Apple Studio Display

Studio Display is met zijn schitterend 27‑inch 5K Retina-display, 12‑MP ultragroothoek­camera met Middelpunt, drie microfoons en zes speakers de ideale partner voor je Mac.

Ga helemaal
op in 5K.


Met Studio Display gaat een compleet nieuwe wereld voor je open. Eén en al scherm, boordevol fenomenale features in een slank en dun design. Op Studio Display komt alles tot leven in fantastische kleuren en spectaculaire details.

12‑MP ultra-
groothoek-camera
met Middelpunt

Zes speakers en ruimtelijke audio.
Alsof je erbij bent.

Studio Display


Zoveel meer dan een display.

27‑inch 5K Retina‑display

14,7 miljoen pixels


600 nits helderheid

1 miljard kleuren


Brede kleur­weergave (P3)


Ogen tekort.


Studio Display is de ideale aanvulling op je Mac. Het is een ongeëvenaard display met een schitterend 27-inch 5K Retina-scherm en fantastische camera en audio.Het 27-inch 5K Retina-scherm van Studio Display biedt ondersteuning voor brede kleurweergave (P3) en meer dan een miljard kleuren, zodat beelden in spectaculair detail tot leven komen.
True Tone

Een zegen voor je ogen. Het beeld van Studio Display oogt heel natuurlijk dankzij de omgevings­lichtsensor. Die stemt de kleur­temperatuur van het scherm af op de omgeving.
Antireflectie­coating

Minimale reflectie voor maximale focus. Studio Display is standaard voorzien van een toon­aangevende anti­reflectie­coating. Dat leest prettiger en is rustiger voor je ogen. Met zo weinig reflectie komt elke tekst – en elke pixel – perfect tot z’n recht.
Glas met nanotextuur

Nog minder reflectie, waar je ook bent. Studio Display is ook verkrijgbaar met glas met nanotextuur, wat ideaal is voor felverlichte ruimtes. Deze innovatieve glaslaag verstrooit het invallende licht, zodat de reflectie tot een minimum wordt beperkt. Daardoor heb je altijd een geweldig beeld, ook als de licht­omstandigheden niet optimaal zijn.

12‑MP ultragroothoek­camera met Middelpunt.


Studio Display bevat een uiterst geavanceerde camera met een 12‑MP sensor en een beeldhoek van 122 graden. En dankzij Apple silicon kun je nu ook Middelpunt gebruiken, een primeur voor de Mac. Deze feature zorgt ervoor dat jij altijd midden in beeld bent, ook als je tijdens een videogesprek even heen en weer loopt. Komt er iemand bij, dan zoomt de camera uit. En gaat er iemand weer weg, dan zoomt de camera in. Het mooie is dat deze feature in alle gebruikelijke vergader-apps werkt (FaceTime, Zoom en Webex).

Met de kracht van Apple silicon.

De A13 Bionic-chip is het brein achter innovatieve Studio Display-features als Middelpunt, ruimtelijke audio en ‘Hé, Siri’.

Ze horen jou. En jou alleen.

De drie microfoons van studiokwaliteit geven je stem luid en duidelijk door als je in een videogesprek zit of een stemopname maakt. En omdat het bundelvormende microfoons zijn, hoort iedereen alleen jou. Niet wat er om je heen gebeurt.Zes speakers.
Bioscoop­geluid.


Vier force-cancelling woofers produceren indruk­wekkende lage tonen met veel detail en houden de vervorming tot een minimum beperkt. En twee high-performance tweeters staan garant voor een nauw­keurig middenbereik en kristalheldere hoge tonen. We hebben het hier dan ook over het allerbeste hifi-speakersysteem voor de Mac.

Van voor naar achter.
Van links naar rechts.


Met ruimtelijke audio hoor je het geluid overal om je heen. Daardoor is het net alsof je midden in je eigen bioscoop of concertzaal zit. Wanneer je muziek of video met Dolby Atmos afspeelt, zorgen de A13 Bionic-chip en de zes speakers samen voor een ingenieuze, filmische soundstage.


Energie voor
je hele studio.


Dankzij de drie USB‑C-poorten kun je allerlei devices aansluiten, opladen of van stroom voorzien, zoals een externe schijf, netwerkdrive, toetsen­bord, muis of je iPhone. Met één kabel sluit je je Mac aan op de Thunderbolt-poort van Studio Display. Via diezelfde poort kun je ook een compatibele Mac-notebook opladen. En heb je een 14‑inch MacBook Pro, dan gaat dat laden extra snel.

Matcht mooi
met je Mac.


Studio Display is de ideale aanvulling op de verrassend compacte en verbluffend snelle Mac Studio. En hij past uiteraard ook perfect bij andere Macs, zoals MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro en Mac mini.

De nieuwe standaard.


Voor Studio Display kun je kiezen uit twee verschillende standaarden en een montage­adapter, dus er is altijd een optie die precies biedt wat je nodig hebt.Kantelbare standaard.

De geïntegreerde standaard kun je met het grootste gemak 30 graden kantelen.
Optionele kantelbare en in hoogte verstelbare standaard.

Dankzij de scharnierende arm kun je het scherm 30 graden kantelen en 105 mm in hoogte verstellen. Door deze constructie lijkt het display nauwelijks iets te wegen wanneer je de hoek of de hoogte aanpast.

Optionele VESA-montageadapter.

Als je voor een VESA-montage­adapter gaat, kun je het display ook een kwartslag draaien. Deze adapter past op elke VESA-muursteun, ‑bureausteun, ‑standaard of ‑scharnierende arm van 100 bij 100 mm.


Geef je magie de ruimte.


Alle Magic-accessoires (Magic Keyboard met Touch ID, Magic Mouse en Magic Trackpad) zijn draadloos, oplaadbaar, nauwkeurig en prettig in het gebruik. En ze zijn nu ook in de combinatie zilver/zwart verkrijgbaar, waardoor ze perfect bij je studio-inrichting passen.

Gemaakt voor
macOS.


Apple hardware en software zijn voor elkaar gemaakt. Daardoor kun je features als Middelpunt, ruimtelijke audio en ‘Hé, Siri’ benutten. Voor professionals ondersteunt macOS verschillende referentiemodi en nauw­keurige kalibratie, zodat je aan de slag kunt met de industriestandaard die je nodig hebt. Ideaal als je met HD- of SD-video werkt of webdesigner, fotograaf of vormgever bent.


Trade In.

Ruil je oude Mac in voor korting op een nieuw toestel.
Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuw toestel. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, Display, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.


Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.