Welkom bij Pure Lifestyle!

We helpen je van A tot Z bij je interieurinrichting.
Met adembenemende moodboards,
professionele 3D-plannen, maatwerk
én de beste merken.Ergonomie

Hoe ZIT dat nu juist?


Beleef het op 25, 26 en 27 april bij Pure Lifestyle.
Een exclusief event, samen met Vitra.


Info en inschrijvingen


Studio HENK

Nederlands design met een doel.

Ontdek meer


Studio HENK stoelen: 5 + 1 gratis
Van 15/02 t/m 15/04/2024.
Geldig op alle HENK stoelen en barkrukken.Onze passie?
Jouw interieur.

We helpen je van A tot Z bij je interieurinrichting.


Pure Lifestyle

Totaalinrichting op maat van je woning en onderneming.


Onze interieurarchitecte Evchen en Koen, onze Retail Manager, inspireren je met warme settings, adembenemende moodboards en 3D-tekeningen. Ze helpen je van A tot Z bij de totaalinrichting van je woning en onderneming met maatwerk, materiaal-, kleur- en lichtadvies, uitnodigende 3D-renders, professionele technische plannen en de coördinatie van de werken.Maatwerk.

Of je nu droomt van een nieuwe keuken, een dressing met maatwerkkasten of een complete inrichting of facelift van je woning, thuiskantoor, onderneming of horecazaak: we coördineren en begeleiden het hele project, van groot tot klein en van concept tot de volledige interieurafwerking.Vakwerk.

Voor de uitvoering van maatwerk, totaalinrichting en grotere projecten werken we samen met de allerbeste vaklui. Van aannemers tot keukenbouwers, schrijnwerkers, schilders, enz. Ook voor de coördinatie en opvolging kan je op ons rekenen. Zo kan jij met een gerust gemoed het startschot geven voor je nieuwe project!
Project- en kantoorinrichting.


Is je onderneming, kantoor of horecazaak toe aan een facelift of start je binnenkort je eigen bedrijf op? Maak vrijblijvend een afspraak met Koen en Evchen en maak een vliegende start met een functionele, eigentijdse én aangename werkomgeving. Helemaal aangepast aan je eigen wensen en stijl.Spring even binnen of maak een afspraak.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Spring even binnen in onze winkel in Ninove. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak.


Nieuw van Baobab CollectionDe finishing touch voor je woning en onderneming.

Van sofa's tot tafels, stoelen, kasten, maatwerk en verlichting. En alle details om het helemaal af te maken.