HAY Mags Soft Sofa

Fan van de Mags sofa van Hay? Dan zal je zéker weg zijn van de Mags Soft sofa want die is nog zachter en nodigt nog méér uit om er lekker in te ploffen! En net als de Mags zitbank is ook de Mags Soft volledig moduleerbaar naar eigen smaak en beschikbare ruimte.

Relaxen klinkt als vanzelfsprekend

Wie dacht dat de Mags sofa het toppunt was om te relaxen, heeft zich nog niet genesteld in de Mags Soft. Uiterlijk lijkt dat 'zachtere broertje' heel sterk op de originele Mags zitbank al is hij nog iets rechtlijniger en is het stikwerk als een soort van handelsmerk prominent aanwezig. Het grote verschil zit 'm echter dieper. Want de Mags Soft heeft nog zachtere, diepere en comfortabelere kussens. Bovenop het schuim in de kussens van de Mags sofa is immers een stevige laag dons aangebracht.

Heerlijk ontspannen

Zoals wel vaker het geval is: het meest duurzame aan een sofa zijn de details die je niet op het eerste gezicht ziet, zoals de samenstelling van het schuim, de vulling binnenin en de compositie. Het zijn deze drie elementen die Hay tot in het kleinste detail wist te verheven tot een kunst. Hay maakte van de Mags Soft één van de meest comfortabele sofa's ooit, eentje waarin relaxen als vanzelfsprekend klinkt. De armleuningen en de diepe zitting maken de Mags Soft ideaal om te ontspannen.

Pure, zuivere lijnen en volledig moduleerbaar

De Hay Mags Soft sofa staat synoniem voor pure, zuivere lijnen en je maakt hem zo groot en zo minimalistisch als je zelf wilt. Je kan deze zitbank van Hay perfect zélf samenstellen in diverse modulaire units van verschillende lengtes, met of zonder loungevlak, met meer of minder kussens en met of zonder rugzitting. En omdat de Hay Mags Soft zetel zo moduleerbaar is, is er altijd wel één die bij je past.

Stoffering

Ook in de bekleding van de Mags Soft sofa en de vaste kussens is de keuze haast onbeperkt. Van de populaire Kvadrat-stoffen Steelcut Trio, Hero, Divina, Divina Melange, Divina MD, Rime, Tonus, Tonus Meadow en Hallingdal tot het zijdezachte Leather Silk.

Personaliseren

De keuze voor andere stoffen en een andere samenstelling - als 2,5- of 3-persoonszitbank, met of zonder rugzitting en met of zonder chaise-longue, met meer of minder rug- en zijkussens - beïnvloedt niet alleen het uitzicht van de Mags Soft zitbank, maar ook de prijs.

Prijsgroepen

Hay heeft de vele stofferingen voor de Mags Soft bank ingedeeld per prijsgroep en die kan je bekijken onder de rubriek specificaties op deze pagina. We helpen je in onze winkel in Ninove vrijblijvend graag verder bij het maken van je keuze in opstelling en materialen.