analyseert Trueplay tuning-technologie de unieke akoestiek van je ruimte en optimaliseert het de EQ van de speaker. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is.


Bedien je geluidssysteem
op jouw manier


Touchbediening

Intuïtieve touchtoetsen maken snelle bediening mogelijk zonder dat je je scherm hoeft te gebruiken. Tik op of swipe om de muziek te pauzeren, het volume aan te passen, een nummer over te slaan, en je Sonos-speakers te groeperen.


Sonos-app

De Sonos-app combineert al je content en instellingen voor een moeiteloze ervaring. Maak verbinding met al je streamingdiensten, ontdek nieuwe muziek op Sonos Radio en personaliseer je instellingen.


Apple AirPlay 2

Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac, en vraag Siri om het volume te verhogen.

Directe bediening

Bedien Sonos rechtstreeks vanaf ondersteunde apps zoals Pandora, Spotify en Tidal.

Amazon Alexa

Gebruik Alexa om je smart home-apparaten te bedienen, je agenda te beheren en nog veel meer.
Nog krachtiger als set

Met twee speakers in dezelfde kamer is het dubbel genieten. Bereid je voor op een nog breder stereogeluidsveld en een indrukwekkende sweet spot.

Shop

Surround sound, de bioscoop bij je thuis.

Laat je meeslepen door tv-programma's, films, games en muziek wanneer je er twee als achterspeakers gebruikt met Ray, Beam, Arc of Amp.

Shop

Til je installatie naar een hoger niveau met accessoires

Optimaliseer de plaatsing van je speakers met een speciale beugel of standaard die ontworpen is om akoestische weerkaatsing te minimaliseren en de stroomkabel elegant te verbergen.

Foto Sonos Era 300


Verantwoord design

Sonos heeft een commitment met zijn klanten en de planeet. Daarom nemen ze duurzame beslissingen voor een duurzame toekomst.
Gerecycleerde kunststof

Om materialen een tweede leven te geven en afval te minimaliseren, bestaat Era 100 voor 48% uit PCR (post consumer-recycled)-kunststof.


Energiezuinig

Efficiënte software zorgt voor verminderd stroomverbruik als de speaker audio speelt of hij stand-by staat.


Ecologische verpakking

De buiten- en binnenverpakking wordt gemaakt van papier dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council en is volledig recyclebaar.


Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop