Met de Sintese van het Limburgse meubelmerk Indera haal je een uitnodigende én comfortabele zitbank in huis. De Sintese is perfect moduleerbaar: je kan 'm volledig op maat van je woonkamer samenstellen. De zitbank bestaat uit losse elementen waarmee je kan puzzelen tot je voelt dat het goed zit!

Super modulair

De Sintese sofa van Indera - naar een ontwerp van de Limburgse designer Wim Segers - is één van de meest moduleerbare zitbanken allertijden. Je kan de zetel naar eigen smaak en beschikbare ruimte uitbreiden van een strakke 1-, 2- of 3-zitter tot ziteilanden voor maar liefst 15 personen. Werkelijk elk detail kan je naar eigen smaak personaliseren: met of zonder rugleuning of chaise longue, bijpassende kussens of hoofdsteunen. Je bepaalt zélf hoe groot je de Sintese wenst, de stoffering en de opstelling. En als je die opstelling achteraf helemaal wil veranderen, kan dat perfect.

Ultiem zitcomfort

Hoe strak of knus je de Sintese zitbank ook samenstelt, deze sofa van Belgische makelij blinkt uit in een ongeëvenaard zitcomfort. De Sintese is gemaakt uit de beste materialen en wordt geproduceerd in Indera's eigen fabriek in het Limburgse Dilsen-Stokkem.

Elk detail krijgt minutieus aandacht

De meubelmakers bij Indera combineren ambachtelijk werk met vooruitstrevende technieken om van elke Sintese een échte Belgische trots te maken. Aan elk detail wordt minutieus aandacht besteed: van de algemene look en feel van het bankstel tot het ultieme zitcomfort met veerkrachtig polyurethaanschuim in de rug- en zitelementen, comfortschuim in de armelementen en nosagveren met stalen verbindingsstaven in de ondervering.

Super strak, super knus

Juist omdat de Sintese zitbank zo enorm moduleerbaar is, kies je zelf welke uitstraling je de sofa geeft. Van heel strak en modern tot een knusse en supergezellige zetel waarin je vooral maximaal wilt relaxen. Of een combinatie van beiden, afhankelijk van de gelegenheid. Je beslist zélf waar je een rug- of armleuning plaatst, of je een chaise longue toevoegt, welke kussens en hoeveel je er verkiest, en in welke stof- of lederuitvoering je de Sintese wilt hebben. Geef je een feestje? Dan kan je in een mum van tijd de hele opstelling veranderen!

Inclusief maatwerk

Ben je gewonnen voor de look en feel en het buitengewoon zitcomfort van de Indera Sintese zitbank? Dan is zelfs de beschikbare ruimte in huis geen struikelblok. Indera heeft drie standaardmaten voor de zit- en rugelementen, en nog één voor een chaise longue. En je kan de zit- en rugelementen ook helemaal op maat laten maken. Heel handig als je klein woont of juist een supergrote woonkamer hebt. Je beslist zélf hoeveel je spendeert aan de Sintese en je kan 'm achteraf ook altijd uitbreiden.

Tafeltjes en kussens

Indera heeft een uitgebreid aanbod aan sierkussens, waarvan je de stoffering zelf kan kiezen. Voeg naar eigen wens bijzettafeltjes toe, in massief eik of in alle mogelijke RAL-kleuren. Die tafeltjes zijn verkrijgbaar in een vierkante en rechthoekige uitvoering. Je kan ze los gebruiken, als salontafel, maar je kan ze ook over de zitkussens schuiven. Heel handig om van een kopje koffie of een gin-tonic te genieten terwijl je naar je lievelingsmuziek luistert, je favoriete TV-programma bekijkt of languit ligt te relaxen.

Studio Segers

De Sintese is ontworpen door Studio Segers, een Limburgs familiebedrijf met 2 generaties van ontwerpers. Samen combineren Wim en Bob Segers vele jaren aan ervaring met jong creatief talent. Studio Segers staat bekend om zijn no-nonsense benadering. Verwacht geen artificieel design maar weldoordachte concepten met een sterke persoonlijkheid. Ontwerpen waarin vereisten zoals zitcomfort en productdesign perfect op elkaar zijn afgestemd.

Dit is Belgisch

Van het ontwerpbureau tot de fabrikant en zijn meubelmakers: de Sintese zitbank is op en top Belgisch. De sofa wordt ambachtelijk geproduceerd in de Limburgse fabriek van Indera. Het gros van de onderdelen zijn van eigen bodem. Alleen voor de bekleding en afwerking met leder maakt Indera een uitstap naar het buitenland. Zo komt het leder uit Zwitserland en heeft Indera een overeenkomst met de Deense stoffenfabrikant Kvadrat, dé referentie in stofferingen voor zitmeubels.

Sterke verankering

Indera is in 2006 opgericht als dochteronderneming van de Belgische meubelfabrikant Mecam, de grootste leverancier van sofa's in de Benelux. Indera kiest resoluut voor vernieuwende ideeën met een sterke persoonlijkheid. Ze maken super strakke en super modulaire zitmeubels waarin een sterk ontwerp, kwaliteit en zitcomfort als van nature met elkaar zijn verbonden.

Indera Sintese zitbank