Sonos Sub

Geef je Sonos-speaker een schitterende, diepere bas en hoor details in je muziek die je anders niet zou horen. Beleef die film alsof je je in het middelpunt van de actie bevindt. En laat je games helemaal tot leven komen. Dankzij Sub til je je tv-ervaring, games en muziek naar een heel nieuw niveau.Alles klinkt beter met Sub.

Dankzij Sub kijk je niet zomaar naar een film. Je beleeft hem alsof je je er middenin bevindt. Speciale effecten, ook van games en tv-series, komen helemaal tot hun recht. En van je muziek hoor je details die je anders nooit zou horen. Sub neemt immers alle lage frequenties voor zijn rekening, zodat je luidsprekers zich kunnen toespitsen op de middelste en hoge tonen.

Een ervaring die je raakt.

Bij bas draait alles om het trillen van de lucht. Hoe harder die trilt, hoe meer bas je hoort. De twee woofers van Sub verplaatsen zoveel lucht dat ze een buitengewoon gedetailleerde en dynamische bas produceren. Sonos heeft Sub zo ontworpen dat de opening in het midden nog meer lucht door de klankkast kan persen.

Geen getril of gezoem.

Subwoofers verplaatsen veel lucht. Daardoor schudden, rammelen en zoemen ze heel wat af. Allemaal, maar Sub niet. Dat komt omdat Sonos de drivers tegenover elkaar plaatste, face-to-face. Zo heffen ze de kracht van elkaars trillingen op. Wat overblijft is een heerlijke, diepe bas.

Mag gezien worden.

De meeste subwoofers zijn lompe dozen zonder persoonlijkheid. Dat is dan ook meteen de reden waarom ze in een hoekje worden weggemoffeld. Sub is juist een blikvanger. Alles, inclusief z'n unieke O-vorm, is ontworpen om zowel de looks als de sound van je woning een geweldige impuls te geven.

Vol in beeld of uit het zicht.

Heb je weinig plaats? Sub kan je zelfs onder de zitbank verbergen. Hoe je hem ook plaatst - rechtop of plat - Sub levert precies die bodemloze bas die je zoekt. Hij is voorzien van rubberen voetjes om krassen te voorkomen en wordt standaard geleverd met extra vilten voetjes, voor als je hem plat zou willen neerleggen.

Luister overal naar dezelfde muziek. Of niet.

Of je nu start met één Sonos luidspreker of direct meerdere speakers en een Sub aanschaft: met Sonos kan je je hele huis van muziek voorzien. En van een ultieme surround-sound. Je kan in elke kamer gelijktijdig naar dezelfde muziek luisteren - draadloos, via wifi - of je in elke kamer naar iets anders. Naar internetradio - zoals Radio 1, Radio 2, Klara, StuBru, MNM, QMusic en JoeFM - in de keuken of naar online muziekdiensten in je badkamer of bureau. Geniet van een film in de woonkamer of van games en hun speciale effecten in de ontspanningsruimte. Het geluid van Sonos wordt overigens almaar beter via regelmatige software-updates.


Voeg surround-sound toe zonder kabels.

Creëer je eigen home-cinemasysteem door Sonos Sub draadloos te verbinden met één van de Sonos tv-speakers zoals Beam (een supercompacte soundbar voor kleine en middelgrote kamers), Playbar (de Sonos soundbar voor grotere kamers) of een Sonos Playbase onder je tv. Combineer ze naar eigen wens met een set achterspeakers - zoals de Sonos One of Sonos PLAY:5. De Sonos One luidspreker is de kleinste Sonos speaker en de Sonos PLAY:5 voelt zich perfect in grotere ruimtes. Sonos luidsprekers met elkaar verbinden is kinderspel: ze vinden elkaar via wifi en brengen alle kamers en iedereen samen. Ook de installatie van een Sonos Sub is makkelijk. Gewoon inpluggen en verbinden met je wifi-netwerk.


Complete controle over je muziek met de Sonos-app.

Kies een kamer. Selecteer een nummer. Druk op play. De Sonos-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt je favoriete tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Het mooie is: daar hoef je niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. En als je vrienden de app ook hebben, kunnen zij hetzelfde doen. Met Sonos heb je toegang tot alle muziek ter wereld. Van populaire streamingdiensten zoals Apple Music en Spotify tot on demand-services en de beste internetradiostations. Van je favoriete podcasts en audioboeken tot je eigen downloads en muziek, films en apps op je iPhone, iPad of Mac via AirPlay 2 van Apple.


Sonos Sub