Apple iPhone 14 Clear Case met MagSafe

Dit hoesje van Apple is dun en licht en ligt prettig in de hand. De prachtige kleur van je iPhone 14 is goed zichtbaar, terwijl het hoesje ook extra bescherming biedt.

Prijs

€ 59,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Het hoesje is gemaakt van een mix van helder polycarbonaat en flexibele materialen, en past precies over de knoppen. Daardoor werkt alles zoals je gewend bent. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. Bovendien zijn alle materialen en coatings geoptimaliseerd om vergeling tegen te gaan.

Dankzij de ingebouwde magneten die perfect matchen met iPhone 14 is koppelen een kwestie van klik en klaar. En gaat draadloos opladen nog sneller. Is het tijd om op te laden, laat het hoesje dan gewoon om je iPhone en klik je MagSafe‑oplader eraan vast of leg je iPhone op je Qi‑oplader.

Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.

Geschikt voor iPhone 14.

Apple iPhone 14 Clear Case met MagSafe