14-inch MacBook Pro

Adembenemend. Oogverblindend.


Met de superkracht van M3, M3 Pro of M3 Max, de meest geavanceerde chips ooit gemaakt voor een personal computer. Het beste laptop-display ter wereld. Tot 22 uur batterijduur. Nu ook in spacezwart.

MacBook Pro

De highlights.

De meest geavanceerde
chips ooit in een
personal computer.
Tot 22 uur batterijduur.

Maximale vrijheid om te werken waar je wilt.
Foto: 16-inch modelHet beste display ter wereld
in een notebook.
Briljant in alle opzichten.

Een pro-laptop die zich
met niets laat vergelijken.
Verkrijgbaar in zilver (alle modellen), spacegrijs (model met M3-chip) en spacezwart (modellen met M3 Pro- en M3 Max-chip).

Het complete verhaal.

Drie gigantische
sprongen vooruit.


De M3‑, M3 Pro‑ en M3 Max-chips in MacBook Pro zijn gebaseerd op 3‑nanometer­technologie en bevatten een gloednieuwe GPU-architectuur. Daarmee zijn het de meest geavanceerde chips ooit gemaakt voor een personal computer, voor nog betere pro-prestaties en talloze mogelijk­heden.
8-core CPU
10-core GPU
Tot 24 GB centraal geheugen

Tot 12-core CPU
Tot 18‑core GPU
Tot 36 GB centraal geheugen

Tot 16-core CPU
Tot 40‑core GPU

Tot 128 GB centraal geheugen


Apple M3-chip

Met de enorme snelheid en kracht van M3 kun je al je alledaagse taken afhandelen, multitasken en meerdere apps tegelijk gebruiken, duizenden foto's en moeiteloos 4K-video bewerken, video­gesprekken houden, en moeiteloos aan de slag gaan met complexe content in professionele apps en games.


Beschikbaar in 14-inch MacBook Pro


Apple M3 Pro-chip

De M3 Pro-chip bouwt voort op M3 en bevat meer CPU- en GPU-cores. Ook is hij voorzien van extra centraal geheugen, wat zorgt voor nog betere prestaties voor de zwaardere workflows. Bij uitstek geschikt voor weten­schappers, programmeurs en creatieve professionals. Ben je vaak bezig met gigantische panoramische gigapixelfoto’s of miljoenen regels code? Dan gaat dat nu nog sneller.


Beschikbaar in 14- en 16-inch MacBook Pro


Apple M3 Max-chip

M3 Max biedt maximale prestaties en mogelijk­heden voor de meest extreme workflows. De chip is voorzien van nog meer CPU‑ en GPU-cores, een enorme hoeveelheid centraal geheugen en extra media engine-resources. Hij verlegt de grenzen van wat een computer allemaal kan, in de studio of op locatie. Ingewikkelde 3D‑renders, postproductie van video’s met de hoogste resolutie, de ontwikkeling van transformer­modellen met miljarden paramaters – de meest intensieve workflows worden een peulschil.


Beschikbaar in 14- en 16-inch MacBook Pro


De graphics zijn een
gamechanger.M3 introduceert een compleet nieuwe klasse van GPU-architectuur. En de grootste doorbraak in graphics tot nu toe voor Apple silicon. Het snelle geheugen op de chip wordt door middel van dynamic caching geoptimaliseerd. Dit verhoogt het gemiddelde GPU-gebruik, wat een enorme prestatieboost betekent voor de meest veeleisende pro-apps en games.


Games zien er gedetailleerder uit dan ooit dankzij mesh shading met hardware-acceleratie. Geometrische vormen worden daarmee beter en efficiënter verwerkt, zodat er in games visueel complexere scènes ontstaan.


Tot

2,5x snellere rendering

dan MacBook Pro met M1 Max.Ray tracing met
hardware-acceleratie.


MacBook Pro maakt nu voor het eerst gebruik van ray tracing met hardware-acceleratie. In combinatie met de nieuwe graphics-architectuur kunnen pro-apps daardoor tweeënhalf keer zo snel renderen en zie je realistischere schaduwen en reflecties in games.

Tot

80% snellere CPU-

multi-thread­prestaties dan MacBook Pro met M1 Max.

Door de CPU-cores van de volgende generatie gaat alles razendsnel en is het energie­verbruik ongelofelijk laag.Meer dan

18 biljoen bewerkingen

per seconde.

Een verbeterde 16‑core Neural Engine levert extra kracht voor populaire machinelearning-modellen. Beeldverwerkings­tools als DeNoise AI en Gigapixel AI van Topaz zijn daardoor nog sneller.
Een boost
voor je apps.
Duizenden apps zijn geoptimaliseerd voor de kracht van macOS en Apple silicon, dus de M3‑chips verbeteren de prestaties als nooit tevoren. Alle apps draaien als gesmeerd, van je meestgebruikte productiviteits­apps tot je favoriete games en je hardst werkende pro‑apps.Dit wordt een mooie lange dag.

MacBook Pro heeft de langste batterijduur ooit in een Mac – tot wel 22 uur. Dat is de magie van de efficiënte Apple silicon-chip. En alle modellen zijn onverminderd snel wanneer je ze zonder netstroom gebruikt. Dus heb je plots een idee of is er ineens werk aan de winkel? Je kunt overal en altijd aan de slag.Tot 22 uur* video afspelen,
tot 15 uur draadloos internetten


* in M3-modellen. 18 uur films kijken en 12 uur draadloos internetten in modellen met M3 Pro of M3 Max.


