Philips Hue White starterkit

Met het Philips Hue White startpakket haal je direct een complete set aan slimme verlichting in huis. Met de meegeleverde draadloze schakelaar bedien je eenvoudig je lampen en dankzij de gratis Hue app op je iPhone, iPad en Apple Watch kan je overal ter wereld vanop afstand je verlichting bedienen en lichtschema's instellen. De Philips Hue Bridge zorgt voor een perfecte draadloze verbinding tussen je lampen en de Hue app.

Intelligente bediening, thuis en onderweg

Met Philips Hue - slimme, energiezuinig led-verlichting - heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Dankzij de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je de verlichting aan- en uitzetten en ook dimmen. En met de Philips Hue app voor iOS en Android kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld. Controleer of je de lampen hebt uitgeschakeld voordat je van huis ging, en schakel ze in als je niet voor het donker thuis bent.

Philips Hue app

Bedien je verlichting vanop afstand.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Dimmen zonder installatie.

Met de Philips Hue app en de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je je Philips Hue lampen eenvoudig dimmen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of installatie aan te pas. En ook geen elektricien.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de meegeleverde Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De Philips Hue afstandsbediening werkt op batterij en is draadloos. Gebruik hem gewoon los of bevestig hem als lichtschakelaar aan de muur. Geen kabels vereist.

Regel het op je eigen manier.

Bedien je Philips Hue lampen met de draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app. Die app is geschikt voor iOS en Android en werkt ook met je Apple Watch. Voeg eventueel extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue app kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.Bediening met je stem.

Philips Hue is compatibel met Siri voor bediening van je verlichting met je stem en werkt ook met Amazon Alexa en Google Home.

Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app sluit je de meegeleverde Philips Hue bridge eenvoudig aan op je internetmodem. De bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.