Philips Hue bewegingssensor

Met de Philips Hue bewegingssensor gaat je verlichting automatisch aan als je in de buurt komt en weer uit als er geen beweging meer is. De sensor werkt draadloos en heeft een geïntegreerde, energiezuinige daglichtsensor.

Draadloos.

De bewegingssensor werkt op batterijen en is dus volledig draadloos. Plaats hem op een plank of tafeltje, of monteer hem aan de muur of het plafond. Met de meegeleverde magneet kan je de sensor zelfs op metalen oppervlakken, zoals de koelkast, bevestigen. En je kan 'm ook draaien om de detectiehoek eenvoudig aan te passen.

Dag- en nachtinstelling

Je kan voor overdag en 's nachts verschillende soorten licht instellen. Overdag kan je via de sensor helder wit licht activeren, zodat je alles goed kunt zien. 's Nachts kan je kiezen voor gedempt, zacht licht, als jij, je partner of je kind uit bed moet. Net genoeg om je weg te vinden, zonder de rest van het gezin wakker te maken.

Energiebesparende daglichtsensor

Dankzij de geïntegreerde daglichtsensor gaat het licht alleen aan wanneer dat nodig is. In de Philips Hue-app kan je de lichtgevoeligheid eenvoudig aanpassen, zodat de sensor alleen werkt wanneer je dat extra beetje licht nodig hebt. Wanneer er geen beweging meer wordt gedetecteerd, wordt het licht eerst gedimd en vervolgens na de ingestelde periode uitgeschakeld. De bewegingssensor helpt je ook extra energie te besparen door automatisch het licht uit te schakelen in ruimten die niet worden gebruikt.

Gebruiksgemak.

Sluit de Philips Hue-bewegingssensor via de app aan op je Hue-bridge. Met de Bridge (los te koop) heb je volledige controle over je Philips Hue verlichting. Zodra je de bewegingssensor hebt toegevoegd aan de app, worden je Philips Hue-lampen automatisch ingeschakeld wanneer je een ruimte binnenkomt. In de app kan je zelfs aangeven welke sfeer- of lichtinstelling bij beweging moet worden geactiveerd. Het licht gaat automatisch uit wanneer er geen beweging meer wordt gedetecteerd.

Zigbee-technologie

Veilig, betrouwbaar en universeel.

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een betrouwbare technologie met laag vermogen voor het bedienen van je lampen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Updates voor zowel software als firmware worden draadloos en naadloos uitgevoerd, direct op je Philips Hue-product.