Philips Hue White & Color Ambiance GU10-starterkit

Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Philips Hue White en Color Ambiance-lampen. Ga aan de slag met alle tinten van wit licht en 16 miljoen andere lichtkleuren en laat je verbeelding de vrije loop. Ervaar de oneindige mogelijkheden van Hue en de meeslepende effecten op je muziek, tv en games. Dankzij de meegeleverde draadloze schakelaar en de app op je iPhone, iPad en Apple Watch kan je vanop afstand je verlichting bedienen en dimmen. Met de Philips Hue White & Color Ambiance GU10-starterkit haal je direct het ultieme lichteffect in huis!

Onbegrensde mogelijkheden.

Creatief met 16 miljoen kleuren.


Met Philips Hue White & Color breng je niet alleen alle tinten van wit licht in huis - van gezellig warm wit tot koel en functioneel helder daglicht. Met één vingerbeweging op je iPhone of iPad en maar liefst 16 miljoen lichtkleuren kan je ook accenten leggen in je interieur. Gebruik de Hue lichtrecepten om een magische sfeer in huis te halen, of om je kamer een oase van rust te geven met slim afgestelde tinten.
Creëer je eigen sfeer.

Creëer voor elk moment de juiste sfeer met de Hue-app op je iPhone en iPad. Bewaar je favoriete instellingen en roep ze op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Gebruik een favoriete foto, klik kleuren aan en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters.

Slimme, energiezuinige led-verlichting.

Philips Hue White & Color ledlampen geven direct 100% lichtsterkte, maar verbruiken vijf keer minder energie dan traditionele halogeenlampen. Ze hebben een led-vermogen van 6,5 watt en een levensduur van 25.000 uren.
Je films komen tot leven.

Synchroniseer Philips Hue met je televisie en vergroot je TV-ervaring naar de hele kamer: de verlichting wordt automatisch aangepast met schitterende effecten aan de spanning en emotie op het scherm.
Gamen wordt nog leuker!

Met Philips Hue White & Color Ambiance til je je game-ervaring naar een hoger niveau. De spanning komt tot leven in je hele kamer.
Waar is dat feestje?

Synchroniseer licht met je muziek, zie hoe het reageert op het ritme en geniet maximaal van elke beat. Met Philips Hue tover je je eigen woonkamer in no time om in een heuse dansvloer. Download ook apps van talloze fabrikanten die samenwerken met Philips en ontdek de leuke dingen die je kunt doen met Philips Hue.Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.

Altijd het meest geschikte licht

bij je dagelijkse activiteiten.

Meer ontspannen. Beter gefocust. Energieker met lichtinstellingen.

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk seconde van de dag te genieten. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.


Helderwit licht.

Concentratie.

Blijf geconcentreerd met nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Dat is de beste manier om dingen snel en efficiënt te doen, zonder afgeleid te worden.


Koel, helderwit daglicht.

Energieboost.

Begin opgewekt aan je dag met koel, helderwit daglicht, de perfecte energieboost voor lichaam en geest. Ideaal voor een vliegende start of om je energieniveau op te krikken.De beste instelling om te

lezen.

Ga volledig op in je favoriete romans. Philips Hue geeft je het juiste witte licht om urenlang te lezen.


Ontspannend wit licht.

Relaxen.

Ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfecte afsluiting van de dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten en 's nachts beter te slapen.
Intelligente bediening.
Thuis en onderweg.

Dimmen zonder installatie.

Met de Philips Hue app en de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je je Philips Hue lampen eenvoudig dimmen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of installatie aan te pas. En ook geen elektricien.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de meegeleverde Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De schakelaar werkt op batterij en is draadloos. Gebruik hem gewoon los of bevestig hem met de meegeleverde schroeven of plakstrip aan de muur.

Philips Hue

Regel het zoals je zelf wil.

Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Bedien je lampen met de meegeleverde draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app voor iOS, Apple Watch en Android. Met de app kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld.

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.Bediening met je stem.

Philips Hue is compatibel met Siri voor bediening van je verlichting met je stem en werkt ook met Amazon Alexa en Google Home.

Het kloppend hart van Hue: Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app sluit je de meegeleverde Philips Hue Bridge eenvoudig aan op je internetmodem. De Bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.


Makkelijk uit te breiden.

Voeg extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue bridge kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.

Philips Hue White & Color Ambiance GU10-starterkit (met schakelaar)