Apple iPhone 14

Maak kennis met iPhone 14. Met een batterij voor de hele dag. Een essentiële veiligheids­feature die levens kan redden. En camera’s waarmee je nog mooiere foto’s bij weinig licht maakt.

iPhone 14 en iPhone 14 Plus

Vol verwondering.
Groot.

En groter.


iPhone 14 Plus heeft een 21% groter scherm en is daarmee extra groot, maar toch verrassend licht.Schitterend Super Retina XDR‑display

Beide modellen zijn voorzien van een kleurrijk Super Retina XDR-display. En van OLED-technologie voor heldere wittinten en diepe zwarttinten.Door de hoge resolutie en natuurgetrouwe kleuren ziet alles er superscherp en levensecht uit.Spatwater- en stofbestendig

Ceramic Shield

is sterker dan welk smartphone-glas ook

Nanokeramische kristallen, harder dan de meeste metalen, zijn in het glas verwerkt om het nog sterker te maken. Tweevoudige ionen­­uitwisseling beschermt ook tegen krassen en slijtage door dagelijks gebruik.Een enorme Plus voor de batterij.

Tot 26 uur video afspelen op iPhone 14 Plus. Tot 20 uur op iPhone 14.Prachtig en stevig

hoogwaardig aluminium
Pro-camera. Wow‑foto’s.

De hoofdcamera en beeldverwerking zijn verder verbeterd, waardoor je foto’s onder alle licht­omstandigheden nog spectaculairder uitpakken, vooral ook bij weinig licht.Een enorme verbetering voor foto’s bij weinig licht.

iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn uitgerust met een nieuwe hoofdcamera van pro‑niveau en verbeterde beeld­verwerking voor nog spectaculairdere foto’s bij elk soort licht, vooral bij weinig licht. Zodra je op de sluiterknop tikt, zet je de Photonic Engine in werking. Zo blijven er veel meer beeldgegevens behouden, waardoor de kleuren helderder en natuurgetrouwer zijn en de texturen prachtige details bevatten – ook als je bij weinig licht fotografeert.Scherpere, slimmere, strakkere selfies.

Dankzij de nieuwe TrueDepth-camera aan de voorkant met autofocus en een groter diafragma zijn close‑ups en groepsfoto’s scherper en kleurrijker dan ooit tevoren.Tot 2x betere foto’s bij weinig licht en scherpstellen op meerdere onderwerpen.

De TrueDepth-camera kan ook automatisch scherpstellen op meerdere onderwerpen tegelijk, zodat al je selfies er superstrak uitzien.Actiemodus

Schokkerige shots, stabiele video.

Maak je weleens een filmpje als je met je kinderen in het park speelt, of terwijl je een avontuurlijke wandeling maakt? Dan is de Actiemodus iets voor jou, want daarmee maak je strakke handheld video’s als je zelf in beweging bent.Zet ’m gewoon aan voordat je begint en je beelden worden automatisch stabiel.


Homevideo’s met Hollywood-allure.

In filmmodus wordt de focus automatisch verlegd naar het belangrijkste onderwerp in beeld, net zoals filmmakers dat doen. En daarnaast kun je nu opnemen in 4K bij 24 bps, hetzelfde aantal beelden per seconde als in bioscoopfilms.A15 Bionic. Is snel.
Blijft snel.

Deze supersnelle chip met 5‑core GPU levert de power voor de nieuwste features en is de reden dat grafisch intensieve games en AR‑content er zo goed uitzien. Apple heeft bovendien de binnenkant aangepast, zodat de warmte beter wordt afgevoerd. Daardoor kun jij langer doorspelen. De Secure Enclave in A15 Bionic beschermt persoonlijke informatie, zoals je Face ID-gegevens, contactpersonen en nog veel meer.Personaliseren

Jouw foto. Jouw lettertype. Jouw widgets. Jouw iPhone.
In iOS kun je met het toegangsscherm nu veel meer leuks doen. Zoals je favoriete foto instellen als achtergrond op je toegangsscherm. Of je Activiteit-ringen bijhouden. En live-updates krijgen van je favoriete apps.
Supersnelle 5G-verbindingen.
SOS-noodmeldingen via satelliet.

Gemoedsrust.
Ook zonder bereik.

Als je probeert 112 te bellen maar er is geen mobiel netwerk of wifi in de buurt, dan kun je met iPhone de hulpdiensten tekstberichten sturen via satelliet.iPhone laat zien waar je naartoe moet wijzen voor het beste bereik. Daarvoor moet je buiten zijn en vrij zicht hebben op de lucht, zonder obstakels als bergen of dichte begroeiing. Omdat elke seconde telt, stelt iPhone alvast een paar vragen om een beeld te krijgen van de situatie. Je hoeft maar te tikken om te antwoorden.
Satellieten hebben een hoge snelheid en weinig bandbreedte, dus het kan een paar minuten duren voordat een bericht zijn doel bereikt.Als je ergens bent zonder mobiele ontvangst, kun je ‘Zoek mijn’ gebruiken om je locatie via satelliet te delen en je vrienden en familie te laten weten waar je bent.

Ongelukdetectie
Bij een ernstig auto-ongeluk schakelt iPhone hulp in wanneer jij dat niet kunt.

iPhone 14 merkt het als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk, en kan dan 112 bellen en je SOS-contact­personen waarschuwen.


Met hardware­sensoren en geavanceerde bewegings­algoritmen worden de signalen van een ongeluk herkend. Denk aan plotselinge veranderingen in snelheid, richting en druk.Meer dan een miljoen uur aan gegevens over autorijden en botsingen zorgt dat iPhone ongelukken herkent.

Trade In.

Ruil je oude toestel in voor korting op een nieuw.

Heeft je oude iPhone, iPad, Mac of Apple Watch zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.

Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.