Actieve en fluisterstille koeling voor bliksemsnelle prestaties

Het beste display
ooit in een laptop.


Extreme Dynamic Range (XDR) zorgt voor verfijnde highlights, waanzinnig veel detail in schaduwen en heldere natuur­getrouwe kleuren. Liquid Retina XDR is verkrijgbaar in de 14‑ en 16‑inch modellen. Elk display wordt in de fabriek gekalibreerd en is ook voorzien van ProMotion en referentiemodi voor pro’s.1

10.000 gegroepeerde mini-leds voor een nauw­keurige helderheid en contrast.

2

Speciale optische lagen en diffusers die het licht efficiënt mengen.

3

LCD-paneel met refresh-rates tot 120 Hz.

Extreme Dynamic Range zorgt voor extreem heldere HDR-beelden, met een uitzonderlijk contrast tussen het lichtste licht en het zwartste zwart. En SDR-content wordt nu tot 20 procent helderder weergegeven.

ProMotion zorgt dat de refresh-rate (tot 120 Hz) automatisch wordt aangepast aan hoe de content op het scherm beweegt, waardoor alles van scrollen tot gamen geweldig vloeiend en snel gaat. En als je video’s bewerkt, kun je ook kiezen voor een vaste refresh-rate. Zo zorg je dat alles precies aansluit op je beeldmateriaal.
600
nits SDR-helderheid


1000
nits constante helderheid


1600
nits piekhelderheid


1.000.000:1
Contrastverhouding


1.000.000.000
Kleuren


Als je een groter scherm nodig hebt, kan je je MacBook Pro perfect combineren met Studio Display. Dit adembenemende 27‑inch 5K Retina-display ondersteunt ook tot 600 nits SDR-helderheid, zodat je werk over al je workflows consistent is.


Doe je ding met externe displays. Sluit één extern hoge­resolutie­display aan op het M3-model, tot twee op het M3 Pro-model of tot wel vier op het M3 Max-model.

Foto: 14-inch MacBook Pro


Helder. Luid. Duidelijk.1080p camera

Video­gesprekken worden levensecht met technologieën waarmee je bij elk soort licht scherp in beeld komt.Drie microfoons van studiokwaliteit

Ze leggen bij audioproductie de meest subtiele geluiden vast en verminderen achter­grond­geluid, zodat je stem altijd helder klinkt.Zes speakers met ruimtelijke audio

Twee paar force-cancelling woofers met twee tweeters vullen de ruimte met geluid. En ruimtelijke audio met Dolby Atmos zorgt voor een driedimensionale soundstage.De juiste
connecties.MacBook Pro is voorzien van een scala aan poorten waarmee je professionele accessoires verbindt, hoge­resolutie­­displays aansluit of direct bestanden van een SDXC-kaart haalt. En je kunt razendsnel surfen met wifi 6 en verbindingen maken met Bluetooth 5.3.M3 Pro &
M3 Max

SDXC
Thunderbolt 4
HDMI
MagSafe 3
2x Thunderbolt 4
mini-jack
M3

SDXC
HMDI
MagSafe 3
2x Thunderbolt I USB 4
mini-jackBeveiligd met je vingerafdruk.


Het Magic Keyboard heeft een rij functietoetsen van volledige hoogte en Touch ID, waarmee je makkelijk en veilig je Mac ontgrendelt en inlogt bij apps en websites.


Ontworpen om veilig te zijn. De gegevens van je vinger­afdruk worden omgezet in een wiskundige weergave die wordt versleuteld, zodat je geen wacht­woorden hoeft te onthouden.


Accessoires voor je Mac

Toetsenborden, muizen, sleeves, rugzakken en tassen, stands, externe schijven, AirPods en andere essentials.


ShopStudio Display

Het 27-inch 5K Retina-display matcht mooi met elke Mac.


Shop
3 jaar gemoedsrust
met AppleCare


AppleCare breidt de garantie van je Mac uit van 2 naar 3 jaar. En niet alleen de garantie. Met AppleCare heb je tot drie jaar lang recht op deskundige ondersteuning en extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple. Zo kan je de batterij van je Mac gratis laten herstellen wanneer deze minder dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. AppleCare dekt ook meegeleverde accessoires zoals de lichtnet­adapter en Apple geheugen (RAM). En je kunt je Mac ter plekke laten repareren als je in het buitenland bent. Bel bij vragen over je Mac, macOS, iCloud en Apple apps, maar ook om bijvoorbeeld verbinding te maken met een draadloos netwerk of een printer. AppleCare voor 14-inch MacBook Pro: €279.

Trade In.

Ruil je oude toestel in
voor korting op een nieuw.

Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.
Flexibele financieringsopties.Voor bedrijven.

Een iPhone, Apple Watch, Mac of iPad voor de prijs van een koffie per dag. Apple Financial Services houdt technologie in je onderneming betaalbaar en altijd up-to-date.


Meer infoVoor particulieren.

Verkoop op afbetaling. Betaal je aankopen terug via maandelijkse aflossingen.


Meer info

Let op, geld lenen kost ook geld.Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Apple 14-inch MacBook Pro met M3-chips