HAY Mags Sofa

Een blikvanger én designstatement. Lekker strak en minimalistisch vormgegeven. De hoge armleuningen en de diepe zitting maken de Mags zitbanken van Hay ideaal om onderuit te zakken en heerlijk te ontspannen na een drukke werkdag.

Maximaal relaxen

Hay liet niéts aan het toeval over bij het ontwerp van de Mags sofa. En dat merk je aan élk detail: van het design tot de materiaalkeuze, de productie en bekleding. En zoals wel vaker het geval is: het meest duurzame aan een sofa zijn de details die je niet op het eerste gezicht ziet, zoals de samenstelling van het schuim, de vulling binnenin en de compositie. Het zijn deze drie elementen die Hay tot in het kleinste detail wist te verheven tot een kunst. Hay maakte een comfortabele sofa waarin relaxen als vanzelfsprekend klinkt. De hoge armleuningen en de diepe zitting maken de Mags ideaal om te ontspannen.

Pure, zuivere lijnen en volledig moduleerbaar

De Hay Mags sofa staat synoniem voor pure, zuivere lijnen en je maakt hem zo groot en zo minimalistisch als je zelf wilt. Je kan deze zitbank van Hay perfect zélf samenstellen in diverse modulaire units van verschillende lengtes, met of zonder loungevlak, met meer of minder kussens en met of zonder rugzitting. En omdat de Hay Mags sofa zo moduleerbaar is, is er altijd wel één die bij je past.

Stoffen en kleuren

Hay heeft een ruime collectie kussens die je afzonderlijk kan aanschaffen, om je Mags sofa nog meer te personaliseren. Ook in de bekleding van de Mags sofa en de vaste kussens is de keuze haast onbeperkt. Van de Kvadrat-stoffen Remix en Surface by Hay, Steelcut, Divina en Rime tot Hallingdal, Canvas enz. De Mags sofa is ook verkrijgbaar in leder.

Prijzen

De keuze voor andere stoffen en een andere samenstelling - met of zonder rugzitting en met of zonder chaise-longue - beïnvloedt niet alleen het uitzicht van de Mags sofa, maar ook de prijs. Hay heeft de stofferingen ingedeeld per prijsgroep en die kan je bekijken onder de rubriek specificaties op deze pagina.

Test 'm zelf uit

Overtuig jezelf van het zitcomfort en het design van de Hay Mags zitbank. Test 'm vrijblijvend uit in onze winkel in Ninove en maak je keuze in bekleding, kleur en samenstelling. We helpen je graag verder!
HAY Mags 3-persoonszitbank