Apple iPhone 14 Plus

Maak kennis met iPhone 14 Plus. Met een batterij voor de hele dag. Een essentiële veiligheids­feature die levens kan redden. En camera’s waarmee je nog mooiere foto’s bij weinig licht maakt.


Koop 'm nu tijdelijk voordeliger. De promoprijs is een meeneemprijs zonder gratis installatie. We installeren je iPhone in onze winkel in Ninove graag voor jou aan de normale adviesprijs (zonder promo).

iPhone 14 en iPhone 14 Plus

Vol verwondering.

Dit zijn iPhone 14 en de extra grote iPhone 14 Plus. Met Crashdetectie bij ongevallen. Een batterij die langer meegaat dan ooit. Camera’s waarmee je nog mooiere foto’s bij weinig licht maakt. En dat alles in vijf prachtige kleuren.Groot.

En groter.
Met de langste
batterijduur ooit.

Een enorme verbetering
voor foto’s bij weinig licht.


Schitterend Super Retina XDR‑display
Ceramic Shield

is sterker dan welk smartphone-glas ook

Prachtig en stevig

hoogwaardig aluminium

iPhone 14 Ninove

Crashdetectie schakelt hulp in wanneer jij dat niet kunt.
Veiligheid.

Als je een ernstig auto-ongeluk hebt gehad, kan iPhone 14 automatisch 112 bellen en je SOS‑contactpersonen waarschuwen.


Ontdek hoe iPhone 14 een ernstig auto-ongeluk herkent.


Plotselinge veranderingen van snelheid.

Een nieuwe versnellingsmeter voor hoge G‑krachten detecteert extreme snelheids­veranderingen tot 256 G.

Abrupte veranderingen van richting.

De gyroscoop met groot dynamisch bereik monitort drastische veranderingen in de oriëntatie van een auto.

Crashtests.

Door tests met verschillende soorten botsingen te doen, ontwikkelde Apple geavanceerde bewegings­­algoritmes.

Drukveranderingen in de auto.

De barometer merkt druk­veranderingen op wanneer airbags worden opgeblazen.

Harde impactgeluiden.

De microfoon kan de luide geluiden van een botsing identificeren terwijl je rijdt. Om je privacy te garanderen, wordt alles alleen op je iPhone verwerkt.

Gegevens van crashes in het verkeer.

Aan de hand van openbare gegevens over botsingen kon Apple Crashdetectie zo nauwkeurig mogelijk maken.


Een miljoen uur aan gegevens over autorijden en botsingen zorgt dat iPhone ongelukken herkent.


Een enorme verbetering voor foto’s bij weinig licht.

De hoofdcamera en beeldverwerking zijn verder verbeterd, waardoor je foto’s onder alle licht­omstandigheden nog spectaculairder uitpakken, vooral ook bij weinig licht.De nieuwe hoofdcamera heeft een grotere sensor en een groter diafragma, die samen 49% meer licht doorlaten. Zodra je op de sluiterknop tikt, zet je de nieuwe Photonic Engine in werking. Die voegt de beste pixels uit meerdere belichtingen samen, en doet dat eerder in het proces dan ooit tevoren. Zo blijven er veel meer beeldgegevens behouden, waardoor de kleuren helderder en natuurgetrouwer zijn en de texturen prachtige details bevatten – ook als je bij weinig licht fotografeert.Video

Vloeiende opnames zonder gestuiter.

Maak je weleens een filmpje als je met je kinderen in het park speelt, of terwijl je een avontuurlijke wandeling maakt? Dan is de Actiemodus iets voor jou, want daarmee maak je strakke handheld video’s als je zelf in beweging bent.


Homevideo’s met Hollywood-allure.

In filmmodus wordt de focus automatisch verlegd naar het belangrijkste onderwerp in beeld, net zoals filmmakers dat doen. En daarnaast kun je nu opnemen in 4K bij 24 bps, hetzelfde aantal beelden per seconde als in bioscoopfilms.
De hoogste videokwaliteit in een smartphone

21% meer scherm.
Dat is gigantisch.

iPhone 14 Plus heeft een supergroot Super Retina XDR-display.

OLED-technologie zorgt voor enorm contrast, met diepe zwart­tinten en heldere wittinten. Door de hoge resolutie en natuurgetrouwe kleuren ziet alles er superscherp en levensecht uit. True Tone stemt het display af op het licht om je heen, waardoor het beeld zachter voor je ogen is.Een enorme Plus voor de batterij.

iPhone 14 Plus heeft de beste batterijduur. En de batterij van iPhone 14 gaat de hele dag mee.

Tot 26 uur video afspelen op iPhone 14 Plus. Tot 20 uur op iPhone 14.A15 Bionic. Is snel.
Blijft snel.

Deze supersnelle chip met 5‑core GPU levert de power voor de nieuwste features en is de reden dat games en AR‑content er zo goed uitzien. Apple heeft bovendien de binnenkant aangepast, zodat de warmte beter wordt afgevoerd. Daardoor kun jij langer doorspelen.
Jouw foto. Jouw lettertype. Jouw widgets. Jouw iPhone.

In iOS 16 kun je met het toegangsscherm nu veel meer leuks doen. Zoals je favoriete foto instellen als achtergrond op je toegangsscherm. Of je Activiteit-ringen bijhouden. En live-updates krijgen van je favoriete apps.Water- en stofbestendig
Trade In.

Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een iPhone, iPad en/of Mac voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.