Philips Hue Tap draadloze schakelaar

Met de Philips Hue Tap heb je de bediening van al je Philips Hue-lampen letterlijk in de hand. Je hebt geen batterijen nodig. Met de 4 knoppen op de schakelaar kun je niet alleen het licht aansteken, maar ook je favoriete sfeerprofiel inschakelen.
Philips Hue Tap schakelaar

Draadloze bediening.

Met de Philips Hue Tap kan je je Philips hue-verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in huis.

Je favoriete Hue-scènes.

De Hue Tap heeft 4 presets, die je zelf kan invullen afhankelijk van hoe je je verlichting het liefst wil bedienen. Zo kan je bijvoorbeeld je vier favoriete lichtrecepten van Philips Hue instellen, je eigen lichtvoorkeur programmeren, één knop toewijzen om de lichten aan- en uit te zetten, in te delen in kamers of eentje om te dimmen. Je hebt het allemaal zelf in de hand.

Geen batterijen of kabels nodig.

Philips Hue Tap gebruikt kinetische (bewegings)energie en wordt aangedreven door aanraking. Je hebt dus geen batterijen, kabels of vaste aansluiting nodig.

Aan de muur of als afstandsbediening.

Philips Hue tap combineert de flexibiliteit van een afstandsbediening met het gemak van een traditionele lichtknop. Je kan Hue Tap gewoon ergens neerleggen of 'm aan de muur hangen met de meegeleverde dubbelzijdige plakstrip of met schroeven. En zelfs dan kan je de Hue Tap nog makkelijk losdraaien om hem vanuit de sofa als afstandsbediening te gebruiken. Achteraf kan je 'm gewoon terug aan de muur hangen.

Het kloppend hart van Hue

Philips Hue Bridge

De Philips Hue Tap vereist de Philips Hue Bridge. Die is los te koop en zit ook standaard in de starterkits van Philips Hue. Sluit de Hue Bridge met de meegeleverde netwerkkabel aan op je internetmodem. Download de app én klaar! Hij maakt vervolgens via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen, met de Hue app en de Tap-schakelaar.

Zigbee-technologie

Veilig, betrouwbaar en universeel.

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een betrouwbare technologie met laag vermogen voor het bedienen van je lampen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Updates voor zowel software als firmware worden draadloos en naadloos uitgevoerd, direct op je Philips Hue-product.

Fritz Hansen Ikebana vaas